lauantai 7. joulukuuta 2013

Kalenteriluukkujen sisältöjä ja lisää meikkiä

Kiva päivä jälleen takana!
Todella kiva oli nähdä ystäviäni ja heidän perheitään tänään, kummankin pojat olivat päässeet kasvamaan ihan hurjasti sitten viime näkemän!!!
Tuli myös kuntoiltua samalla, kun poljin pyörällä lumessa (teitä ei oltu aurattu) noin vajaan 13km verran ja kun pakkasta oli reilut -11C ja hyytävä tuuli, niin oli pakko laittaa päälle kunnon toppatakki. Hiki tuli tuon ansiosta :D.
Mutta nyt onkin jäänyt julkaisematta muutaman päivän kalenterin sisällöt, niin tässäpä niitä tulee!

5.päivänä luukusta paljastui Lip & Cheek Stain huuli/poskiväri sävyssä Bronze Glimmer.
Tämä meni myöskin "lähteekö vai jääkö"-mietintälistalle, en osannut vielä päättää... Huulikiiltoja kyllä löytyy, mutta toisaalta mulla on vain yksi huulipuna ruskean/pronssin sävyssä... Mietintää mietintää!!

6.päivän luukusta paljastui sitten 60ml minikokoinen Mango Body Whip kropparasva. Tämä lähti rasvahyllyäni kartuttamaan :D. Olen jo aiemmin mango-vartalovoita kokeillut, josta pidin paljon, joten haluan kokeilla myös tämän kevyemmän version :).

Kissat olivat jälleen minttuhuuruissa tuolloin... :D

Tämän päivän luukusta tuli Honeymania Lip Balm. Pahoittelut tarkennuksen epäonnistumisesta, ei vaan onnistunut, vaikka mitä yritin -.-
Tämäkin menee mietintälistalle... Nuuhkin tämän sarjan suihkugeeliä silloin, kun kävin kalenterin ostamassa, enkä isommin rakastunut tuoksuun ja kun huulivoiteita kyllä riittää itselläni... Eli katsotaan, miten käy!

Taas lähti purkki kissojen leluksi :D.
Paljon näistäkin tuotteista riittää iloa!

Sitten jälleen päivän meikkiä 168-paletilla.
Tämä "Independence" meikki olisi sopinut paremmin eiliseen, mutta kun en eilen jaksanut jostain kumman syystä meikata, niin toteutin tämän idean tänään eli siniristi-lippumme värit!

Meikki myös lasien kanssa.
Tällä kertaa sävyiksi lähti yläpaletin 5.rivin 11.sävy ja 6.rivin 1.sävy.
Tuo valkoinen sävy olikin aika heikkopigmenttinen, sitä sai melko reippaalla kädellä laittaa, että sai sävyä irti tarpeeksi. Sininen oli todella runsaspigmenttinen, sävyn nappiin ei juurikaan tullut kulumaa, kun tarvitsi ottaa sävyä niin vähän :).

Tällaista siis tänne!
Mr.Insinöörikin oli selvinnyt pikkujouluista hengissä kotiinsa, vaikka pientä krapulaa oli kuulemma havaittavissa, kiitos juoma-ruletin :D. Menivät kuulemma jo 10 aikaan illalla nukkumaan, tosin karkelot alkoivatkin jo aamulla myös 10 aikaan :).
Mutta jospa sitä mekin ehdittäisiin yhteistä aikaa edes huomenna viettää, kun hän tulee kotiin, vaikkakin oon kyllä illalle pumpin varannut... Täytyy katsoa, jätänkö sen sittenkin väliin ja menen siihen sitten ensi torstaina. Päätöksiä päätöksiä :).
Mutta huomenna voisi olla sitten Livboxin esittelyn aika, vihdoin ja viimein :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit