keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Syväpuhdistusta hiuksille ja Kalentereiden 20.luukut

Miten voikaan tunteet heittelehtiä päivästä toiseen ja äärilaidasta toiseen?
Oon tämän päivän ollut shokissa (hyvällä tavalla), sillä sähköpostiin oli tullut ilmoitus, että olen saanut myös toisesta vetämässä olleesta hakemuksesta 3kk apurahan :o !!
Mä siis saan taas heti tammikuun alusta mennä täysipäiväisesti töihin aina toukokuun loppuun asti eli jos ei mitään täysikatastrofia satu, niin saan mun väikkärin viimein valmiiksi ja väitöspäivä on sitten todennäköisesti alkusyksystä kaikkien pakollisten byrokratiakiemuroiden jälkeen...
Todella positiivinen joululahja kaiken tämän harmauden ja huolen keskellä <3. Nyt jaksaa tämän voimalla paremmin odotella myös te-toimiston/kassan päätökset tälle syyskuu-joulukuu välille, jospa nekin tässä selviäisi pian!

Mutta tänään mennään jälleen yhden pienen loppuneen pariin eli sain kulutettua tämän 50ml minikokoisen Unique Haircare Deep Cleansing Shampoon, joka tuli Huhtikuussa Jolie-Boxista.
Suhtauduin tuolloin hieman varauksella, että voiko luonnonkosmetiikan syväpuhdistava shampoo olla yhtä hyvä kuin "synteettiset" shampoot ja kyllä! Mielestäni teki lähes samanlaista "jälkeä" kuin muutkin syväputsarit. Ehkei ihan niin narskuvaksi tehnyt hiuksia, mutta kyllä niitä takkuja riitti tällä nykyisellä hiustenpituudella!
Pieni miinus tulee tuosta pullosta; oli todella kovaa muovia eli oli todella haastavaa saada shampoota puristetuksi ulos. Voisin kyllä mielenkiinnosta ostaa täysikokoisenkin jossain vaiheessa käyttöön, mutta pelottaa, jos sekin pullo on tuollaista kovaa, ettei shampoota meinaa ulos saada...
Muuten jäi kyllä positiivinen fiilis!

Nyt tuli mieleen, josko raaskisi jälleen yhden 6kk tilauksen laittaa Jolie Boxiin, kun varmistui tuo kevään jatko... Täytyy mietiskellä, ehkä kuitenkin voisi lainaa lyhentää silläkin summalla tai remppakuluja kattaa... Vaikeita päätöksiä :p. 
Kyllähän mun nuita varastoja pitäisi saada nyt pienennettyä tämän joulukuun jälkeen, niin ei ehkä paras idea ole tuo tilaus... Varsinkin kun repsahdin taas tunteilu-ostoksiin ColourPopin sivuille -20% alen houkuttelemana tuossa viikonloppuna... :D

Noh, mitäs sieltä kalentereista tuli sitten tänä päivänä varastoihin?
Rituals... luukusta ei tullut varastoon lisää purkkeja, vaan sieltä paljastui tämä Scrub Glove kuorintahanska!
Kuvasta poiketen hanska on sävyltään tummanharmaa (ainakin mun silmiin), eikä tuo salaman huijaama ruskea :p.
Tätäkään ei löytynyt merkin sivuilta, joten hintaa en osaa sanoa. Tämä Kessa-hanska on 5,50e, joten olisikohan samaa hintaluokkaa?
Lähtee käyttöön, vaikka omistan jo ennestään The Body Shopin hanskat. Tulee tosin varmaan enemmän käytettyä ensin vähemmäksi nuita kuorintoja, joilla mun kaappi on uhkaavasti täyttynyt :D.

Sitten elevenin luukusta tuli 50ml minikokoinen Elizabeth Arden Pro Gentle Facial Cleanser (normaali hinta elevenillä 46,10e/150ml).
En ole tainnut aiemmin kokeillakaan kyseisen merkin tuotteita, joten oikein mielelläni tämän tulen kokeilemaan ja käyttämään!
Pitää katsoa, viitsinkö vielä avata pikaiseen kokeiluun, vai odotanko, että saan joskus Sensain ja Clarinsin putsarituubit tyhjäksi ensin :D.
Jälleen näitä elämän vaikeita päätöksiä!

Tällaista tänne tänään! 
Täytyy toivoa, josko huomenna olisi vähän seesteisempi päivä tässä tunteiden vuoristoradassa!
Kirjoittelen taas seuraavasta loppuneesta huomenna iltasella, pitää jälleen käydä päiväseltään palaverissa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit