lauantai 21. joulukuuta 2013

Kuun Viimeiset Omat Tilaukset...

...Ainakin toivottavasti :D.
Marisa kertoi mulle tuossa joku aika sitten, että hänen ystävänsä on Saksaan menossa matkalle eli jos jotain kosmetiikkaa haluan, niin voin pistää listaa tulemaan. Eihän mulla isompaa kokemusta ole saksalaisesta kosmetiikasta, mutta Fruttineita ajattelin sieltä ainakin löytyvän, joten laitoin sitten muutaman tuotteen listan menemään josko edes joku niistä löytyisi. Viime viikolla Marisa laittoikin viestiä, että hän on pistänyt paketin tulemaan ja tiistaina se olikin tullut postiin.
Tällaista sieltä sitten paljastui:

Olin todella iloinen, että näinkin monta tuotetta löytyi! Odotin, että jos yhden tuotteen edes saisin, niin olisin tosi onnellinen :).
Paketissa oli siis Milky Orange Body Scrub, Pineapple Prosecco Shower Peeling Sorbet sekä Cranberry Choc Hand Cream. Yritin listalle valita sellaisia tuotteita, jotka tulee suht nopeasti käyttöön ja myös käytettyä ja minullahan kroppakuorintoja kuluu hyvin :).
Pikaisesti tuubien suusta nuuhkin nuita ja melko makeilta tuoksuivat. Kuorintoja yritän kokeilla joulun aikaan viimeistään, käsivoide jää odottamaan käyttövuoroa sitten, kun vanhempia voiteita saan ensin pois käytettyä :).
Kaunis kiitos vielä kerran Marisa, kun kerroit tästä mahdollisuudesta ja diilasit minulle nämä ^_^ !!!
Oon niin onnellinen, ettei mun Fruttini-kokemukset jää vain mun Turkin ostoksiin :D.

Sitten lopuksi tämän päivän luukun sisältöön, josta paljastui jälleen 25g palasaippua, tällä kertaa Chocomania Soap.
Tämäkin jää omaan käyttööni pakkauksen puuttuessa, mutta nämä kyllä kuluvat nopeasti, kun käyttöön ottaa! Ainakin inkiväärin tuoksuinen versio alkaa olla jo melko pieni, vaikka alkukuusta sen käyttöön otin :).

Tämä päivä on mennyt kivasti. Kyläilin aamupäivästä R:n luona, kun kävin Avonin tavarat ja joululahjan viemässä. Ihana oli jälleen nähdä ja poitsukin oli taas kasvanut, vähän enempi taisi kiukkupäivä olla, kun ei ollut päiväunia nukkunut kovin pitkään. Tuli sieltä kuitenkin ennen mun lähtöä vähän hymyäkin sitten viimein :).
Ainoa mikä oli hirveetä, oli ajokeli... Pyörällä menin, kun en raaskinut eilisen jälkeen nyt bussimatkoja käyttää. Keli olikin sitten muuten jees, mutta tiet oli 90% peilikirkkaalla jäällä ilman hiekkaa... Matkat tuntui kestävän ikuisuuden ja en muista, milloin viimeksi olisin pelännyt yhtä paljon :/. Pystyssä onneksi pysyin ja varmaan paremmin tuolla pysyikin pystyssä pyörällä nastarenkaiden kanssa kuin jaloilla. Ehkä tämä hieman antoi lisää itsevarmuutta ja luottamusta tuohon talvipyöräilyyn. Toivottavasti ei nyt vähään aikaan kuitenkaan tarvitse pyörän selkään nousta näillä keleillä ;D. Mukava palkinto oli kuitenkin R:ltä saamani Marabou Symphony-konvehtirasia, josta oon jo ensimmäisen kerroksen melkein syönyt :D.
Tuossa alkuillasta kävin sitten vielä MP:n luona kyläilemässä, kun vein pienen joulutervehdyksen sekä lisää Tess Gerritsenin kirjoja lainaan hänelle. Itsekin sain tuomisiksi joululahjat, toppahousut ja yhden Cornwellin Kay Scarpetta-kirjan lisää lainaan :D. Jospa tässä loman aikana saisin luettua nuista tämän hetken kolmesta kirjasta edes kaksi, niin olisin tyytyväinen :D.
Aikomuksena oli nyt vielä paketoida viimeiset lahjat, mutta taitaa jäädä huomiseen... Tai täytyy katsoa innostuisiko vielä :p.
Mutta jatketaan taas huomenna, peräti seuraavien loppujien kera!!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Oijoi, Fruttini ♥ Nuo ananas-tuotteet tuoksuu aivan taivaalliselle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihiiih :D
      Joo, tuo ananas tuoksui kyllä selvästi ihan itselleen ^_^ !!

      Poista
  2. Olepa hyvä, se on aina mukavaa ilahduttaa toisia. :) Toivottavasti pidät niistä. Ja katotaan jos tulee jatkossakin käytyä Saksassa päin. ;) (mun porukat menee touko-kesäkuun vaihteessa ;D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosiaan, ilahdutti kyllä tosi paljon <3.
      Saapa nähdä, milloin raaskin ottaa kokeiluun nuo kuorinnat, pitää varmaan ensin yksi muu kuorinta käyttää pois, joka ei ollutkaan ihan omaan mieleen :).
      Voi että, sä oot onnen tyttö, kun sulla tutut matkustelee paljon ;D

      Poista

Suositut tekstit