keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Bette Limited Edition Sensai Box ja Kalentereiden 13.luukut

Nyt olisi aika esitellä yksi repsahdus, jota en voinut Black Fridayn aikaan sitten lopulta vastustaa...

Tämä Bette Sensai Box tuli myyntiin jo joskus loka-marraskuun (??) aikoihin ja kovasti mietin, tilaisinko sen, koska monesta kokeilemastani Sensain tuotteesta olen tykännyt. Kuitenkin lähes 40e hinta sai luopumaan mietinnästä, kun en "uusia" tuotteita olisi päässyt testaamaan kuin 2 (kiva että julkaisivat tuotteet ennakkoon).
Noh, sitten tuli Black Friday ja sähköpostiin tipahti pitkäaikaisille Bette Boxin tilaajille 10e ale-koodi, niin se oli sitten menoa :p. 29,90e hinnan kyllä mielelläni noista tuotteista maksoin, varsinkin kun olin ottanut pisteillä ilmaiseksi jo 2 normaalia boksia, niin niiden raha meni sitten tähän :D.
No joo, mutta mitä boksi sitten sisälsi? Siinähän oli minikokoiset tuotteet Sensain Saho-ihonhoitorituaaliin.

Rituaali alkaa 2-vaiheisella puhdistuksella, joista ensin on öljypuhdistus, joka siis poistaa öljyliukoisen lian ja meikin kasvoilta.
Tuote tähän vaiheeseen oli 30ml minikokoinen Silky Purifying Step 1 Cleansing oil (ovh. 53,20e/150ml).
Tämä mulla onkin parhaillaan käytössä täysikokoisena :D. Huomasin vain nyt tuosta info-lappusesta, että tämä pitäisi hieroa kuivalle iholle ja itse olen käyttänyt tätä suihkussa... Täytyypä siis kokeilla, tuleeko eroa puhdistustehossa :D.
Kiva saada matkakokoinen pullo, tähän voi mahdollisesti laittaa muitakin puhdistusöljyjä matkakäyttöön pullon tyhjennyttyä!

Puhdistuksen toisessa vaiheessa käytetään vaahtopuhdistusta, joka poistaa iholta viimeiset rippeet vesipohjaisesta liasta/meikistä.
Tuote tähän vaiheeseen oli 30ml minikokoinen Silky Purifying Step 2 Creamy Soap (ovh. 53,20e/125ml).
Myös tämä mulla on tällä hetkellä täysikokoisena käytössä :).
Tämä on ihan hemmetin riittoisa tuote, herneen kokoinen määrä riittää! Öljy mulla on jo loppupuolella, mutta tämä mulla ei ole varmaan edes puolillaan :D.
Tekee melko narskuvaksi ihon, joten yksinään en suosittele käyttämään ainakaan kuivaihoisille.

Itse käytän vielä tässä välissä normaalia kasvovettä, iltakäytössä mulla tosin on kuoriva kasvovesi, tällä hetkellä Clinique Clarifying Lotion 1 sekä elevenin joulukalenterista 2.luukusta tullut Mario Badescu Glycolic Acid Toner.

Mutta sitten kun iho on puhdistettu, niin on aika siirtyä Saho-rituaalin ihon 2-vaiheiseen kosteutukseen, josta ensimmäisessä vaiheessa käytetään hoitovettä. Tämä kosteuttaa ihoa ja valmistaa sen seuraavaa hoitotuotetta varten, jolloin seuraavien tuotteiden teho paranee.
Tuote tähän vaiheeseen oli 20ml minikokoinen Cellular Performance Lotion II Moist (ovh. 73,15e/125ml, on myynnissä myös 60ml pullo).
Tämä on tuttu tuote ja parhaillaan 2.täysikokoinen pullo menossa :D. Ja elevenin joulukalenterista 4.luukusta tuli myös tämä sama minipullo!
Siksi päätinkin, että tämä pullo saa lähteä eteenpäin lahjaksi :).

Kosteutuksen 2.vaiheeseen oli boksissa 2 tuotetta, joista jompaa kumpaa (toki miksei vaikka kumpaakin) voi käyttää hoitoveden jälkeen.
Ensimmäisenä tuotteena oli 20ml minikokoinen Cellular Performance Emulsion II Moist (ovh. 107,50e/100ml).
Tämäkin tuli myös elevenin joulukalenterin 5.luukusta, jota olen nyt siitä asti käyttänyt. Ja tietysti, kun kallis tuote on kyseessä, rakastuin tähän(kin) täyttä päätä...
Koska mulla ei ole nyt varaa ostaa tätä täysikokoisena varastoon, niin en pysty laittamaan tätä mini-pulloa kiertoon, vaan käytän sitten aikanaan itsekkäästi itse :p.
Riittoisaksi olen huomannut myös tämän tuotteen, pari pullosta tulevaa tippaa riittää ainakin omalle iholle (ja kun laitan vielä normaalin yövoiteen/päivävoiteen tämän päälle).

Toisena vaihtoehtona tuli tähän vaiheeseen sitten tämä 6ml minikokoinen Cellular Performance Extra Intensive Cream (ovh. 329,55e/40ml).
Hieman saatoin yskäistä nähdessäni tuon täysikokoisen tuotteen hinnan :D.
Tuskin tulen siis ostamaan täysikokoisena, ellen voita lotossa tai eurojackpotissa :D.
En ole siis testannut tätä koskaan aiemmin eli mielelläni kyllä tämän kokeilen ja käytän, mutta toivon samalla, että tämä on aivan surkea tuote :D. Ei sitten tarvisi itkeä katkeria kyyneliä, kun ei ole vara ostaa koskaan uutta purkkia :D.

Mukana oli myös 1ml näytepussit Luminous Sheer Foundation meikkivoiteesta 3 eri sävyssä sekä Glowing Base pohjustusvoiteesta. Näistä ei ollut ovh-hintoja tuossa esitteessä, mutta varmaan kalliita :D.
Kyllä nämäkin pussit tulee jossain vaiheessa käyttöön ja nyt päätinkin alkaa käyttämään edes muutaman kertyneen näytepussin pois myös meikki-/BB-/CC-voiteista, että saisi niitäkin vihdoin vähemmäksi :p. Kauhea urakka siinäkin...

No sitten vielä tähän loppuun päivän luukkujen sisällöt!
Rituals... -luukusta ilmestyi 25g minikokoinen Mandarin & Yuzy Soap Bar palasaippua. Tätä ei löytynyt hintojen kanssa netistä eli liekö vain tässä joulukalenterissa.
Palasaippuaa totutusti kuluu kyllä mulla ihan hyvin, joten itselleni jää käyttöön! Tykkään myös tämän tuoksusta ainakin suihkuvaahdossa :).

eleven-kalenterista paljastui 7.5ml miniatyyri Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Parfym (hinta elevenillä 54,50e/30ml, 77,40e/50ml ja limited edition-pakkaus 78,90e/50ml).
Olen jotenkin mieltänyt tämän migreeni-tuoksuksi, mutta en ole nuuhkinut edes aiemmin, varmaan pelätessäni tuota liian voimakkaaksi.
Nyt pullon suusta nuuhkittuna ei kuitenkaan vaikuttanut pahalta eli täytyy vaikka huomenna testata iholla, tänään kun ehdin jo toista hajuvettä laittaa, ennen kuin avasin kalenterit :D.

Tällaista siis tänään!
Mitäs tykkäsitte Sensai-boksista, tilasitteko peräti myös sen?
Huomenna esittelen sitten sen perinteisemmän Bette Boxin ;).
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Olekos kuullut koskaan tästä uudehkosta boxista?

  https://dzinninajatuksia.blogspot.ch/2017/12/uusi-kosmetiikkaboxi.html#comment-form

  Tai Alluren Beauty Boxista?

  https://dzinninajatuksia.blogspot.ch/2017/12/allure-beauty-box-marraskuu-2017.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta uudesta Cohorted boksista en olekaan kuullut aiemmin! Olipa mielenkiintoinen! Täytyy pistää harkintaan, kun on brittiläinenkin vielä!
   Hämärästi muistaisin lukeneeni tuosta Alluresta aiemmin just sun blogista...? Sekin näyttäisi kyllä kivalta, mutta arastelen jotenkin tuon shipiton käyttöä :D En oo vielä halunnut perehtyä siihen (ettei lähde tilaukset lapasesta...) :D.
   Olisihan noita monenlaisia bokseja nykyään kokeiltavaksi, pitää pohtia tilausta sitten, kun on paremmin rahoissaan. Nyt täytyy tuohon meijän Betteen tyytyä vielä :p.

   Poista
  2. Siinäpä se, että Shipiton kautta tilaaminen on hiukan liiankin helppoa! Toisaalta sitten USAsta saa kosmetiikkaa aika edullisesti.

   Poista
  3. Joo, uskon :D. Ja nyt on aika hyvä dollari-euro-kurssi meneillään...
   Mutta jos haluan yhtään saada nuita varastoja vähemmäksi, niin pakko yrittää jotain vältellä ;D.
   Tosin vuonna 2021 loppuu pientilausten alv-vapaus (https://yle.fi/uutiset/3-9963956) eli sitten joutuu makselemaan sen 24% kaikkiin tilauksiin lisää :/.

   Poista
 2. Ainakin Ritualsin luukun mukaan tätä saa vain hotelleista, joiden kanssa tekevät yhteistyötä ja nyt on sitten tässä kalenterissa :)


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas, tulipas tarkasti luettua tuo luukun teksti xD.

   Poista

Suositut tekstit