perjantai 22. joulukuuta 2017

Tuoksuvaa kosteutusta iholle ja Kalentereiden 22.luukut

Heipsan!
Täällä jälleen mieli on hieman matalammassa kuosissa, sain tänään meijän eläinlääkäriin yhteyden (mun kännykän p**ka päätti tiistaina temppuilla) verikokeiden tuloksista.
Niissä ei mitään hälyyttävää ollut onneksi ja lääkitykseen ei suositellut puuttumista, kun sitten voi olla, että Siirillä kohtaukset tulisi taas takaisin.
Mutta jotain etenevää prosessia sillä aivoissa selvästi on, kun se sitä rinkiä kiertää ja nyt täytyy useammin käydä kontrollissa sekä syöntiä tarkkailla tiiviisti, koska oli taas laihtunut kesään verrattuna 300g ja myös koska loppuvaiheessa tuossa tilanteessa olevat kissat eivät pysty enää syömään.
Tilaukseen siis pitäisi laittaa runsasenergistä ruokaa ja ruokaa saa antaa niin paljon kuin sisään menee.
Otetaan vinkkejä vastaan, jos jollain on vinkata runsasenergisiä kissanruokia!!
Penturuokaa ajattelin ainakin laittaa tilaukseen, kun ell sitäkin suositteli ja toki eläinlääkäriltäkin voisi ostaa jotain tiettyä ruokaa, joka on tarkoitettu hyvin laihoille eläimille. Pitää kokeilla ensin tuota halvempaa vaihtoehtoa tässä vaiheessa :).
Mutta ell myös sanoi suoraan jo, että tämä vaihe alkaa olla vähän sellaista ns. saattohoitoa </3. Tokihan tämä onkin ollut jo tiedossa, mutta kyllähän se mieltä silti kirpaisee, kun joku toinenkin sen ääneen sanoo :/.
Eli päivä kerrallaan täällä jatketaan elämää niin kuin tähänkin asti, eipä se muu auta...

Mutta mennäänpäs taas kosmetiikan pariin!

Jotain iloa varastojen osalta jälleen, sillä sain tämän 150ml Avon Instinct Body Lotion vartaloemulsion vihdoin käytettyä!
En tiedä, miten tämän tuubin tyhjennys kestikin näin kauan, vaikkei tavaraa ollut siinä tuon enempää!
Mähän olen tämän tuoksuisen hajuveden käyttänyt jo 3v sitten ja en sitten ihastunutkaan siihen.
Tässä oli sama tuoksu, mutta toki ei niin voimakkaana. En kuitenkaan edelleenkään tykästynyt siihen, mutta meni ihan ok näin voiteen muodossa.
Kosteutustehot eivät olleet kovin optimaaliset, tuntui että reippaammin sai laittaa ja siltikin iho imi kaiken itseensä. Tähän saattaa tosin yhtenä selityksenä olla jälleen, yllätys yllätys, päiväys eli tämän parasta ennen päiväyshän oli vielä 2016 puolella.
Ja niin on myös tulevien rasvojenkin edelleen :p. Katastrofi siis edelleen jatkuu...
Ei siis jää tätä ikävä, next please! Ja seuraavana olikin myös hajuvesituoksu, mutta 50ml kokoisena! Onneksi nuita minikokoisiakin tulee nyt aika kivasti vastaan, niin vähän tiheämmin voiteet vaihtuu :D.

Noh, varastoista puheen ollen, eilen päivitin piiiitkästä aikaa tuon kosmetiikkavarastoni-sivun eli siellä on nyt periaatteessa kuun alun varastotilanne numeroina.
Huomasin vaan, että pitäisi taas yksittäin laskea ja päivittää tilanne, kun mielestäni joitain tuotteita ei ole enää niin paljoa, mitä numerot sanoo!
Uskokaa tai älkää, mutta vaikka mulla tuota kosmetiikkaa löytyy kaapeista ja joka puolelta melkoinen määrä, niin tietyistä purkeista mulla on selvä kuva, että tuota ja tuota on vielä sen ja sen verran ja monesti huomaan jos joku purkki on "äkkiseltään" kadonnut. Tässä auttaa juurikin se, että olen aina lajitellut tuoteryhmät omiin joukkoihinsa parhaani mukaan ja siksi tämä muutto nyt sekoitti tätä "harmoniaa", kun osa tuotteista on siellä ja osa täällä :D.
Noh, katsotaan, milloin ehtisin tehdä laskentamaratonin jälleen!

Mutta vielä niihin luukkuihin!
Rituals... kalenterista tuli 50ml minikokoinen The Ritual of Ayurveda Indian Rose & Sweet Almond Oil Harmonizing Foaming Shower Gel (hinta eleven.se 95kr/200ml ja Rituals-kauppa 8,50e/200ml).
Kuten olen aiemminkin jo sanonut, niin nämä suihkuvaahdot ovat aivan parhaita! Ihana saada lisää eri tuoksuja kokeiltavaksi!

eleven kalenterista tuli sitten 50ml minikokoinen Balmain Hair Silk Perfume hiustuoksu.
Balmainia on myynnissä eleven.se-kaupassa, mutta nyt tätä ei löytynyt valikoimasta. Sokoksen sivuilta löytyi, hinta siellä 23,90e/200ml.
Olin hieman hölmistynyt, että mikäs tämä on, kun pullossa ei mitään muuta lukenut. Oletin kuitenkin, että jotain hiuksiin liittyvää tämä on, kun sen verran tunnistin merkin :D.
Jälleen Glitz&Glam-Minna pelasti minut! Siis tuo Minnan kalenteri on kyllä muutamankin kerran pelastanut, kun olen jäänyt miettimään jonkun luukun sisältöä. Ihan huipun joulukalenterin on Minna kyllä tehnyt <3!
Tämä oli siis hiuksille tuoksusuihke, mutta Minnan mukaan tämä myös kosteuttaa hiuksia!
Tuon perusteella listasinkin tämän omiin listoihini hiuksiin jätettäviin hoitoihin, pysyy yksinkertaisena listaukset :D.
Hämmennyksestä voi siis päätellä, etten ole kokeillut merkin tuotteita aiemmin, enkä hirveästi myöskään siten tutustunutkaan merkkiin. Enkä ole hiutuoksujakaan omistanut aiemmin, joten kokeiluun ja käyttöön lähtee ^_^.

Oivoi, menipä tämä taas pitkäksi höpöttelyksi, mutta jospa tässä olisi kaikki tältä päivältä.
Huomenna postailen taas, mutta voi olla, että aaton yritän pitää itseni pois koneen äärestä. Katsotaan pitääkö tämä päätös sitten :D. Ja riippuu myös siitä, malttaako Mr.Insinööri jättää työhommia tekemättä sinä päivänä :p. Jos ei malta, niin sitten on sama minunkin naputella tai lueskella jotain :p.
Mutta palaillaan huomenna asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit