maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuoden toiseksi viimeiset loppuneet

Mulla kävikin yllättävä tuuri, sillä parin päivän sisään sain usean täysikokoisen tuotteen vielä loppumaan. Ei ne tätä joulukuuta pelastaneet, mutta jotain sentään on nyt taas vähempänä :).

Sain kuin sainkin yhden kasvoseerumi käytettyä ja se oli tämä 30ml Lumenen Vitamin C+ Dry Skin Comfort Radiance Cocktail.
Tämähän oli siis 2-faasinen ja lähinnä kuivalle iholle tarkoitettu, mutta oli minun hieman pintakuivalle sekaiholleni ihan passeli näin alkutalvesta.
Aiemmin olen käyttänyt sekaiholle tarkoitetun version, josta myös pidin paljon. Postauksessa näkyy myös tämä pullo puolillaan ja sitä en käsittänyt, miten tuo keltainen faasi "paksuuntui" kuvassa näkyvällä tavalla... Alun perin sehän oli siis läpinäkyvää ja sellaisena kait se on tarkoitus varmaan pysyä...?
Käyttöön tuo outous ei vaikuttanut, eikä iho reagoinut mitenkään, joten hyvillä mielin kulutin loppuun.
Pohjalle jäi jälleen 1-2 kertaan tavaraa, mutta en jaksanut sitä stressata, huuhdoin pullon lopuksi.

En tästäkään isommin huomannut mitään ihon kirkastumista, mutta kosteutettuna se todella hyvin pysyi. Vaikka tämä olikin suht "öljyistä" tavaraa, niin imeytyi kuitenkin nopeasti iholle ja huoletta pystyin päivävoiteenkin laittamaan vielä tämän päälle.
Nenäni oli tämänkin käytöstä huolimatta ongelmallinen eli sitä ei täysin riittänyt kosteuttamaan. Kuitenkin meikki näytti paljonkin huomaamattomammalta nenällä, kun tätä oli käyttänyt.

Tässä kiinnostuneille inci-listaa. Vaikken itse isommin ymmärrä näiden listojen päälle, niin paljon hyviä (?) öljyjä näyttäisi olevan alkupäässä eli pitäisi jo tuonkin puolesta pitää ihon kosteana ja pehmeänä.
Tykkäsin tästä kyllä ja voisin kuvitella ostavani lisääkin talviajaksi!
Tämä Vitamin C-sarja on vaan muuttunut ulkoisesti (liekö sisällöltään myös?), joten mielenkiinnolla voisin ostaa uudistuneenkin version kokeiluun :). Tätä vanhaa versiota minulla on vielä yksi jäljellä, kun ostin aikanaan yhden kokeiluun ja toisen sain Warjottarelta. Tämä taisi olla muistaakseni se saatu, kun oli vähän vajaampi kuin ostamani :).

Otin nyt kuitenkin käyttöön tämän Joulukuun Livboxissa olleen 15ml Favoran seerumin, jonka vaihdoin MP:n kanssa siihen punakkuutta ehkäisevään voiteeseen.
Saapa nähdä, kuluuko tämä nopeampaa, kun on puolet pienempi purkki :).

Sitten toinen loppunut tällä erää oli tämä aiemminkin jo esitelty Oriflamen 30ml City Oasis Eau de Toilette hajuvesi.
Niin kuin tuossa vanhassa postauksessakin sanoin, niin tämä oli tosiaan toinen pullo, jonka olin kyseistä tuoksua ostanut, mikä on todella harvinaista minulla! En muista, että olisin muita tuoksuja tähän mennessä ostanut kahta kertaa...
Eli pidin tästä kyllä todella paljon, mutta otin nyt sitten vessasuihke-käyttöön, kun vanhimmasta päästä yrittänyt noita ottaa siihen käyttöön.
Kieltämättä hieman nyt harmittaa että tämä loppui, tykkäsin tämän toffeemaisesta tuoksusta erittäin paljon... Ehkä kuitenkin jonkin asteista kyllästymistäkin saattoi olla ilmassa, 2 pulloa samaa tuoksua on mulle kyllä saavutus :).
Tässä Fragrantican selostus tuoksusta.
Yllätti hieman lukea tuota kuvausta, kun omaan nenääni oli tuo karamelli/toffee todella dominoiva, en juuri muuta haistanut :D. Ehkä se kertoo, että tuoksun pysyvyys oli heikomman puoleista.
Kaiken kaikkiaan ihana tuoksu, mutta nyt joutuu jatkamaan matkaa kohti uusia tuoksuja :).

Mitään isompia ei tänne kuulu.
Eilen illalla käytiin tosiaan elokuvissa katsomassa Gravity 3D:nä. Kehuja olin kuullut aika paljon, niin pitihän se nähdä, että voi muodostaa oman mielipiteensä :D.
Ja kyllähän tuo tosi hyvä oli ja piti ainakin minut otteessaan ihan loppuun asti, kun ei tiennyt miten siinä loppupeleissä käy. Välillä oli hankalaa katsoa kieppumisen ym. takia eli ehkä joillekin herkimmille saattaa aiheuttaa hieman heikompaa oloa :). Oli kyllä hyvin tehty, kun välillä alkoi jopa ahdistamaankin ihan tosissaan, että miten tuo nyt päättyy :D.
Voin kyllä itsekin mennä suosittelijoiden puolelle tämän leffan osalta :).
Mutta nyt katsomaan Hostages:ia tv:stä!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit