lauantai 12. marraskuuta 2011

Vähitellen sitä miinusta alkaa tulla :)

Nyt nuita purkkeja ja purnukoita alkaa tällekin kuuta loppua. Hieman jo ehdin huolestua, tuleeko tälle kuulle ainostaan pelkkää plussaa :D. Samoin tuossa huomasin, että saatan saada 3-4 tuotetta loppumaan, joita en Ennuste-postaukseen edes muistanut kuvata :). Toivotaan parasta! Mutta nyt asiaan:

Eli eilen sain tämän Avonin Senses-sarjan Garden of Eden-suihkugeelin tyhjennettyä pumppupulloon ja tänä aamuna huuhtelin jämät tästä suihkussa :).
Oli sellainen kevyen makean kukkainen tuoksu ja pistin tämän "ihan kiva"-kategoriaan, eli oli hyvän tuoksuinen mutta ei kuitenkaan niin herkullinen, että olisin suihkussa jaksanut kyllästymättä käyttää koko vartalolle :). Käsisaippuana menee kyllä loistavasti!
Vielä toistaiseksi tämä on myynnissä ainakin nykyisessä 16.jaksossa sekä seuraavassa 17.jaksossa :). En kuitenkaan osta uudelleen, kun tykkään yhden kerran testata kaikkia ja jos ei kunnolla säväytä, niin jää siihen yhteen kertaan :).

Toinen, jonka sain tänä aamuna loppumaan, oli Lushin Strawberry Feels Forever Massage Bar Hierontapala.
Tästähän ei tosiaan jäänyt mitään jäljelle, mutta kivempi kuvan kanssa kommentoida :).
Oli selkeän mansikkainen tuoksu, josta pidin todella paljon. Ei myöskään liian tahmaiseksi jättänyt ihoani, vaikka öljyjähän näissä hierontapaloissa on aika paljon :). Toimi siis ainakin minulla ihan koko kropan rasvana.
Jonkin aikaa piti kädessä sulattaa, että levittyy helpommin ja varovainen pitää olla, ettei liikaa tätä laita. Silloin saattaa se öljyinen tunne jäädä pidemmäksi aikaa.
Kaiken kaikkiaan tykkäsin tästä ja uskallan käyttää myös nuo muut omistamani hierontapalat koko kropalle :). Ja tämähän on lopetusuhan alla eli ei enää kauaa saa ostettua, jos joku vielä haluaa testata.

Nyt tuleekin sitten nämä Avonin Naturals-sarjan Banaani-kookos vartaloemulsio ja suihkugeeli käyttöön. Nämähän ei ole ollut enään pitkään aikaan myynnissä, mikä harmittaa suuresti! Ihanan tuoksuinen sarja oli, onneksi on vielä yksi vartaloemulsio sekä 4 (!!) hiuksiin jätettävää hoitoainetta varastossa, niin saan tuoksusta nauttia vielä pitkään :D.

Sitten vielä loppuun kuvaa, kun otin tämän Oriflamen käsivoiteen käyttöön tänne kämpille, kun sen toisen kookos-voiteen vein töihin.
Voin sanoa, että kädet ja kynnet meni samoin tein huonoon kuntoon, kun keskiviikkona pidin ensimmäisen kerran labrahanskoja käsissä :(. Hyvästi siis pitkät kynnet...

Tällaista siis kosmetiikan saralla muun muassa tapahtunut :).
Teen huomenna postauksen niistä plussista, niitäkin kun ehti tulla tässä menneellä viikolla muutama...
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Mulla tuo Lushin mansikkapala odottaa käyttöä vielä.. Ja voi aah tuo banaani kookos on tosi ihana tuoksu! Harmi kun sitä ei saa enää :(

    VastaaPoista
  2. No, sulla ei kuitenkaan vielä oo kiirettä sitä mansikkaa käyttää, kun vasta sen oot hommannut :). Mulla oli tuo jo vuoden verran ehtinyt kaapissa odottaa, niin piti sitten käyttää. Samoin pitäis pian käyttää myös Retro After 8:30, mutta se on niin ällömakea, ettei voi joka kerta käyttää :).

    Ikävä jäi kyllä itselläkin tuota Banaani-kookosta!! Ihana oli eilen suihkutella suihkugeelin kanssa ja sitten tuota vartaloemulsiota levittää. Sen vaan huomasin, ettei kovin hyvin tuntunut kosteuttavan ihoa, vaikka läträsin sitä aika paljon iholle... :/

    VastaaPoista

Suositut tekstit