tiistai 31. joulukuuta 2013

Inkivääriä Käsille

Täällä kuohari-lasi kädessä oon laittanu naamaa sotkuun ja tukkaa takkuun ja oli alkuperäinen suunnitelma, että oltaisiin klo 19 bussiin keretty lähteä kohti Teatrian Päättäjäisiä, mutta näyttää pahasti siltä, ettei ihan siihen bussiin kerkeä :D.
Aloin nimittäin meikatessa kuvata kohta kohdalta tuota mun silmämeikkiä, kun pari toivetta on tullut tutorialista, että miten teen silmämeikkini :). Sitä siis luvassa ensi vuonna ;).
Mutta olisi vielä esittelyssä pari loppunutta juttua ennen kuin vuosi loppuu!

Toiseksi viimeinen loppuja oli tässä kuussa The Body Shopin joulukalenterista tullut 25g minikokoinen Ginger Sparkle Soap saippua.
Tässä oli makea inkiväärin tuoksu ja tässä oli myös yllättävän paljon pieniä kuorivia rakeita.
Mukava oli tämä kokeilla, mutta en ole ihan niin suuri inkiväärin ystävä, että ainakaan tätä haluaisin ostaa uudelleen. Muutenkin meinasin kyllästyä inkiväärin tuoksuun, sillä...

...viimeinen loppuja oli myös inkiväärin tuoksuinen käsisaippua, kyseessä oli Oriflamen Gingerbread Liquid Hand Soap.
Tämä oli hieman pettymys, kun ajattelin, että tämä tuoksuisi pipareille, mutta ei, tässäkin oli se makea inkiväärin tuoksu :/. Ihan mukavia nämä molemmat oli käyttää, mutta taisi tulla nyt hetkeksi kyllästyminen, kun keittiössäkin mulla on ollut käytössä Dermosilin inkiväärin tuoksuinen keittiökäsisaippua :D.
Mutta joo, kummatkin oli hyviä pesijöitä, hieman kuivattivat käsiä niin kuin muutkin saippuat yleensä (Body Shopin ehkä kuivatti vähemmän).
Joulun aikaan mukavia tuoksultaan, mutta ei kyllä muuten menisi :D.

Palasaippuaksi lähti seuraavaksi käyttöön myöskin joulukalenterista tullut Cranberry Joy saippua...

...ja nestemäiseksi saippuaksi Dermosilin Jr. Foamy Hand & Body Soap. Toivottavasti näistä tulee juttua jo tammikuussa :).

Mutta nyt toivotan tämän (jo juodun) kuoharin myötä oikein ihanaa vuoden vaihdetta teille lukijoille ja oikein hyvää tulevaa uutta vuotta 2014 <3.
Palataan siis asiaan jälleen ensi vuonna ;).
Huomenna siis yhteenvedot luvassa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit