lauantai 5. marraskuuta 2011

Kuun ensimmäinen loppunut !!

Tästä se lähtee :). Tänään aamulla hemmottelin itseäni kunnolla ja kuurasin kroppani päästä varpaisiin monen moisilla aineilla :D. Jalkakylpy tehty, häiritsevät karvat poistettu (mun pitäisi oikeasti se epilaattori hommata, karvanpoistoainetta menee niin tuhoton määrä aina kerralla :/ ), hiukset pesty+hoidettu, naama pesty+kuorittu+hemmoteltu naamiolla+kosteutettu, kroppa pesty+kuorittu+kosteutettu :D. Ja sain tosiaan yhden tuotteen loppumaan:

Eli Avonin Advanced Techniques-sarjan Volume Root-Boosting Tonic hiussuihke.
Tätä siis suihkin pyyhekuiviin hiuksiin ja tyveen (10-20 suihkausta) ennen jätettävää hoitoainetta ja itse olen kyllä tosiaan huomannut selkeästi, että tämä on nostanut mun lättätukkaa!! Siksi tämä HG-listalle nousikin :). Mitään mega-volyymiä ei tällä saa yksinään, mutta itse ainakin näen silminnähtävän eron aina kun tätä käytän. Ja tosiaan tänäänkin pesin hoitoaineella ja naamiolla kahden shampoo-pesun jälkeen ja tämän suihkimisen jälkeen vielä jätettävää hoitista laitoin, niin silti näen ettei hiukset ole niin lättänät kuin ilman tätä :).

Eli tätä voin täydestä sydämestäni suositella kokeilemaan, jos kärsit päätä myöten menevistä hiuksista! Itse ostan tätä ihan varmasti uudelleen ja sopivasti maanantaina tulee Avonin paketti, jossa tätä on myös pullo mukana. Tämä voisi olla itselleni sellainen, jota voisin jemmata muutaman pullon kaappiin, ettei varmasti pääse loppumaan... :D.

Onko teillä suosituksia samantyyppisestä tuotteesta?? Ilomielin voisin kokeilla myös muita vastaavia tuotteita, jos käy niin ikävästi että Avon tämän joskus lopettaa (niin kuin yleensä käy kaikille mun lempi-tuotteille..). Voisi valmiiksi jo varautua :p. Tai sitten tilaan tätä pullon joka jaksossa jemmaan ;D.

Vielä olisi pariin pieneen postaukseen kuvat, mutta katson ajastanko vai jätänkö toisen kirjoittamisen huomiselle :).
Miumoi <3

3 kommenttia:

  1. Mie oon joskus käyttänyt kampaamosta saatavaa osiksen tuuheuttavaa geeliä. Se kanssa laitetaan märkiin hiuksiin ja mielellään sitten kuivataan hiukset pää alaspäin. Toimi minusta ihan mukavasti sellaisen aikana kun ei jaksanut käydä ohentamassa hiuksia.

    Muuten mun ei kyllä tuollaisia tarvitse käyttää :D On tätä pehkoa mitä möyhentää..

    VastaaPoista
  2. Joo.. ja en taas osaa kirjoittaa :P

    VastaaPoista
  3. Ymmärsin kyllä selityksesi :D.
    Voi olla että tuo Avonin suihkekin toimisi paremmin, jos föönaisi kuivaksi, mutta en jaksa koskaan suihkun jälkeen alkaa föönaamaan :D.
    Eli pitäisi olla mulle laiskalle sellainen tuote, joka toimisi kohtuullisesti ilman föönaamisiakin (niin kuin tuo Avon tekee :) ).

    VastaaPoista

Suositut tekstit