torstai 12. joulukuuta 2013

Lisää Plussaa ja Keijuja

Tänään, tai oikeastaan jo eilen, plussaillaan lisää, sillä sain eilen illalla Oriflamen 16.jakson pienen tilaukseni.
Yllättävän hyvin sitten loppupeleissä maltoin tuon tilauksen kanssa, vaikka toki 4 täysikokoista tuotetta on 4 täysikokoista tuotetta!

Kuva meni muokatessa (tai sitten jo kuvatessa) täysin plörinäksi, mutta tilauksesta löytyi siis uusi Tender Care Blackcurrant eli mustaherukan tuoksuisena/makuisena ja sitten Fairy City Lights-setti, johon kuului roll-on dödö, käsivoide ja suihkuvoide.
Tender Care-voiteet mulla on kaikissa tähän mennessä tulleissa tuoksuissa ja tulen vastakin uusia tuoksuja ostamaan :p.
Roll-on dödöä mulla itse asiassa ei olekaan kuin käytössä oleva purkki ja sitten karvankasvua hillitsevä versio, tuo tuli siis tarpeen.
Suihkuvoide/-geeli tulee käytettyä käsisaippuana, jos ei suihkukäytössä miellytä ja käsivoiteita ei ole koskaan liikaa, varsinkaan nyt talvella :).

Vielä on tilausten suhteen mennyt ihan hyvin, kun en ole edelleenkään Lushille tehnyt tilausta tai käynyt edes Yves Rocherilla nuuhkimassa joulutuotteita... Taitaa jäädä taas shoppailut viime tinkaan, tosin ei kyllä isommin jaksaisi alkaa edes joululahjoja miettimään...
Nyt vaan jännään, saanko sen mun BeautyBayn tilaukseni tänne, 10 päivää se on jo ollut matkalla, 2.pv tuli ilmoitus että paketti laitettu eteenpäin. Saas nähdä, miten käy!
Eilen tosin sitten repesi Avonin 17.jakson tilauksen kanssa, mutta onneksi osa tuotteista on tulossa myös arvontaa varten :p.

Seuraava miniplussa tuli sitten jälleen kalenterista, kun 12.luukku paljasti tämän 30ml Almond Hand & Nail Cream käsivoiteen. Myös tämä jää itselleni, todellakin kun käsivoiteita ei voi olla tällä hetkellä liikaa :). Tätä olen myös monet kerrat katsellut kaupan hyllyllä, mutta en ole ehtinyt ostaa kokeiluun vielä. Tämäkin ongelma on nyt ratkaistu :).

Sitten jälleen sain aikaiseksi jonkinlaista meikkiä 168-paletilla.
Tämän nimeksi tuli "Burning Snowfairy" :D.
Hetken aikaa jouduinkin aamulla miettimään, mitä sävyjä kokeilisin ja pohdinnan jälkeen päätin ottaa kokeiluun yhden violetinpinkin ja oranssiin taittuvan sävyn.
Käytössä siis alapaletin 2.rivin 10.sävy ja 5.rivin 4.sävy.

Kuva on taas otettu töistä tullessa ja jälleen luomiväri oli pysynyt hyvänä!
Jotenkin tuntuu, että pysyvyyteen taitaakin vaikuttaa enemmän UDPP:n määrä (siihen epäonniseen merenneito meikkiin tuli vahingossa liikaa ehkä), mutta toki myös voidemainen luomiväri alla.
Kokeilin merenneito meikkiä uudelleen, mutta pakkautui samalla lailla luomivakoon, vaikka oli eri voidemainen luomiväri alla. UDPP:tä tuli laitettua ehkä liikaa... Täytyy vielä testailla, josko saisin sen onnistumaan :).

Tällaista siis tänne tällä kertaa.
Jumppasuunnitelmat vesittyi taas vaihteeksi, kun vatsa ollut koko päivän outo ja loppupäivästä tuli sitten pääkin vielä kipeäksi :/.
Turhauttaa hieman... Jospa ensi viikolla pääsisi kunnolla liikkeelle vielä ennen joulutaukoa! Mr.Insinöörikin juuri lähti kotiinsa, kun hänellä oli tänään viimeiset tunnit koululla. Tulee sitten maanantaina takaisin eli nähdään sitten vasta illalla, kun suunnittelin, että haluan pitkästä aikaa käydä sitten maanantaina Pilateksessa, jos ei kroppa tee taas jotain vastoin tahtoani...
Nooh, ehkä sitten joulu saadaan mahdollisesti viettää yhdessä Mr.Insinöörin kanssa, niin sillä ajatuksella jaksaa taas tämän pätkän :).
Mutta palaillaan taas huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Kaunis ihana persikkainen sävy silmissä! Sinä se vaan osaat. ♥

    VastaaPoista

Suositut tekstit