maanantai 11. joulukuuta 2017

Kirkastava naamio ja Kalentereiden 11.luukut

Toivoin eilen, että saisin viimein jotain loppumaan ja niin myös kävi ihan 3 tuotteen verran :D. Esittelen ne nyt kuitenkin yksitellen, kun ei ole vielä kiirettä!
Nyt tulee kuitenkin lyhyempi postaus tasapainotuksena eiliseen maraton-tekstiin sekä myös siksi, että tämä kirjoittaminen venähti nettisurffailun takia näin myöhään :D.

Noista eilen loppuneista ensin tyhjensin tämän 15g minipurkin GlamGlow FlashMud Brightening Treatment kasvonaamion.
Ostin tämän keväällä Sokoksen 3+1 Päiviltä, kun näitä minejä oli silloin tarjouksessa muistaakseni reilun 13e hintaan.
Tästä tuli suoraan suosikki yhdessä mustan YouthMud-naamion kanssa! Ulkonäköä en (koskaan) taaskaan muistanut kuvata, mutta sellaista vaalean harmahtavaa mömmöä se oli :D.
Oli myös ihanan tuoksuista! Piti katsoa GlamGlow:n sivuilta, niin pensaspionia ja muutamaa muuta kukkaa (tai niiden uutteita) sisältää eli liekö niistä tulee sellainen kiva, hitusen makeahko tuoksu.
Tässä oli myös reippaasti kuorivuutta, minkä takia tykästyin entisestään tähän. Ihan yhtä rouhea ei ollut kuin YouthMud, mutta tehoja riitti silti oikein kivasti ja teki sileän ja pehmeän tuntuiseksi ihon.
Voisin kyllä ilolla ostaa ihan täysikokoisenkin purkin käyttöön <3. Täytyy vaan varastoja saada muista kuorinnoista ja naamioista nyt vähemmäksi, eikä nyt tällä hetkellä ole varaa laittaa yli 50e kasvonaamioon...

Sitten tämän päivän luukut!
Rituals... kalenterista ilmaantui 20ml minikokoinen The Ritual of Dao White Lotus & Yi Yi Ren Calming Bed & Body Mist tuoksusuihke (hinta eleven.se 179kr/50ml ja Ritualsin nettikaupassa 16,50e/50ml).
Nuuhkin tätä tuosta pullosta vähän ja täytyy testata vielä kropalle, mutta voi olla, että tämä päätyy vessatuoksuksi... Tuoksu vähän mietityttää, että tykkäänkö vai en! Mutta ihan kiva päästä kokeilemaan näitä tuoksusuihkeitakin!

Ja sitten tämä eleven jätti mietityttämään myös eli luukusta tuli kangaskassi ja pinssi (joka oli söpö kylläkin). Erikoinen lisä kalenteriin, mutta jospa sieltä ei muuta "krääsää" tulisi! Toki kun miettii, niin onhan se loogista että 11.luukusta tulee jotain eleveniin liittyvää :D.
Meillä tulee kuitenkin käytettyä kauppareissuilla kestokasseja mahdollisuuksien mukaan (ellei unohdu matkasta), joten eiköhän tämäkin kassi siihen käyttöön mene :).

Jospa huomenna olisi taas kosmetiikkaa vuorossa :D.
Ja katsotaan, mikä on seuraava loppunut purkki :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit