perjantai 29. joulukuuta 2017

Lisää kahvin tuoksua

Heipsan!
Aattelin nyt tosiaan esitellä hyvin suurella todennäköisyydellä tämän joulukuun ja vuoden viimeisen loppuneen purkin.

Ja se oli sitten tämä Oriflame Discover Cuban Rhytms Shower Gel suihkugeeli, jonka siirsin käsisaippuaksi käyttöön.
Tämän piti kuvasta päätellen tuoksua ainakin kahville, mutta minun nenääni ei ainakaan sellainen kahvin tuoksu leijaillut, minkä yleensä tunnistan kahviksi. Sellainen makeahko tuoksu oli, ei mikään huono, vaikka olisi se oikea kahvin tuoksu mulle kelvannut paremmin :D.
Muuten oli ihan perussuihkari, ei ole pahaa sanottavaa. Muutaman kerran käytin suihkussa, mutta kun nestesaippuat loppui, niin oli siirrettävä suihkugeelejä käsisaippuoiksi ja tämä ei tuoksultaan iskenyt niin paljoa kuin jotkut toiset :).
Jos ei suihkugeeli-varastot olisi näin suuret mitä ne on, niin olisin kyllä käyttänyt suihkugeelinäkin tämän pois.

Ensi vuonna joudun varmasti lisää suihkugeelejäni laittamaan käsisaippuoiksi, kun nestesaippuoita on kaapissa tällä hetkellä vain 2kpl (290ml ja 300ml) eli ne riittävät ehkä 3 kuukaudeksi omalla käytölläni, kun käytän myös palasaippuaa samaan aikaan.
Saimme yhteislahjana Mr.Insinöörin kanssa äitiltäni sellaisen no-touch-käsisaippuan eli se annostelee automaattisesti ilman koskemista saippuan kädelle. Se on enemmän Mr.Insinöörillä nyt käytössä, mutta saattaa osaltaan vähän hidastaa muiden saippuoiden käyttöä itsellänikin :).

Tällaista tänään!
Pitää katsoa, että kirjoitanko huomenna reaaliajassa, vai ajastanko sunnuntaille joulukuun ja koko menneen vuoden yhteenvedot. Pitäisi myös kuvata tammikuun ennustus-kuvat, pestä pyykkiä (jeeee, tänään saatiin vihdoin pyykkikone \o/) sekä imuroida tätä hollitallia ennen uutta vuotta :D.
Aion yrittää pysyä pois koneelta sunnuntaina ja maanantaina, kun on sitten viimeiset lomapäivät ennen kuin palaan jälleen sorvin ääreen tiistaina ja lisäksi 3.hääpäiväkin olisi sunnuntaina :p. Jos edes sen sunnuntain Mr.Insinööri malttaisi myös olla tekemättä hommia tietsikalla tai olemalla puhelimessa :D.
Katsotaan siis kummin päädyn tekemään, mutta yhteenveto-postaus tulee varmasti joko huomenna tai sunnuntaina!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Sain laskettua omat vuoden 2017 loppuneet ja olihan niitä...261 kappaletta. Määrä vaan lisääntyy vuodesta toiseen. Ja ostin vielä enemmän...nyt on jemmat niin täynnä, että alan ostoslakkoon🙈

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno määrä loppuneita!!!
   Mä en oo jaksanu alkaa tuolla lailla enää laskemaan, toki saisihan ne noista yhteenvedoista laskettua jos haluaisi, mutta ei jaksa :D.

   Ostolakkoilu tekis kyllä täälläkin hyvää, mutta en varmaan pystyisi siihen :D. Mutta onneksi pikku hiljaa saa aina järjen ääntäkin välillä kuunneltua, se on alkanut pienin askelin tuottaa välillä tulosta :D.
   Mutta tsemppiä ostolakkoiluun todella paljon! Se kyllä vaatii todella hyvää itsekuria :D

   Poista
 2. Joo varsinkin, kun joka paikas on nyt alet. Onneksi oon flunssassa...niin livenä ei pääse shoppaileen...netistä taas hillitsee ostamanista miehen kans yhteinen tili..hahaaa😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo alet ovat kyllä ihan kauheita!! Flunssa on kyllä siitä kätevä, ettei voimia ole oikein mihinkään :D. Pikaista paranemista kuitenkin, tympeää se on silti sairaana olla!
   Hahah, tuo olisikin kätevä keino :D. Meilläkin on kyllä yhteistili, mutta sinne molemmat siirtää vaan tietyn summan ja omat jäljelle jääneet rahat jää sitten omaan käyttöön omalla tilillä :p.

   Poista

Suositut tekstit