sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Nippu Loppuneita vol.3.

No niin... Taas mennyt postaussuunnitelmat ihan hongistolle, mutta nyt tulee toiseksi viimeinen satsi helmikuun loppuneita!

Sain nyt loppumaan tämän viime keväänä Tylymuijalta saamani 8,5g minikokoisen Burt's Bees Hand Salve käsirasvan.
Tämähän on normikooltaan ilmeisesti 85g ja kommentteja voi lukea lisää täältä.
Koostumukseltaan tämä oli vaaleanvihreää salvaa, jota annostelin välillä spaattelilla ja välillä sormia pyörittelemällä.
Kun avasin tämän ensimmäisen kerran, niin tuoksu meinasi tyrmätä minut... Jouduin hetken aikaa miettimään, pystynkö edes tuoksun takia käyttämään tätä :D. Hämmästyttikin lukea tuolta Burt's Bees-sivuilta kommentteja, kun kaikki ovat tuntuneet rakastuvan tuoksuun :D. Mun nenä ei pitänyt siitä yhtään, enkä osaa kuvailla tuoksua kunnolla... Sellainen tosi voimakas ja ehkä yrttisen kukkainen tai jotain, en saanut ihan kiinni, mikä siinä olisi tuoksunut. Kuitenkin tuoksu laimeni melko hyvin tässä kuukausien mittaan tai sitten vain totuin siihen :D.
Syy miksi siedin tuoksun, oli tämän todella hyvät tehot! Käytin pääosin kynsinauhoille, mutta välillä myös koko käsille ja tämä todellakin pehmitti nopeasti mun todella kuivat ja kovat kynsinauhat. Mielestäni tämä sopii parhaiten yökäyttöön, koska imeytyi suht hitaasti käsiin ja jäivät hieman öljymäisen tuntuisiksi joksikin aikaa.
En tiedä, uskaltaisinko ostaa täysikokoista purkkia, tuo tuoksu oli kyllä niin voimakas jo tässä pienessä :D. Minikokoisia kyllä voisin käyttää ihan mielellään lisääkin!

Nyt yritän vastaavanlaisessa käytössä saada käytettyä tämän jo reilut 3 vai 4 vuotta sitten hommatun 30ml Dermosilin Chocolate Winter Balm salvan.
Oon tätä kyllä satunnaisesti käyttänyt huulille, kynsinauhoille ja jopa kasvoille, mutta nyt voisi yrittää tehokäyttää tämän viimein vähitellen pois... Vaikka yökasvovoiteenakin, kun yörasvoja en pahemmin omista...

Sitten sain käytettyä viimein tämän hiusmalleilusta vajaa pari vuotta sitten saamani Schwarzkopfin Essensity Colour Shampoon pois.
Tässä oli sellainen luonnonkosmetiikasta tuttu yrttinen tuoksu, josta en tykännyt. Välillä myös tuntui, ettei tämä vaahdonnut kunnolla, vaan jouduin käyttämään tätä kerralla todella paljon ja joskus vaahdottamaan myös kahdesti, että sain hiukset puhtaiksi.
Tämä sarja ei siis ollut oikein omaan makuuni, enkä aio ostaa uudelleen.

Vihdoin kulutin loppuun myös tämän The Body Shopin Satsuma Body Mist vartalotuoksun/-suihkeen.
Nämä TBS:n suihkeet tuntuu olevan hullun riittoisia pulloja ainakin Avonin suihkeisiin verrattuna!! Tuntuu, ettei nämä koskaan lopu, vaikka kuinka paljon suihkisi :D. Tätä sai kyllä käyttää useamman kuukauden, Avonin suihkeet kestää max 2-3kk.
Tuoksu tässä oli herkullinen satsuma, eikä se ollut yhtään teollinen.

Myöskin incissä yllätti se, että vaikka tämä sisältää alkoholia, niin se ei yhtään tuoksunut tässä, eikä mielestäni kuivattanut ihoa samalla lailla kuin Avonin suihkeet. Avonin suihkeissahan tuoksuu alkoholi erittäin selvästi, niin luulin että näissä TBS:n vastaavissa sitä ei edes olisi.
Voisin ehdottomasti ostaa lisääkin näitä!

Nyt vaan täytyy taas näitä kertyneitä Avonin suihkeita yrittää käyttää vähän vähemmäksi ennen uuden ostoa (joo, saahan sitä yrittää :p). Käyttöön lähti nyt ihan parfymoitu 75ml Instinct tuoksusuihke painepakkauksella, nämä ovat nopeita käyttää pois :).

Tämän erän viimeinen loppuja on ikivanha 15ml Oriflamen Skin Quencher Lip Balm huulivoide, jota olen käyttänyt vain aamuisin hampaiden pesun jälkeen.
Tämä oli sitä sarjaa, josta löysin ostokuitin jostain vuodelta 2006-2007 :D. Vanhuudestaan huolimatta tämä pelitti täydellisesti ja oli aivan ihana huulirasva! Tämän laiton jälkeen ei tarvinnut olla laittamassa rasvaa lisää ainakaan pariin tuntiin, joka on mun mittakaavalla erinomaisen huulirasvan mittari :p.
En saanut enää puristettua omin sormin ilman työvälineitä tuolta mitään ulos, joten päätin, että tällöin se on loppuun käytetty. Edellisen tuubin kanssa Mr.Insinööri puristi mulle johonkin rasiaan joillain leikkureilla tuolta vielä paljonkin tavaraa, mutta nyt päätin, etten jaksa alkaa siihen. On nuita huulirasvoja ihan tarpeeksi odottamassa käyttöään muutenkin!

Mun pitikin nyt alkaa katsomaan päivämäärän mukaan vanhimmasta päästä käyttöönotettavia huulirasvoja ja aamukäyttöön pääsi seuraavaksi tämä myöskin Oriflamen tuubi, jota olen joskus aiemmin jo yhden käyttänyt.

Jos ei taas mitään yllättäviä satu, niin huomenna tulee viimeinen loppuneiden satsi, sitten yhteenveto-postaus ja sen jälkeen päästään maaliskuun kimppuun!
Olen jo ennustuspostauksen kuvat napannut ja eilen sain jo 4 juttua loppumaan tälle kuulle :D. Eli kirjoittamisen aiheita kyllä olisi jonossa jo ihan hyvin!
Niin ja olen tässä tehnyt tilauksia muun muassa Avonille, Britti-Lushiin ja Dermosilille eli tilaus-postauksia myös tulossa lähiaikoina :p. Katsotaan, meneekö tämä maaliskuu sitten överiksi, kun tuo helmikuu ei mennytkään, vaikka niin pelkäsin :D.

Oon tässä tosiaan nyt vaihteeksi vähän huonommalla olotilalla ollut, kun perjantaina kokeilin pyöräillä töihin, että näen miten kroppa siihen reagoi... Vastaus; ei hyvin... Eilen käytiin sitten äitini luona saunomassa, eikä tämä tauti siitäkään tykännyt :/. Nyt taas entistä pahempi olo, kurkkukin selkeästi karhea ja taas poskiontelot enemmän paineessa... Ja lämpöä vain se pirun 37C...
Alan tässä katsomaan aikaa työterveyshuoltoon, kun olen nyt viidettä viikkoa tämän taudin kanssa katsonut ja sinnitellyt, josko se menis ohi itsekseen. Eipä näytä menevän, joten kait se on pakko nyt viimein lääkäriä kokeilla, vaikka en jotenkin usko, että mitään apua siitäkään isommin on... Tosin jos tuolla poskionteloissa on jokin lievä tulehdus, niin jos siihen sitten jotain droppia saisi ja sillä tämä tukkoisuus vihdoin väistyisi. Alkaa oikeasti tympiä, kun mitään vähänkään rasittavaa ei pysty tekemään ilman, että olo huononee, mutta joka sitten menee päivässä ohi, kunnes taas parin päivän päästä tulee takaisin...

Saapa nähdä, miten muutenkin tuo ensi viikko sujuu, kun Mr.Insinööri lähti kotiinsa hiihtoloman viettoon eli joudun taas kissoja katsomaan ja tasapainoilemaan ruokkimisten kanssa yksin... Pakko varmaan myös pyörällä töissä kulkea, kun bussivuorojakaan ei hiihtoloman takia mene ensi viikolla kovin hyvin eli työpäivät taitaa olla normaalia lyhyemmät -.-
Nooh, ehkä ihan hyvällä omalla tunnolla voi ensi viikon ottaa rennommin, kun ei ole töissäkään juuri porukkaa ja jos tuon taudin saisi selätettyä viimein...
Toivotaan, että tämä maaliskuu olisi nyt parempi myös postausten suhteen! Mulla on ollut päivittäin tänne niin ikävä, mutta kun ei vaan ole ajatus pelannut niin hyvin, että olisi jaksanut alkaa värkkäämään :/. Ainakin kuukausi on nyt pidempi, joten jos edes se auttaisi asiaa :).
Miumoi <3

7 kommenttia:

  1. Täällä kans on sairasteltu, mulla vaan pukkaa pelkkää lämpöä (37.6), eikä mitään muuta.. :( Keuhkokuumetta tmv. odotellessa yritän suoriutua töistä jotenkuten, vaikka ei oikein olis virtaa.. Muutamia vuosia sitten lämpöily kesti puoli vuotta, että en nyt ala hötkyillä lääkäriinmenoa, kun viimekskin se käski vain lopettaa lämmön mittaamisen?! :I
    Koita nyt sääkin ottaa vain rennosti, jos se tauti siitä purkaantuis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo lämpöä mitannut muulloin ku silloin, kun on ihan selkeästi flunssan oireet päällä, kuten tänään ja ystävänpäivän aikaan ja se on vaan tuon 37C.
      Ja rennosti oon yrittänyt ottaa, mutta kun se ei vaikuta asiaan, niin pakko se on lääkäriin mennä :/... Mä en oo koskaan flunssan takia menny ees lääkäriin (muutenki lääkärissä oon tainnu käydä viimeksi 2011 syksyllä) ja aattelin, että kyllä tämäkin ohi menee, mutta kun tämä on aiempiin kertoihin verrattuna aivan täysin erilainen tauti ja tosiaan 5.viikko alkamassa, niin en taida enää odottaa ja toivoa parasta...
      Haluan päästä liikkumaan ja jumppiinkin, kun se 65e kuussa menee maksua, kävi siellä tai ei... Ei oo vaan varaa tuollaiseen :/.
      Ja kun tällä hetkellä jo pelkkä saunominen, kävely tai hieronnassa käynti pahentaa oireita ja sitten päivän päästä menee ohi tullakseen seuraavan "rasituksen" jälkeen takaisin, niin tuntuu ettei tää ihan täysin normaalia flunssaa ole. Tai ainakaan sellaista mitä mulla itsellä on yleensä normaalisti ollut :/.
      Mutta jos ei lääkärissä saa mitään droppia, niin sitten ei auta muu kuin kärsiä ja odottaa ja käydä uhastakin jumpissa rasittamassa itseä, josko se sitten iskisi ihan kunnolla päälle.
      Alkaa hermot mennä tähän ollako vai eikö olla-leikkiin...

      Poista
  2. nojoo, kyllä tuohon jotain lääkettä pitäis jo saada, jos/kun on joku tulehdus päällä..
    varmasti on tosi rasittavaa tuollainen, kun ei tiedä tuleeko tauti vai eikö. Kannatan kyllä lekurikäyntiä!
    saattaa olla jo keuhkokuumekin, tutulla todettiin yllättäen ja puoli vuotta kesti parantuminen :/
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui :(.
      Täytyy toivoa, ettei kuitenkaan mitään tuollasta ois! Itse epäilisin ehkä lähinnä jotain lievää poskiontelotulehdusta, nyt tosin oon huomannut että korvissakin meinaa pientä painetta tuntua :/.
      Alun perin kun kuvittelin, että palellutin vain itseni, kun niillä viimeisillä reilun parinkymmenen asteen pakkasilla pyöräilin töihin ja sen aikana tuo tauti tuli. Mutta kun ei oo loppunut tämä, niin jotain muuta sen täytyy sit olla..

      Poista
  3. Se on laventeli, se Burt's Beesin Hand Salven tuoksu, jota etsit! :) Mun mielestä se on joku laventeli & rosmariini tai joku tämmöinen... Itsekään en välitä siitä tuoksusta, ja on muuten tosi voimakas, mutta tuo tuote on superhyvä!! Oonkin käyttänyt sitä vain öisin.

    Ja mä haluisin The Body Shopilta myös jotain satsuman tuoksuista, se on ihana tuoksu! En nyt vaan meinaa ostaa..... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm.. Okei, itse muistelen laventelin tuoksuvan erilaiselta, mutta ehkä tuo rosmariini muuttaa sitä tuoksua sen verran :D.
      Ei oo kyllä herkku tuoksu, mutta tehot on kyllä hyvät!! Täytyy nyt saaha nuita käsirasvojakin käytettyä pois, niin ehkä sitten voi tätä harkita uudelleen :).

      Ilmeisesti tuo satsuma kuuluu perusvalikoimaan, niin etköhän ehdi jossain vaiheessa ostaa jotain ^_^. Tuo on kyllä hurmaavan tuoksuinen!

      Poista
    2. Kuuluu se Satsuma perusvalikoimaan. Mulla on lapsena ollut jotain sen tuoksusta saippuaa (no arvaa raaskinko ikinä käyttää sitä ja muita TBS:n saippuoita, no en, ja ne pyöri mulla varmaan 15 v. ennenkun vasta aikuisena raaskin käyttää :'D) ja tuosta tuoksusta ja siitä mustikasta ja vähän mansikastakin mulle tulee aina lapsuus mieleen! :) Ne on niin vahvoja tuoksumuistoja, kun on ollut aika ekoja omia "kosmetiikkoja", ja mullahan oli varmaan yli 10 v. TBS-tauko tossa jossain välissä.... :)

      Poista

Suositut tekstit