lauantai 2. joulukuuta 2017

Vuoden 2017 viimeiset ennustukset ja Kalentereiden 2.luukut

Eilisillasta selvitty, vaikka kyllä tuo valvominen tuntuu ihan jäätävältä :D. Mutta herkullista ruokaa, maistuvia drinkkejä ja kivaa oli, mukava sosiaalistua hieman 4 seinän ulkopuolella :). Instagramista näkee nuista herkuista kuvia :D.
Vaan sain mä tänään nukkumisen ohessa myös purkkeja katsottua ja mietittyä, mitä voisi kuluvan kuukauden aikana saada loppumaan eli jälleen olisi mun surkeiden ennustustaitojen vuoro :D.

Hiustuotteita löysin vain nämä 3. Jälleen korostan sitä rajallista tilaa meidän nykyisessä suihkukaapista eli olen joutunut opettelemaan sen, että käytän nyt vain 1-2 purkkia kerrallaan, kun enempää ei nurkkaukseen mahdu.
Gliss-shampoo loppuu ihan varmasti ja sen jälkeen voisin ottaa käyttöön tuon noin puolillaan olevan Uniquen minipullon.
Hoitsikka on ehkä puolillaan (ärsyttää, kun ei näy läpi...), joten katsotaan, miten sen kanssa käy!

Kasvoille tarkoitettuja purkkeja löytyi lähinnä minikokoja, mutta toisaalta se on hyvää tasapainotusta kalentereista tuleville mini-purnukoille :D.
Kasvovoiteet ja MUSin puhdistusaine taitavat mennä rajoille, ehtivätkö tyhjentyä, muut loppuvat varmasti nyt vihdoin tässä kuussa :p.

Vähän lisää kasvoille ja muuta sekalaista seurakuntaa.
Kaikki ovat aika epävarmoja tapauksia :D. Huulikuorinta on pirhanan riittoisaa, enkä muista käyttää sitä kuin 1-2 krt/vko. Hajuvettä käytän vessatuoksua 2 muun pullon kanssa vuorotellen, niin voi olla ettei ehdi loppua...
Kyseistä huulirasvaa käytän vain hampaiden pesun jälkeen, muita huulirasvoja on sitten muissa huoneissa käytössä :D.
Ripsivärin voisin ehkä jo tämän kuun aikana heivata pois, vaikka yllättävän hyvin sieltä väriä edelleen tulee...

Viimeisenä sitten kroppatuotteet.
Suihkugeeli menee käsisaippuaksi eli loppuu varmasti.
Kropparasvat (Avon ja mini) loppuvat varmasti nyt vihdoin, samoin mini-jalkavoide ja ehkä myös tuo Blue cocoon, jos käytän sen nyt jaloille.
Ja noh, kuorinnat (100g purkki ja 30g pussi) sekä suihke loppuvat myös varmasti.
Bansku-käsivoide on tässä työpöydällä ahkerassa käytössä ja kuvasta unohtui olkkarissa oleva Lushin purkki, jossa myös pohja paistaa. Yritän näiden kanssa parhaani, kun käsivoiteita kyllä kaapista nyt löytyy :p.

Lähden siis nyt kokeilemaan joulukuussa 13 täysikokoista ja 9 minikokoista tuotetta sekä 1 näytettä. Ja ehkä niitä listaamattomia näyte-pussukoitakin voisi taas yrittää vähentää!
Näyttää pahasti siltä, että taas on plussa-kuukausi tulossa, kun kalenteista tulee jo ainakin tuplasti tuo määrä tuotteita :p. Noh, ei auta kuin yrittää parhaansa :).

Ja jälleen nyt lopuksi siihen "pahaan", mistä mainitsin eli tämän päivän luukkujen sisältöön!

Rituals... -kalenterista paljastui Limited edition-tuote eli 50ml minikokoinen The Ritual of Anahata Rosewood & Pine Heart Opening Shower Foam suihkuvaahto.
Tämä löytyy täysikokoisena myynnistä ainakin Ritualsin omasta nettikaupasta 8,50e hintaan.
Täytyy ottaa tämä mukaan, kun mennään saunomaan illalla Mr.Insinöörin kaverin luo ^_^. Pääsee heti testaamaan tuoksun :D.

Sitten elevenin kalenterista löytyi 59ml minikokoinen Mario Badescu Glycolic Acid Toner kasvovesi (hinta 24,70e/236ml).
Olin todella iloinen tästä, sillä aina toivon esim. BetteBoxiin kasvovesiä testattavaksi, joten riemulla otan aina vastaan kaikki kasvovedet :D.
Ja mitä muutaman tuotteen olen päässyt testaamaan Badesculta, niin hyvin on mulle sopineet ja tuntuu, että jonkinlaista apua niistä on ollut!
Mähän tilasin kropalle tämän puhdistusveden ja kun käytän aktiivisemmin, niin kyllä se tuntuu finnit hävittävän nopeammin kuin mitä ne yksin menisi. Nyt vaan kun se on kaapissa piilossa pois silmien näkyviltä, niin on mennyt vain yksittäisiin käyttökertoihin... Pitäisi saada se näkyville johonkin ja taas aktiivisempaan käyttöön :p.
Mutta niin, tuo kasvovesi tulee varmasti käyttöön ja todennäköisesti korvaa Cliniquen veden, kunhan se loppuu aikanaan :).

Eli tyytyväisyys kalentereihin jatkuu edelleen!
Miltäs teistä näytti, kalenteri ja/tai ennusteet?
Katsotaan, keksinkö huomiselle jotain kalenteriluukkujen lisäksi, kun vielä ei ole yllättäen mitään loppunut :D. Ehkä tuo mun kosmetiikkojen säilytyspostaus täällä uudessa talossa voisi olla viimein ajankohtainen :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit