torstai 17. marraskuuta 2011

Hollywood-tähtenä muutaman kerran

Niinhän siinä kävi jälleen, että yksi purkki kaapissa vähemmän :).

Minulta siis loppui tämä aika vasta tilattu Avonin Senses-sarjan Hollywood Starlet Body Scrub eli vartalokuorinta.
Olen aiemminkin jo kokeillut näitä Senses-kuorintoja ja tiesin jo, ettei nämä kuori juurikaan, ellet ruutaa kroppaasi kunnolla tätä :D. Ja niinhän minä yleensä tein, eikä tätä sen takia riittänyt moneksi kerraksi :p.
Tämä on tosiaan todella hellästi kuoriva ja en kyllä sanoisi virallisesti tätä vartalokuorinnaksi, vaan ennemminkin kuorivaksi suihkugeeliksi.
Tilasin tämän kokeiluun itselleni, sillä halusin tietää mille tämä tuoksuu, enkä halunnut kuitenkaan suihkugeeliä tilata (niitä kun ennestäänkin on). Tuoksu oli sellainen mausteisen makea, en osaa tarkemmin kuvailla. Pidin kuitenkin tuoksusta ja mielelläni käytin tätä :).

Haluaisinkin mielellään, että näistä uusista tuoksuista tulisi aina myös vartalokuorinta saataville, niin sen avulla voi tuoksuja paremmin testata. Nämä kun itselläni kuluvat huomattavasti nopeammin kuin suihkugeelit :D.
Kuorivuuden perusteella en näitä Sensesin kuorintoja ostaisi, mutta tuoksujen takia ostaisin vastakin kokeiluun :). Herkkäihoisille nämä tosin voivat sopia loistavasti myös kuorintaan, jos iho ei kestä karkeita kuorintoja.

Sitten ajattelin tähän loppuun pistää Mr. Insinöörin eilen ottaman kuvan:

Sateli vähän vettä, niin näköjään sateenkaarikin päässyt muodostumaan ennen kunnon pimeyttä :).Muuta ihmeempää ei ole kerrottavana. Todella väsynyt taas alkaa olla, kun univelkaa kertynyt... Tänäänkin meinasin kesken sekvenssien tarkistuksen nukahtaa koneen ääreen töissä :D.
Mutta huomenna onkin sitten kunnon tankkaus- ja lepopäivä, sillä kohta on lauantai ja Spinning-maraton :D.
Mutta nyt lähen tankkaamaan makaroonilaatikkoa, että saa vielä toisen laatikon pistää uuniin :p.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit