keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Erinomaista ennustelua jälleen Marraskuuksi :D

Hyvin loppui tuotteita viime kuussa, mutta edelleen näette samoja sitkeitä sissejä, jotka eivät millään suostu loppumaan vaikka kuinka niitä yritän käyttää :D.

Aloitetaanpas vaikka hiustuotteista. 2 tuttua viime kuulta, mutta suihke loppuu ihan 100% varmasti piakkoin, ei varmaan ole enää kuin 2 kertaan (korkeintaan) jäljellä. Sitten nuo jätettävät hoidot ovat sitkeitä tapauksia, mutta yrittänyttä ei laiteta :).
Eilen kokeilin tuota Lushin Big-näytettä ja kannesta otin vain pikkuisen tavaraa, tulos: Järkyttävä vaahto :D. Eli tuo näyte taitaa olla melkoisen riittoisaa tavaraa... Ja kun tuo on sen verran tujua, etten voi joka pesukerralla käyttää :).

Käsisaippuaa todennäköisesti kuluu ja ehkä nuo näytteet saan käytettyä pois :). Samoin saan varmaan käytettyä yhden suihkugeelin, kun saan täyttöpumpun jälleen täyttää :).

Meikit... Nuo liiankin sitkeät pirulaiset :D. Mutta minä en luovuta!!
Todennäköisesti saatan ainakin tuon Avonin kiillon heittää pian pois, ei saa enää kunnolla tuolta pohjalta otettua, vaikka siellä ihan reippaasti väriä vielä on...

Ja kasvojuttuja. Naamiota en ehtinyt kuin kerran viime kuussa käyttää (se on revittävä, joten vaatii rutkasti aikaa kuivuakseen), katotaan, miten tässä kuussa käy :).
Ja nuo kasvopesut myöskin ovat yksiä pirulaisia, mutta kyllä mä nekin vielä lopetan !!
Möykky tuossa pöydällä on Lushin Fresh Farmasy kasvopesun näytepala. Helkkarin riittoisaa tavaraa sekin ja jos joskus ostan sen 100g köntin, niin se riittää mulle seuraavaksi 10 vuodeksi :D.

No rasvoja saan todennäköisesti loppuun kaikki kuvassa näkyvät. Tai tuo Avonin Banaani-vartaloemulsio saattaa olla siinä ja siinä, ettei välttämättä lopu :).
Käsivoide saattaa loppua, jos töissä kuivuu pahemmin kädet. Kuvasta unohtuikin se Dermosilin käsivoide lisäksi, jospa senkin saisin loppuun :).

Viimeisenä Random-tuotteita. Tuon hajuveden ajattelin käyttää pois vessatuoksuna. Roll-onia on puolet jäljellä, joten se menee myös siihen rajalle loppuuko vai ei. Silmämeikinpoistoaine todennäköisesti loppuu :).

Eli 21 isoa tuotetta, 1 minikokoinen ja 7 näytettä olisi tavoitteena :). Saapa nähdä miten käy, saman verran tai enemmänkin on myös plussaa tulossa :D. Pitäkää peukkuja!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Kyllä ne siitä loppuu! Mä odotan että saan alkaa suihkugeelejä käsisaippuoina lutraa kun Lushit on vallanneet suihkun :D Ja tilasin tuon fresh farmasyn ison köntin, apua jos se kestää 10 vuotta... ;D

  Tuo avonin kiilto mulla kans käytössä, ajattelin että loppuu pian kun ei tullut enää kiiltoa kunnolla. No otin sen annostelijan pois ja voi apua sitä kiiltoa meinaan riittää vielä piiiitkään! Vähän harmi jos niin paljon menee hukkaan jos ei sitä ota pois :/

  VastaaPoista
 2. Joo, kyllähän sitä jotain aina loppuu, onneksi :D.
  Mulla tosiaan tuo näytepala (sain sen viime syksynä...) kestänyt tosi pitkään, mutta ihan joka päivä en toki ole käyttänyt. Se pala oli alun perin tuollaseen kirkkaaseen purkkiin sopiva (missä Big-shampoo on) ja sellainen "kolmionmallinen", oiskohan jotain 5-10g painoinen ollut, eli jos mulla menee 10g käyttöön vuosi, niin kyllä sen 100g käyttöön menee aikalailla se 10 vuotta ;D.

  Pitääpä yrittää värkätä se annostelija pois tuosta kiillosta, itteäni myös harmittaa heittää pois jos näen, että tavaraa on vielä paljon jäljellä (mutta kyllähän nuita huulikiiltoja itellä riittäisi muutenkin.... :D)

  VastaaPoista

Suositut tekstit