lauantai 14. joulukuuta 2013

Manteleita ja Kirsikankukkia

Heipsansaa!
Täällä taas zombi-maraton menossa, vaikka viime yö olikin täynnä zombeja, töitä ja zombitöitä :D. Nooh, ehkä tästä selvitään :).
Mutta nyt voisin taas yhden loppujan esitellä:

Sain loppuun tämän, Marisalta saadun, minikokoisen 75ml Bottega Verde Milk Bath with Almond Extract kylpymaidon, jonka käytin suihkugeelinä :).
Tämä ei kyllä hirveän hyvin koostumukseltaan suihkukäyttöön sopinut, sillä tämä oli todella juoksevaa "maitoa" ja karkasi hyvin nopeasti käsistä :).
Pelkäsin, että mantelisena tämä olisi tuoksunut täsmälleen marsipaanille, mutta olin onneksi väärässä ja tämä tuoksuikin ihan mukavan pähkinäiselle.
Iho jäi mielestäni hieman kosteutetumman tuntoiseksi kuin mitä normaalilla suihkugeelillä pestessä eli oli myös suht kosteuttavaakin.
Kaiken kaikkiaan tästä jäi hyvä fiilis ja voisin kyllä mielelläni ostaa kokeiluun lisää tuotteita Bottega Verdeltä. Saa sitten nähdä, milloin saan aikaiseksi tilauksen :p. Monesti olen sekä Suomen että ulkomaan sivuja katsellut eli katsotaan milloin retkahdus tapahtuu...

Tänään luukusta paljastui jälleen minikokoinen 60ml kropparasva, Japanese Cherry Blossom Body Lotion. Tämä menee myös mietintäpussiin, tuoksultaan oli aika kukkainen omaan makuuni... Ehkä jalkavoiteena voisi toki käyttää, mutta toisaalta varastosta löytyy ennestään pari jalkavoidetta muutenkin... Noh, mietitään mietitään :).

Tänne ei siis tämän kummempia, väsyttävä päivä kun tosiaan painajaisia näin ja Neffi päätti ennen kuutta herättää ensimmäisen kerran... Siitä asti aina parin tunnin välein katteja ruokkinut ja torkkunut vuoron perään. Hieman rasittavaa suoraan sanottuna :/. Saa nähdä, onko ensi yö parempi...
Mutta palaillaan taas huomenna!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit