sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Kalentereiden 3.luukut

Heipsan!
Muuttuikin hieman suunnitelmat tälle päivää, kun eilinen saunailta Mr.Insinöörin kaverin + tyttöystävänsä luona venähti baari-illaksi ja sitä myöten tämä päivä meni nukkumiseksi :p.
Käytiin me sentään tuossa iltasella 1,5h kävelylenkki ja katsomassa Suomi100-juhlallisuuksiin liittyvä valoteos Luminous Finland 100 Kuusisaaressa :D. Siinäkin sitten oma aikansa meni, niin en ehtinyt muokata kuvia noista mun kosmetiikkasäilytyksistä :).
Eli nyt on vain kalentereiden luukut näytillä:

Rituals... kalenterista löytyi tällä erää kynttilätuikku!
Tuo muuten oli ihan jäätävän tiukassa tuolla luukussa, ei auttanut kalenterin ohjeet sen irrotukseen ja luukku sitten vähän rikkoutuikin :D.
Siinä siis oli tuollainen kultainen tuikkukippo ja mausteiselle tuoksuva tuikkukynttilä. Pitää vaikka keskiviikkona laittaa palamaan itsenäisyyspäivän kunniaksi ^_^.
Tämä oli yllättävä luukku, mutta kynttilöitä rakastavana ilahduin myös tästä! Ja yksi tuote vähemmän varastossa ;).

elevenin luukusta paljastui tänään 5ml minikokoinen Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer huulivoide (hinta 17,80e/12ml).
Olin iloinen tästäkin, mutta vielä enemmänkin olisin ilahtunut, jos en ennestään jo tätä sävyä tässä koossa omistaisi :D. Lisäksi mulla on sävy 05 Candy Shimmer, molemmat ovat tulleet Livboxista :D. Hyvä tuote on!!

Kalentereiden sisällöt siis taas jatkoivat ilahduttamistani, mutta laitan varmaan tuon Clarinsin eteenpäin joululahjaksi ^_^. Pitää käyttää ne vanhemmat ensin pois varastosta, niin turhaan mä tätä jemmaan sinne :).
Tällaista tänään, katsotaan, mitä huominen tuo tullessaan :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit