lauantai 23. joulukuuta 2017

Misellivettä ja Kalentereiden 23.luukut

Heissan!
Menikin tämä postailu aiottua myöhemmäksi, kun piti käydä vähän tonttuilemassa ja sitten piti tehdä lumitöitä parissa erässä.
Täällä oli tullut 10-15cm lunta, niin pakko oli vähän kolata enimpiä pois jo, vaikka koko ajan siellä nytkin sataa... Saapahan huomenna sitten, ennen kuin mennään äitini joulupöytään syömään sekä illalla saunomaan, taas lisää kolata lunta pois tieltä :p.

Mutta nyt pikaisesti taas seuraava loppunut esittelyyn!
Tämä 50ml minikokoinen Micellar Water with Hyaluronic Acid misellivesi tuli pitkäaikaistilaaja-lahjana Bette-boxista Marraskuussa.
Niin kuin olen aiemminkin sanonut näiden misellivesien kohdalla, niin nämä eivät kyllä mulle sovellu kunnon meikinpoistoon, joten olen käyttänyt sekä aamuisin vesi-puhdistusaine-pesun sijaan että kasvovetenä puhdistusten jälkeen ja siinä tämäkin toimi ihan moitteetta.
En tiedä, ostaisinko tätäkään enää itse täysikokoisena uudelleen, ehkä jos haluan tosiaan aamupesuja korvata tällä ja vettä säästää välillä :p. Muuten saman asian ajaa kasvovedetkin kasvojen puhdistuksen jälkeen.

Toiseksi viimeisestä Rituals... luukusta tuli tänään 70ml täysikokoinen Ritual of Dao White Lotus & Yi Yi Ren Night Balm for the Hands yökäsivoide (hinta eleven.se 110kr/70ml ja Rituals-nettikauppa 10e/70ml).
Käsivoidetta menee, joten ovat aina tervetulleita!
Nyt mulla on tosin 4 käsivoidetta parhaillaan käytössä samaan aikaan eli hitaampaa loppuu, mutta saattaa mulla heti vuoden aluksi pari niistä tyhjentyä :).
Yöksi on tuhdimpaa voidetta yöpöydällä, joten kiva päästä lisää kokeilemaan nimenomaan yöksi tarkoitettua käsivoidetta!

Ja 3.viimeisessä eleven-luukussa oli tämä 15ml minikokoinen Elemis Herbal Lavender Repair Mask Soothing Face Mask kasvonaamio (hinta elevenillä 46,10e/75ml).
Enpä ole aiemmin tiennyt tai hoksannut tällaista merkkiä, joten mielenkiinnolla kyllä tutustun ja testaan tätä!
Tuo laventeli vain mietityttää, sillä itse en ole yhtään laventelin ystävä :D. Täytyy siis toivoa, että tuoksu olisi mahdollisimman mieto tässä!

Oli siis jälleen mielenkiintoisia luukkujen sisältöjä!
Vaan nyt lähden valmistautumaan tv:n ääreen, kun siellä tulee Raskasta Joulua-konserttitaltiointi! Jos saisi vähän joulumieltä sitä kuuntelemalla :).
Kuten eilen jo ennakoin ja lisäksi tämän päivän lumisade varmisti sen, niin huomenna taidan jättää postaamisen välistä.
Pitää tosiaan taas lumitöitä ehtiä tehdä ennen kuin lähtään äitini luokse kylään ajelemaan.
Lisäksi aattelin aamulla yrittää värkätä jonkinlaista jouluista meikkiä, jonka onnistuessaan voisin tännekin postata :D. Katsotaan siis, miten käy!
Palaan linjoille siis kuitenkin maanantaina!
Oikein Rauhallista Joulua <3 !!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit