lauantai 12. marraskuuta 2011

Arvonnoista pitävät hoi!

Tänään huomasin sattumalta arvonnan, jossa on palkintona Avonin kynsilakka :).
Jos kiinnostaa kokeilla onnea, niin arvontaan pääsee  Tästä.
Samoin Xenian blogissa on kilpailu meneillään. Siellä on pari palkintosettiä tarjolla, joissa on luomivärejä, meikkisiveltimiä huulipunaa ym.

Voitte laittaa lisää linkkejä arvontoihin kommentti-osioon, jos tiedätte jotain kivaa :).
Harmittaa, kun itselläkin tekisi mieli pitää jokin arvonta ym., vaan ei pysty tällä hetkellä siihen rahatilanteen takia.
Mutta eräs juttu minulla olisi:

Sain tämän Avonin Glazewear Sparkle-huulikiillon sävyn Gleaming Gold kannustelahjana viime Avonin tilauksessa, kun sain tietyn verran tilausta kasaan.
Itselläni kuitenkin on ennestään pinkin sävyinen saman sarjan kiilto, joten ei olisi tälle tarvetta.
Kokeilin tätä kämmenselälle näkeäkseni sävyn ja suhteellisen kirkas kiilto oli, jossa paljon kultaisia glitterimäisiä hippuja.
Omaa pinkkiä sävyä olen käyttänyt baarissa huulipunan päällä, sillä tämän sarjan kiillot ovat aika kimaltavia :).

 Tässä on vielä kuvaa juuri alkaneen 16.jakson kuvastosta, jossa nämä tulevat myyntiin. Eli tuo mun kiilto on oikeanpuolimmaisin.
Olisin siis valmis myymään tämän jollekin 4,50e hintaan, saan postikulut pois ja myöskin pois tämän pyörimästä omista varastoistani :). Lisäksi voisin mukaan laittaa pienen näytepalan jostain Lush-saippuastani (joita aika vasta tilasin) joulumieltä tuomaan :).
Jos on kiinnostuneita, niin kommentoi tähän postaukseen :). Sovitaan, että ensimmäinen halukas kommentoija saa ostaa tämän :).

Muutenkin tässä pyöritellyt mielessä, miten saisin nuita omia varastoja vähemmäksi (esim. suihkugeelien osalta)... Kuitenkaan koko purkkeja en voi myydä, koska ovat isoja (postikulut siis olisi isot) ja kun ovat avattuja, niin ei kukaan varmaankaan ala ostamaan postikulujen hinnalla niitä...
Ja tällä hetkellä tosiaan ei ole vara vain arpoa niitä eli postikulut pitäisi ainakin saada pois :(. Yksi idea olisi minigrip-pusseihin pussittaa "näytteitä" ja niitä muutama postikulujen hinnalla antaa kokeiltavaksi...

Jos teillä olisi ideoita tähän, niin lämpimästi otan niitäkin vastaan :).
Kirjoittelen vielä niistä parista loppunesta tuotteesta tähän perään.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit