torstai 21. joulukuuta 2017

Liian Pehmeä Kuorinta ja Kalentereiden 21.luukut

Heissan!
Nyt alkaa pikku hiljaa käydä niin loppuneet purkit kuin joulukalentereiden luukutkin vähiin!
Oon tosin kyllä tykännyt tästä yhden purkin esittelystä per päivä, mutta tänään meinasin jälleen skipata postauksen, kun tuntuu, että väsyttää niin vietävästi ja hartiatkin ovat vaihteeksi jumissa. Tänään oli palaveri päivä ja siinä menikin oikeasti koko päivä lounaasta klo 17 asti :D.
Hieman meni taas käsikirjoitus uuteen uskoon, mutta eipä se mitään ;p. Hyvä aloittaa työt tammikuun alussa sitten jälleen!
Oli myös väitöspäivästä alustavaa puhetta, syyskuun viimeinen perjantai... Yyyyh, tarkka päivämäärä tuo tuon liian konkreettisesti lähelle :D. En vaan tajua, miksi täällä Suomessa pitää olla näin "vanhanaikainen" meininki ja järjestää edelleen tuo teatteriesitys... Olisi vaan ulkomaiden tapaan lyhyt esitelmä, muutamat kysymykset, lyhyt arviointi ja that's it.
Noh, kyllähän ne sanoo, että tuostakin päivästä selviää hengissä, katsotaan syksyllä, olenko mä se poikkeus sääntöön sitten :p.

No mutta, nyt kosmetiikkaan!
Sain rutisteltua loppuun tämän Nafha Soft Facial Scrub kasvokuorinnan tuossa viime viikonloppuna muistaakseni.
Tämä tuli mulle Toukokuussa Jolie-Boxista.
Niin kuin tuolloin jo epäilinkin, niin ei tämä ollut ideaalitapaus tällaiselle raastavien kuorintojen rakastajalle.
Sen huomasikin siitä, että tämä sisälsi paljon pehmentäviä aineita, öljyjä ja "kuorivana" aineena oleva kvartsi oli vasta 5.viimeisenä pitkässä inci-listassa.
Niinpä käytinkin tätä lähinnä naamiona ja kyllä sekin tuntui ihoa tekevän pehmeämmän oloiseksi.
Laatikon tekstissähän tämä lupasi kirkastaa ja kiinteyttää ihoa sekä jättää sen silkkisen pehmeäksi. Viimeisen voin siis itse ainakin todeta :).
Haluan silti kuorinnan olevan kuorinta (ainakin niin kauan kuin iho kestää), joten itse en aio uudelleen tätä hankkia.
Merkistä itsestään olen kyllä kiinnostunut ja muita tuotteita voisin kyllä kokeilla!

Ja mitäpä tänään tuli luukuista? No lisää tuubeja jo ennestään pitkään plussalistaan :D.
Rituals... kalenterista ilmaantui 70ml minikokoinen The Ritual of Hammam Refreshing Eucalyptus & Olive Oil Black Soap musta saippua (hinta eleven.se 89kr/150ml ja  Rituals-kaupassa 8,50e/150ml).
Nämä mustat saippuat on kiehtoneet mua pitkään ja tykkäsin (ja tykkään edelleen) tosi paljon Lokakuussa 2016 Jolie-Boxissa tulleesta mustasta saippuasta myös!
Oikein kiva luukku siis!

Ja niin oli myös elevenillä, josta tuli 15ml minikokoinen Lancôme Hydra Zen Anti-Stress Moisturising Cream kasvovoide.
Hintaa en osaa sanoa, kun oli loppu niin elevenillä, Sokoksen ja Stockan nettikaupoissa. 60e paikkeilla näytti olevan muut Hydra Zen- 50ml voiteet Sokoksella ja Stockalla, elevenillä 48,50-56,40e.
Oon jonkin verran Lancômen tuotteita kokeillut ja aika hyvin ne on mun iholla toimineet muistini mukaan, joten olen iloinen, että pääsen lisääkin nyt kokeilemaan!
Ja olipa kyllä osuva sarja tulevaan vuoteen; anti-stress :D. Tulisi kyllä tarpeeseen, mutta tämä vaan ei vielä hetkeen pääse käyttöön, koska pakko vanhemmasta päästä yrittää kasvovoiteita käyttää pois...

Tällaisia höpötyksiä tällä erää.
Pakko varmaan siirtyä sohvan puolelle kipukoukun kanssa, jos nuo hartiat antautuisivat!
Palataan taas huomenna asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit