tiistai 26. joulukuuta 2017

Joulumeikki, Kalentereiden viimeiset luukut ja loppumietinnät kalentereista

Tulikin sitten 2 lomapäivää pidettyä :p.
Toivottavasti teillä meni hyvin joulu! Meillä oli rauhallista, oli mukava käydä äitillä valmiissa joulupöydässä syömässä ja saunomassa kunnolla. Nyt on tullut suklaata mussutettua :D. Lahjaksi suklaata ei tullut kuin 2 pakettia yhteisesti ja 1 oma, niin meidän piti itse käydä ostamassa lisää :D.
Palaan kosmetiikkalahjojen ja yhden pienen ale-tuotteen kanssa varmaan huomenna, mutta nyt aattelin laittaa tänne taas yhden meikin muistiin itselleni eli jaksoin sittenkin tehdä aatoksi vähän "vaativamman" silmämeikin :p.

Tässä tuttuun tapaan ensin kuvaa päätarvikkeista eli käytetyistä luomiväreistä. Pohjalle laitoin myös tutut UDPP:n, NYX Jumbo Pencil Milkin, Avon Peach Nectar-kynän ja sitten käytin myös NYXin Glitter Primeria.
Muita luomivärejä käytin seuraavanlaisesti:
* Pohja koko luomelle: Paese Kashmir Matte Eyeshadow, 605
* Yläluomi: ColourPop Matte Pressed Shadow, Stay Golden
* Kulmaluu: ColourPop Metallic Pressed Shadow, Pinky Promise
* Luomivako: ColourPop Super Shock Shadow, Paradox (alle) ja Fooling Around (päälle)
* Liikkuva luomi: Urban Decay Full Spectrum Palette, Hatter (alle) ja Moondust Eyeshadow Palette, Lightyear (päälle)
* Keskiluomi (päällimmäisin): Sugarpill Loose Eyeshadow, Lumi
* Sisänurkka: Kat von D Alchemist Holographic Palette, {green}emerald

Tässä sitten lopputulos koko sekametelisopasta...
Tulipahan väriä :D.
Ei tuosta nyt kovin kaunista tullut tai ihan sellaista, joka oli mielessä (mallia yritin ottaa yhdestä instagram-kuvasta), mutta tulipahan taas harjoiteltua. Eipä sitä kehitystä voi koskaan tulla, jos ei meikkaa :p.
Hauskaa oli silti jälleen värkkäillessä ja tykkään kyllä todella paljon leikkiä väreillä, vaikkei lopputulos ole koskaan lähelläkään, mitä ammattilaisilla :D.

Mutta sitten vielä olisi ne kalentereiden viimeisten luukkujen esittelyt!
Rituals...-luukku numero 24 ei enää yllättänyt, kun jo 3 aiempana sunnuntaina oli tullut sama eli tuoksukynttilä-tuikku... Petyin.

elevenin kalenterista tuli 15ml täysikokoinen O.P.I. Nail Lacquer, Love Is In My Cards kynsilakka. Tätä ei ollut tällä hetkellä elevenin valikoimassa, mutta muusta O.P.I.-valikoimasta päättelin, että tämän hinta on varmaan 16,40e.
"Yllättäen" joulunpunainen kynsilakka. Tämä olisi muuten ollut kiva, mutta mulle on tullut niin aiemmista kalentereista kuin lahjaksikin punaisia kynsilakkoja, tämä oli varmaan 4. tai 5. :D.
Laitoin kuitenkin tätä jouluaattona keskisormeen ja sitten vihertävää O.P.I. My Gecko Does Tricks-lakkaa muihin kynsiin, olipahan joulua kynsilläkin silmien lisäksi :D.
Todella peittävää oli jo 1 kerroksella (enempää en ehtinyt lakata, kun tuli kiire)!

elevenin kalenterista löytyi vielä extra-luukku, josta paljastui Efva Attling Freedom & Fortune Bracelet rannekoru.
En kovin tykästynyt tähän koruun, jos olisi ollut vaikka sydän tai kukka, niin ne olisivat olleet enemmän omaan makuun.
Jälleen piti käydä Glitz&Glamissä lukemassa, niin ilmeisesti tätä on myynnissä joissain paikoissa 165-180e hintaan... Huh, on hopea ja nahka arvossaan :o...
Jäin miettimään, mikseivät olleet laittaneet vaikka hajuvettä, koska kyseiseltä merkiltä niitä on myynnissä...

No mikä oli sitten oma mielipiteeni näistä hankkimistani kalentereista?
Lyhyesti sanottuna: sain itselleni kyllä rahoilleni vastinetta, eikä kalenterit kaduta.
Paljon pidemmästi selitettynä:
Hankintahinnat kalentereille olivat siis 65e Rituals ja 145e eleven. Yritin laskea sisältöjen arvot mahdollisimman tarkkaan, mutta varsinkin Rituals sai aikaan hiusten repimistä, kun osaa sisällöstä ei löydy normivalikoimasta... Kynttilöille laitoin arvion 1e/kpl, joka varmasti on yläkanttiin.
Sisältöjen arvoiksi sain siis pyöreästi noin 88e Ritualsille ja noin 300e elevenille, elevenistä jätin kassin+pinssin sekä tuon korun pois laskuista. Eli sain käyttämilleni rahoille enemmän vastinetta elevenistä.

Yleisesti ottaen, en itse koskaan usko noihin "tämä on sen ja sen arvoinen" juttuihin, vaan olen aina sillä asenteella, että kunhan saan vähintään maksamani summan (ja vähän päälle) edestä kokeiltavaa, niin olen siihen tyytyväinen. Toiset ihmiset ovat eri asenteella ja silloin heillä on yhtäläinen oikeus olla tyytyväinen tai pettynyt.
Se mitä olen tosin aina yleisesti ihmetellyt, kun on lukenut ihmisten kokemuksia ja valittamista esim. noista matkakokoisista "sample not for _individual_ sale" tuotteista, että noita _näytteitä_ saa ilmaiseksi joka kaupasta?! Näyttäkää mulle se kauppa, niin meen heti sinne :D.
En mä ainakaan saanut ilmaiseksi aikanaan esim. mun 20ml Sensai-hoitovettä, vaan se tuli kaupan päälle, kun oli ensin ostanut noin 80e:lla ne kaksoispuhdistus-tuotteet :D. Mulle ilmainen kun tarkoittaa aina sitä, että saa tuotteen, vaikkei ostaisi mitään muuta lisäksi.
Ainoa tuote, minkä voisin teoriassa katsoa tuossa eleven-kalenterissa "näytteeksi", oli se Baborin seerumi-ampulli, vaikka kyllähän sillekin tuli yksittäin aika hyvä hinta, kun koko tuote oli niin kallis ja laitoinkin arvoksi sen "halvimman" arvon, minkä Minna oli löytänyt netistä.
Toinen juttu, mitä en myöskään täysin ymmärrä on, että miksi ihmiset eleveniä syyttävät noista matkakokoisista tuotteista, koska eikö ne merkkien firmat ole kyseiset tuotteet päättäneet antaa kalenteriin mukaan...? Vai olenko täysin hakoteillä...? En toki tiedä, miten noiden kalentereiden kokoaminen tapahtuu...

Ja kyllä, oli elevenin kalenterissakin floppeja kuten tuo koru ja se kassi+pinssi, mutta onneksi ne eivät vähentäneet iloa, jonka itse sain muista tuotteista. Täysin samalla lailla Rituals-kalenterissa oli floppeja, kuten 4 kynttilätuikkua (yksikin olisi riittänyt) sekä 2 miesten tuotetta, joita en itse voi käyttää, mutta eivät nekään vieneet iloa muista tuotteista. Olen iloinen, että pääsen monipuolisesti nyt kuitenkin kokeilemaan lisää Ritualsin tuotteita, koska en mä olisi uskaltanut montaakaan niistä ostaa täysikokoisena (varsinkaan kun ei pääse livenä nuuhkimaan), vaikkeivat sinällään kalliita tuotteita olekaan.
Ja samalla lailla en todellakaan olisi raaskinut täysikokoisena ostaa juuri yhtään tuotetta, joita elevenistä tuli ilman aiempaa kokemusta eli mulle nämä joulukalenterit (sekä kaikki yllätysboksit ym. vastaavat) ovat yksi tapa päästä kokeilemaan laajemmin kosmetiikkatuotteita, joita tuskin muuten pääsisin kokeilemaan.
Tietysti olisi ollut mukava saada useampikin täysikokoinen tuote kalentereista, mutta tällä kertaa meni näin päin, molemmissa kalentereissa. Ritualsistakaan ei tullut kuin 2 täysikokoista tuotetta (käsivoiteet).

Kaiken tämän sekasotkun loppukaneettina on, että itse sain kyllä enemmän iloa kuin surua kalentereista! Joo, kalentereihin menneellä rahalla olisi varmasti saanut monta täysikokoista ja tuttuja varmoja tuotteita, mutta kun kuulun niihin ihmisiin, jotka eivät yhden hyvän tuotteen löydettyään jää sitä käyttämään vuodesta toiseen, vaan etsin koko ajan sitä vieläkin parempaa tuotetta (toki tämän säännön vahvistaa muutama harva poikkeus) :D.
Sen takia nämä mini-tuotteetkin tuovat mulle aidosti iloa ja ovat lisäksi myös nopeampia käyttää pois tässä epätoivoisessa varastojen vähennyksessä :p.

Ritualsia en aio ensi vuonna hankkia, koska eivät varmasti saa valikoimaa niin runsaasti uudistettua, että tulisi kovinkaan erilaista sisältöä kalenteriin.
elevenin kalenterin laitan harkintaan taas ensi vuodeksi, kalenterin koon kunhan saavat järkevämmäksi, nyt se oli aivan överi (annan tuon nykyisen kalenterin jollekulle lapselliselle ystävälleni)! Uskon myös, että ottavat tämän vuoden palautteen huomioon ensi vuotta varten.
Myös LookFantastic menee harkintaan ensi vuodeksi. Haluan siis jonkun kalenterin, jossa on useampia merkkejä eli pääsisin jälleen monipuolisesti kokeilemaan kaikkea uutta :).

Muuuutta huomenna tosiaan vielä vuorossa saadut kosmetiikka-lahjat ja sitten toivottavasti olisi tämän kuukauden ja vuoden plussailut kasassa. Jäljellä olisi myös muutama loppunut esiteltävänä loppupäiviksi!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Harmi, kun nuista Ritualsin kynttilöistä ei ole mitään tietoa. Kurkkasin verkkokaupasta ja täysikokoinen olisi 32,50 € (iso purkkikynttilä), ihan jees kuitenkin, että ovat valikoineet kausituotteen kuitenkin.

  Ritualsilla on näköjään teetäkin valikoimissa, sekin olisi ollut ihan hauska tai kun siinä kalliimmassa oli hajuvesi. Ihmettelin kyllä, miten näiden kahden kalenterin välillä ei ollut oikeastaan mitään sisältöeroa :O Hajuvesi ja yksi erilainen tuubi (palasaippua oli, mutta eri tuoksussa), hinta oli kuitenkin hitusen suurempi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä harmillista, ettei tuikuista löytynyt infoa :/. Kivantuoksuinen oli toki, mutta yksi olisi tosiaan kyllä riittänyt :p.

   Ai niin, mä en muistanutkaan sitä teetä!! Jooo, se olisi ollut kiva lisä!!
   Ja samaa ihmettelin noiden kalentereiden välillä! Erikoista, ettei tuon enempää eroa ollut!

   Poista
  2. Mäkin ihmettelin eroa! :'D Ja päädyin tietty halvempaan. Mä tilasin omani Ritualsin omasta kaupasta ja tilasin samalla teetä. :) Ostin teetä myös niiden liikkeestä Oslossa toukokuussa. Tykkäsin kyllä ihan älyttömästi tosta Ritualsin kalenterista. Suurin osa aika vieraita tuotteita. Kyllähän mä sen sisällön katoin tilatessani, mut jotenki kuitenki "yllätyin" positiivisesti joka luukusta! :) :D Paitsi joo ne kynttilät oli hölmöjä, etenki kaks vikaa ja ETENKIN jouluaaton luukkuna. :/

   Poista
  3. Oi että, tuota teetä pitää varmasti diilauttaa sulta Marisa seuraavan kerran :D.
   Kyllä mäkin tykkäsin Ritualsin kalenterista ja oon innoissani kokeillut tuotteita! Vaan tuntuu, ettei se välttämättä ehdi uusiutua ensi vuodeksi niin paljoa, että kannattaisi mun ostaa uudelleen, haluaisin uusia tuoksuja ja/tai tuotteita kokeilla :)
   Siksi en oo nyt esim. The Body Shopin kalenteriakaan halunnut ostaa useampaan vuoteen, kun niistä aiemmista 2 kalenterista pääsi kertymään samoja tuotteita varastoon :D.

   Poista
  4. No tee ei hirveästi ees paina. :D

   Oot täysin oikeassa noiden kalenterien suhteen ja mä oon ihan samaa mieltä. :) Yhen tuotemerkin kalenterit käy tylsiks vuodesta toiseen... :/ Mut ton LF:n voisin tietty hankkia uudestaanki! :D

   Poista
  5. Jep, nuo 1 merkin kalenterit on kyllä hankalia, vaikka yleisesti tykkäisikin merkistä.
   Itselleni on kuitenkin mieluisampia nuo usean merkin kaltsut, joten LF on elevenin kalenterin ohessa ensi vuodelle taas mietinnässä ^_^. Katsoo sitten hankkiiko myös jonkun 1 merkin kalenterin :D.

   Poista

Suositut tekstit