keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Pienen pieniä miinuksia

Hitaasti tämä etenee, mutta eikös se niin ole, että hiljaa hyvä tulee?!
Toissa päivänä sain yhden isomman tuotteen ja 2 näytettä loppuun.

Pyydän anteeksi tuota alustaa, pitäisi pestä jälleen :p. Mutta loppuun sain (okei, pieniksi sain) 2 Suomen Lush-nettikaupasta tilauksen mukana saamani palasaippuanäytettä. Kyseessä olivat Joulutuotteina olevat Northern Lights ja Candy Cane, jotka ovat yhteen jumiutuneet, kun yhdessä käytin niitä pienentyessä :).

Northern Lights ei ollut minun makuuni. Tässä tuoksui aivan liian voimakkaana mäntyöljy, josta tuli vain perinteinen mäntysuopa mieleeni. En huomannut ollenkaan Limen tuoksua, mänty täytti nenän täysin :/. Tätä ei siis tullut eilen tilattua Briteistä...

Candy Cane sitä vastoin oli odotetun makea ja piparminttuinen, joka tosin tuoksui yllättävän laimeasti. Tykästyin kuitenkin täysin ja tätä lähti tilaukseen normipala mukaan. Ei haittaa itseäni, vaikka ei niin voimakkaasti tuoksukaan :).
Kumpikin pesi aika nahkean puhtaaksi ihon ja nyt täytyy jokaisen käsien pesun jälkeen muutenkin käyttää käsirasvaa, kun iho kuivuu nopeammin ennen kuin ehtii edes kissaa sanoa...

Isompi loppunut tuote oli sitten tämä todella vanha Avonin Avon Care-sarjaan kuulunut Dry Skin Soothing Balm-balsami, jota alkuun käytin kynsinauhoille ja nyt loppuvaiheessa jalkavoiteena.
Mielestäni tehosi hyvin kummassakin käytössä, jalat olivat seuraavana aamuna pehmeät eikä kuivat. Itse käytän kosteutta sitovia sukkia voiteiden kanssa (samoin käsiä varten on hanskat :) ).
Kynsinauhoja pehmensi myös ja vei pahimman kuivuuden pois hetkeksi.
En tiedä mitä muuta tästä sanoa, myynnissä kun tätä ei ole ollut enää pariin vuoteen :D.
Mukava kokeilu oli, mutta jos olisi vielä myynnissä, niin en varmaankaan ostaisi enää uudelleen. Se mun kokeilunhalu :).

Mutta tosiaan, lisää plussaa on myös jossain vaiheessa tuloillaan, kun eilen sitten tein sen Lushin Joulu-tilauksen Briteistä. Tällaista klikkailin ostoskoriin:

Eli 15 plussaa tulossa tämän tilauksen myötä :p. Mutta jospa tämän jälkeen alkaa taas rauhoittua tämä "plussailu", joulukuu saattaa vielä mennä, mutta tammikuussa jälleen palataan ruotuun :).
Sellaista tällä erää. Katsotaan, saanko tänään taas jonkun tuotteen loppumaan :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Ei tuo paketti nyt niin suuri ole! Hyvin sait alle kahen kilon.. Mun seuraava Lush tilaus tulee auttamatta DHL kautta, koska tilaan myös joululahjaksi jotain.. :) Paljon plussaa mulleki tulossa tässä ja ensikuussa, täytyy varmaan pitää joku tipaton tammikuu sitten ainakin kosmetiikan osalta ;D

  VastaaPoista
 2. Aluiksihan tuo oli mulla 2,6kg, kun suunnittelin ne normivalikoimasta poistuvat tuotteet tilaavani myöskin tuolta :D. Mutta kun iski se paniikki niiden sivujen sekoiluista, niin tilasin ne sit Suomesta.
  Eli periaatteessa saman verran tavaraa on tullut :D. Ja myöskin osa oli nuista Retroista jo loppu, kun ei edes haulla löytynyt.
  Nooh, jospa niitä tulee sitten uusintana myöhemmin Retroihin myyntiin ;).

  Tammikuussa sitten jonkinlainen tipaton tiedossa :D. Joululahjoiksi en aio kosmetiikkaa pahemmin laittaa, yleensä muita juttuja ollut suunnitelmissa antaa lahjaksi :).

  VastaaPoista

Suositut tekstit