perjantai 6. joulukuuta 2013

Rakkaan työkaverin Karonkassa 5.12.13

Nonniih, joten kuten eilisestä toivuttu :D. Tänä aamuna ei tuntunut kivalta olla kissojen omistaja, kun 4 tunnin unien jälkeen piti 7 jälkeen nousta riiviöt ruokkimaan :D. Muutenkin olo ei ollut ihan paras mahdollinen, tuli ehkä se yksi tai kaksi skumppalasia juotua liikaa jatkoilla ;). Taitaa olla siis onnistuneiden juhlien merkki!!

Mutta tässäpäs muutama kuvatus, aloitan esittelemällä meikkini, joka tehty edelleen 168-paletillani:
Nyt tein meikin iltapukuani silmällä pitäen eli halusin violettia hohtoa.
Alla totutusti UDPP ja Avonin Color Trend Morph Tone-luomiväri. Nyt olen ennen kuvan ottoa korjannut meikkiä töiden jälkeen, vaikkei siinä isommin mitään vikaa ollutkaan :).

Tässä vielä lasien kanssa.
Sävyinä käytin yläpaletin 5.rivin 10.sävyä ja alapaletin 6.rivin 6.sävyä.
Sävyjen valinta onnistui mielestäni nappiin :).

Tässäpä sitten näkee vähän hiuksiakin.
En tajua miksi aina tulee kiire, joten en ehtinyt juuri mitään hiuksilleni tehdä... Hiuspuuteria ja kuivashampoota tyveen tuomaan tuuheutta, vähän tupeerausta kammalla, hiussuihketta päälle ja menoksi.

Ja mekko tosiaan mahtui vielä hyvin päälleni!!!

Mutta tosiaan, karonkkaa vietettiin Holiday Innin Kuvernöörisalissa, joka oli kyllä erittäin kaunis ja viihtyisän pieni paikka. Porukkaa oli paikalla parisen kymmentä eli tilaisuus oli mukavan pieni ja intiimi.
Menu näytti herkulliselta listalla ja sitä se oli myös todellisuudessa!

Taas unohtui alkuruuasta ottaa kuvaa, mutta siinä oli Caesar-salaattia ja pari palaa patonkia.
Pääruuaksi härkää ja oli kyllä taivaallisen mureaa lihaa, joka lähes suli suuhun <3.

Kuvaa kukista, jotka HS oli tilannut väitöstilaisuuteen. Niin hänen näköisiään <3.
Pääruuan jälkeen olikin sitten puheiden vuoro, joita HS ei liikutukseltaan pystynyt juuri pitämään ja hän olikin meille jokaiselle laittanut kirjeet paikoillemme, että saamme niistä lukea hänen ajatuksensa :').
Ja vastapuheet olivat yhtä liikuttavia myös eli meikit pääsi tehokkaasti leviämään tuossa vaiheessa :D.
Mutta oli niin huojentavaa nähdä, että noinkin on mahdollista tehdä ja siinä ei ole mitään väärää, vaikka itkettääkin :). En usko, että itsekään mitään puheita pystyn liikutukselta pitämään, jos/kun tuossa tilanteessa joskus tulen olemaan...
Mutta oli tuo niin mahtavaa ^_^.

Puheiden jälkeen oli sitten musiikkiesitystäkin :). Tyyli oli kansanmusiikkia, pidin kyllä paljon!!

Ja sitten oli herkullisen jälkiruuan aika <3.
Jotain suklaahyydykettä tuo oli, aivan ihanaa <3.
Ruoka oli kaiken kaikkiaan sopivan täyttävää, ei ollut ähkyä syönnin jälkeen, mutta ei jäänyt kuitenkaan nälkäkään :).
Tämä paikka tuli kyllä yhdeksi vaihtoehdoksi sitten omaa karonkkapaikkaa aikanaan miettiessä :).

Yhdentoista jälkeen lähdimme ensin HS:n ja hänen miehensä hotellihuoneeseen "aloittelemaan" ja sieltä siirryimme sitten ennen 12 Dioneen, jossa meille oli oma paikka/kaksi pöytää varattu. Iso porukka meitä lähtikin jatkoille ja oli kyllä ihan huippua! Dione vaikutti ihan kivalta paikalta ja mahduttiin tanssimaankin, aika paljon tanssittiin tosi siellä "meidän alueella". Skumppakin tosiaan virtasi kiitettävästi :D.

Ainoa virhe oli mennä lukemaan tuo HS:n viesti, liikutuksesta ei meinannut tulla loppua ja taas piti yrittää meikkiä saada pysymään siistinä, onneksi luin tuon vasta lähempänä omaa lähtöäni :').
Kaiken kaikkiaan päivä oli ihan huikea ja täysin HS:n näköinen! Vastaväittäjäkin oli todella mukava ja rento tyyppi, varsinkin tuolla jatkoilla ;D.
Täytyy jälleen kerran todeta, kuinka onnekas olenkaan, että mulla on noin mahtavat ja läheiset työkaverit olemassa <3 <3. Kiitos vielä kaikille mukana olleille, jotka tämän luette <3.

Tänään on tosiaan hieman heikompi happi ollut, lähinnä unen vähyyden takia, mutta silti en pysty muuta kuin hymyilemään :). Olenkin täällä nyt keskenäni kattien kanssa, kun Mr.Insinööri lähti lennokki-kerhon pikkujouluihin aamulla ja aikoo mennä sieltä sitten kotonaan käymään, josta tulee sunnuntaina takaisin.

Juhlat eivät myös tähän itselläni varmaan lopu, sillä veljeni laittoi tuossa aiemmin illalla viestiä, että ovat menneet tyttöystävänsä kanssa tänään kihloihin <3. Kihlajaiskahvit on sitten joulun jälkeen tapaninpäivänä <3 <3. He ovat nyt olleet toista vai ovatko peräti kolmatta vuotta yhdessä :). Saapa nähdä, juhlitaanko häitä jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa ;).

Oi voi, en vaan nyt saa kaikkia ajatuksia päästäni tekstiksi, kaikki on vaan niin tunteiden ilotulitusta tällä hetkellä :).
Mahtava viikonlopun aloitus ja huomenna jatkuu, kun näen pitkästä aikaa rakasta R:ää sekä sen jälkeen kotiin mennessäni Sinaa! Tämä viikonloppu on siis todellakin läheisille omistettu <3.
Hyvää Itsenäisyyspäivää ja palataan kosmetiikkaan sitten huomenna ^_^.
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Upea violetti meikki! Tykkään kovasti sun tavasta meikata, nämä ovat kaikki hienosti häivytettyjä, joten kaipaisin tutoriaalia tai sanallista selvitystä jos jossakin vaiheessa ehdit että miten nämä teet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoista <3 !!
   Toki voin yrittää jossain vaiheessa tutorialia tehdä, mutta lyhyesti selitettynä näin sanallisesti;
   - meikin teen yleensä vain max. 2 sävyllä (tässä tapauksessa tummaa ja vaaleaa violetin sävyä)
   - liikkuvan luomen "jaan" keskeltä kahtia
   - keskeltä sisänurkkaan liikkuvalle luomelle levitän vaaleaa sävyä
   - keskeltä ulkonurkaan liikkuvalle luomelle levitän tummaa sävyä
   - häivytän keskeltä sävyt toisiinsa, ettei keskelle jää kovin selvää sävyrajaa
   - häivytän kummankin sävyn myös ylös kohti kulmakarvoja
   - siveltimenä toimii Oriflamelta tilaamani melko pyöreäpäinen sivellin (näkyy tässä arvontapostauksessa: http://sentenced-to-live.blogspot.fi/2013/07/sentenced-to-live-2v.html ). Omistan niitä 3 kpl, ihan huippu sivellin ollut tähän käyttöön!!

   Mulla meinaa olla melko raskaat luomet, niin sävyt eivät meinaa kovin hyvin näkyä. Lisäksi lasitkin peittävät omalta osaltaan myös luomia melko paljon, niin saan aika huoletta meikata vahvoillakin sävyillä melko lähelle kulmakarvoja ilman, että ne liikaa pistävät silmiin :).
   Tai noh, varmaan jotkut ammattimeikkaajat katsovat meikkaustapaani kauhistellen, mutta itse pidän tästä tyylistäni ja aion samalla tavalla jatkaa, kunnes opin jotain uutta :).

   Eipä tästä kovin lyhyt selitys tullutkaan :D.

   Poista
 2. Meikki on tosiaankin mahtavan näköinen ja voi että kun alkoi hymyilyttämään lukiessani karonkasta, teillä on ollu ihanan lämmin tunnelma siellä bileissä =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pidin itsekin kyllä paljon tuosta meikistä!!
   Meillä on kyllä ihan huippu porukka ryhmässämme ja ihana on saada olla osa tätä porukkaa <3

   Poista
 3. Ihanan iloinen ja positiivinnen postaus, näitä lisää! ♥ Oletpa ollut kauniina! ♥ Ja ihan mielettömän upea meikki jälleen! Sulle sopii tuollainen kirkas ja hohtava meikki silmiin! Voi kun itsekin osais tuolleen.. :) Sä oot taitava meikissä ja mä kynsissä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ ♥
   Ja sä todella olet huippu kynsitaiteilija ♥

   Poista
 4. Sopivat sävyt oot valinnut silmiisi, se edellinen ruskeakin korosti nätisti sun silmien väriä! :)
  ja mukavalta kuulosti illanvietto.. :)
  -sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis kommentistasi ^_^ <3
   Ilta oli kyllä aivan mahtava meillä :D.

   Poista

Suositut tekstit