perjantai 11. marraskuuta 2011

Olisi jo maanantai!!!

Säälittää kyllä välillä tuo Neffuska ihan tosissaan, vaikka suht hyvin se on sopeutunut tuohon kauluriin... Ei esimerkiksi vastustele takaisin laittamista syönnin jälkeen. Haavan puhdistuskin onnistui suht hyvin aamulla, mutta on tää mulle ainakin henkisesti vähän rankkaa... Varsinkin, kun tuo ei oikein kaulurin kanssa osaa hiekkalaatikolla käydä, ellei sitä sinne laita (kauluri jää reunaan kiinni, kun matalalla päätä pitää) :/. Olisipa tosiaan jo maanantai ja paranisi tuo haava, niin päästäisiin normaaliin elämään taas...Huoh.

Väsyttääkin niin älyttömästi, Neffi päätti 5.30 tulla sänkyyn kolistelemaan ja nukkumaan mun päälle ja vaatimaan rapsutuksia... :) Tää on aika perusjuttua meillä, en olisikaan sinne 6 asti halunnut nukkua... :D.
Sori nyt ei tule mitään järkevää, oman osansa väsymykseen toi Pumppi, jossa kävin tuossa alkuillasta :). Kivaa oli pitkästä aikaa ja helkkarin rankka treeni, saa nähdä kuin jumissa lihakset on huomenna :D.
Tänään tuli myöskin lisää plussaa listaan, mutta näistä enempi huomenna :). Niin ja sain yhden purkin myös loppumaan, ehkä suihkun jälkeen loppuu vielä toinenkin tuote \o/.
Kirjoittelen tosiaan huomenna paremmin, otan kuvia nuista uusista jutuista ja voi olla, että kirjoittelen ensi viikkoa varten postauksia valmiiksi :). Katsotaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit