keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Vielä pieni miinus kuukauden päätteeksi

Niin se tämäkin kuukausi loppuu ja täytyy sanoa, että aika nihkeästi meni loppuvien osalta... Eivät vaan suostuneet nyt loppumaan :D. Täytyy toivoa, että Joulukuussa loppuu nekin sitten viimein.

Mutta mulla pieneni pieneksi palaksi vielä tämä näytteeksi saamani Lushin Lady Catrina-Halloween saippua. Otin tästä kuvan myös saippua-alustalla 2 muun pieneksi menneen palan kanssa (Snow Globe ja Angel's Delight), mutta alusta oli niin törkyinen, etten kehdannutkaan laittaa sitä :D.

Mutta tämä oli kyllä ihana saippua ja tilasinkin Briteistä tämän kokonaisen 100g saippuan :).
Tuoksu on sellainen karkkimaisen, kirpeän, raikkaan sitruksinen (ottakaa nyt tuostakin selvää :D ), josta tykkäsin paljon. Vähän saman tyyppinen kuin Snow Globe, mutta ehkä tämä oli hitusen makeampi ja Snow Globe oli enemmän sellainen raikkaan sitruksinen.
Ilolla käytän tätä seuraavan vuoden ja toivon, että ensi Halloweeninakin tämä tulisi myyntiin :).

Hitsi että mulla olisi vaikka mitä postausideoita, vaan kun olisi aikaa ne kaikki toteuttaa :D. Huomenna pitäisi taas yhteenvetoa tehdä ja ennustus-postaukseenkin pitäisi purkit kuvata... Sitten ajattelin kirjoitella mitä tuotteita tällä hetkellä käytän, kun olen vähän vaihdellut niitä ja sitten rakastuin päätä pahkaa yhteen Lushin tuotteeseen, jota haluaisin tilata jemmaan ennen kuin poistuu... Ja pitäisi sitä haaste-kysymyspostaustakin jatkaa jossain vaiheessa :). Ja yhden tuotteen saan heti kuun aluksi loppumaan, niin sekin pitäisi esitellä... Hitsi kun ehtisi tekemään ajastettuna nuita, mutta ei sitäkään oikein ehdi, kun aina nämä postaukset vain paisuu ja paisuu :D.
Mutta nyt lopetan tämän höpöttelyn ja alan ainakin kuvaamaan nuita tuotteita, jos ei muuta :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit