tiistai 10. joulukuuta 2013

Epäonnistunut Merenneito

Paska loppupäivä töissä ja sen mukainen on meikkikin tällä hetkellä, jonka tein jälleen 168-paletilla:

Alla UDPP ja voidemaisena luomivärinä vanha Oriflamen Illuminate Eye Crayon sävyssä Skycraper Blue.
Epäilen hyvin suuresti, että juurikin tuo Oriflamen luomiväri on tuohon paakkuuntumiseen suurin syyllinen, sillä sama tulos on ollut muillakin luomiväreillä silloin, kun tuota olen käyttänyt...
Paletista olen siis käyttänyt sävyinä yläpaletin 1.rivin 3.sävyä ja 9.sävyä.
Kivan värikäs ja merensininen meikki tuli, mutta itkutihrustelu ja lumituiskussa pyörällä ajaminen ei hirveästi anna sille oikeutta. Syy tehdä meikki myöhemmin uudelleen, vähän paremmalla onnella!!

Kalenteriluukusta paljastui sitten minikokoinen 15ml Vitamin E Moisture Cream kasvovoide.
Tämän pidän itselläni, kun olen halunnut tätäkin testata usein.

Nyt en v*tutukseltani kykene kirjoittamaan mitään järkevää, kiitos taas "hyvin" menneen palaverin, joka sai taas tämän "olen täysi nolla ja muut ovat niin mahtavia"-mielialan päälle. Jälleen tulee miettineeksi, miksi hemmetissä mä oon tälle alalle lähtenyt, kun en mä voi näköjään kenenkään odotuksia täyttää koskaan niin kuin pitäisi. Mä taidan oikeasti olla vaan liian tyhmä ja hidas tähän työhön.
Perkele, kun pitääkin olla... minä.
Taidan mussuttaa nuo pari Lidlin suklaalevyä illalla tähän v*tutukseen, niin jospa huomenna on taas parempi päivä ja saisin nuita loppuneitakin esiteltyä!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Tyhmä on se ihminen, joka toiselle tuollaista väittää :( Olet vain rohkeasti oma itsesi äläkä vertaa itseäsi muihin. Et ole kukaan muu vaan oma itsesi ja teet kaiken niin hyvin kuin kykenet. Sen oon ainakin itse huomannut, että puhut paljon työstäsi. Silloin se on merkki siitä, että pidät työstäsi ja ennen kaikkea olet oikealla alalla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä siinä vaan on, että kun itse yritän olla vertaamatta itseäni muihin, niin sitten tulee eilisen kaltaisia päiviä, että joku muu vertaa minua kuitenkin muihin ja saa sitten toista ihmistä hehkuttamalla tuntemaan minut täysin maan matoseksi :/.
   Mulla on vielä pitkä matka kuljettavana tässä, etten ottaisi nuita sanomisia itseeni liikaa, mutta vaikeaa se valitettavasti on, kun tasaisin väliajoin tulee näitä ikäviä muistutuksia.
   Työ ja projekti ovat kyllä erittäin mielenkiintoisia ja pidän niistä paljon! Harmi vain, kun näitä lieveilmiöitä tulee sitten tähän mukaan ja vielä oman ohjaajan toimesta...
   Mutta ehkä tässä kasvan ja kovetun hiljalleen, ettei enää myöhemmin näin pahalta sitten tunnu :).
   Ja onneksi työkaverit ovat niin ihania <3

   Poista
 2. Älä lannistu tuollaisesta, otat sen taisteluasenteen että vielä sää näytät (ja sinähän näytät) !

  Mulle sano opiskelun alkupuolella yksi natiivisti englantia puhuva professori suoraan, että musta ei oo biokemistiksi. Vaan jopa tässä on tullu oltua kohta 3 vuotta oman alan töissä ja erittäin hyvin pärjänneenä. Eli näytetään niitä kuuluisia närhen munia niille, jotka meitä epäilee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllähän mulla on yleensä mennyt ihan jees, kunhan oon tästä syksyn koomasta jotenkin ensin selvinnyt. Tänä syksynä oon saanut taisteltua vastaan paremmin kuin viime syksynä, mutta silti en saanut tätä hidastuneisuutta täysin torjuttua ja nyt siitä jällen sai kärsiä :/.
   Mutta kyllä tämä tästä, niin kuin aiemminkin sanoin että jos ei muuten, niin sitten ainakin työkavereiden avulla :).

   Oi hitto, ei kait kyseinen proffa ollut L ??? :o
   Järkyttävää, että tuollaista kehdannut sanoa, todella kannustavaa, varsinkin kun biokemiallahan on todella paljon ylitarjontaa opiskelijoista... not.
   Kyllähän tässä on parhaansa yrittänyt näyttää ne närhen munat kaikille, varsinkin kun jotkut eivät uskoneet, että selviäisin edes lukiosta...
   Kieltämättä vaan välillä meinaa alkaa väsyttää, kun koko ajan joutuu jotain todistelemaan ja näyttämään jollekin ja aina kun yhdestä epäilijästä pääsee, niin seuraava on jo jonossa...
   Mutta kyllä tästä taas noustaan :)

   Poista

Suositut tekstit