maanantai 4. joulukuuta 2017

Avonin tilaus ja Kalentereiden 4.luukut

Heipsan!
Sainkin tänään haettua parit paketit, joten ne onkin sama esitellä tänään ja huomenna :).
Mun oli tarkoitus tehdä Avonille tilaus jo joitain jaksoja sitten, mutta yllättäen ne jäikin tekemättä, osin ne taisikin aina unohtua :D.
Tämänkin 16.jakson tilauksen tein viimeisenä voimassaolopäivänä, hieman on siis päivät edenneet huomaamatta...

Ei tämäkään tilaus iso ollut, ainoastaan pari äitini tuotetta oli mukana ja jos niitä ei olisi ollut, niin tilaus olisi varmasti taas jäänyt tekemättä :D.
Mutta eipä siinä, hauskaa oli pitkästä aikaa selailla kuvastoa ja miettiä, mitä "tarvitsisin" :D. Harmillisesti yksi tuote olikin jo loppunut täysin (huonetuoksu), mutta tuo riski on aina, jos tilaus jää jakson viimeisiin päiviin, varsinkin näin joulun alla.

Tyhjin käsin en kuitenkaan (yllätysyllätys) jäänyt, seuraavat purkit lähti kokeiluun:

* Advance Techniques Miracle Densifier Bodifying Leave-in Treatment
* FootWorks Sweet Vanilla Relaxing Soak
* 500ml Senses Sensual Dream Dark Chocolate & Coconut Shower Creme
* Naturals Vanilla & Golden Pear Conditioner

Suihkari lähti isommassa koossa ihan vain halvan hinnan takia (1,95e) ostoon, pienempi koko taisi olla vähän kalliimpi, jos en aivan väärin muista. Pullosta nuuhkittuna on kyllä suklainen tuoksu, pitää kokeilla vielä suihkussa ennen lopullista tuomiota.
Hoitoaineita (hyviä sellaisia) ei varastosta juurikaan löydy, joten taas yksi pullo kokeiluun. Tuoksu ei ollut pullon suusta nuuhkittuna kovin voimakas, enemmänkin olisi voinut tuoksua!
Jätettävä hoitsikka ja jalkakylpyneste tuli muuten vaan kokeiluun :).
Saa nähdä, onko noissa seuraavissa kuvastoissa jotain houkutuksia lisää, ainakin Vanilla Caramel -kylpyvaahto on tulossa tammikuun jaksossa myyntiin :p. Katsotaan repsahdanko!

Mutta sitten taas kalentereiden sisältöön!
Rituals... luukusta löytyi 125g minikokoinen The Ritual of Hammam Warming Ginger & Eucalyptus Sea Salt Hot Scrub vartalonkuorinta (hinta eleven.se 195kr/450g tai rituals.com 19,50/450g).
Vartalokuorinta-addiktina olen taas innoissani :D. Tämä minipurkki riittää varmasti useampaan käyttökertaan ^_^.
Selkeä eukalyptuksen tuoksu tässä ja nyt tuntuisi lämmittävä tuote olevan aika tarpeellinen, kun parhaillaan istun villatakki päällä ja kädet kylmänä :D.

eleven-kalenterista paljastui lasipullossa 20ml minikoko Sensai Cellular Performance Lotion II Moist hoitovettä (hinta eleven.se 345kr/60mlStockmann 71,90e/125ml ja Sokos 73e/125ml).
Siis mähän oon aivan rakastunut tähän hoitoveteen ja mulla on jo 2.pullo (125ml koko) käytössä <3. Ihana tuote eli varmasti tämän lasipullonkin kulutan ja tämä 20ml versiokin kestää useamman kuukauden käytössä! Itse olen tarvinnut vain 5-10 tippaa kerrallaan ^_^.
Voisin melkein vaihtaa sen mun muovisen pullon tähän (täytän tuosta isosta pullosta pienempään), vaikkakin matkoilla muovinen pullo painaa paljon vähemmän :D.

Edelleen täällä tyytyväinen luukkujen avaaja (ja tilaaja) siis on <3.
Huomenna tulee sitten yksi Black Friday-tilaus esittelyyn ja se ei olekaan kosmetiikkaa ;).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Tuo Ritualsin kuorinta ei meinannut millään lähteä irti :D Piti hajoittaa tuosta alhaalta pahvia ja keskeltä, että sai kunnolla kiinni :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joo se oli ihan järkyttävän tiukka!! Mä irrotin sen saksia apuna käyttäen :D.
   Nyt on kannessa vaan mukavan rannut siitä muistona :D

   Poista

Suositut tekstit