tiistai 8. marraskuuta 2011

Tullut tilaus

Menipäs tämä jälleen myöhäiseksi... Töistä tullessa tehtiin ruoka, syötiin ja sitten piti töihin muutamat paperit etsiä ja sitten pitikin Pilatekseen lähteä. Sieltä sitten kauppaan ja kun ruuat saatiin kaappiin, niin käytiin Mr. Insinöörin siskon luona kylässä.
Muutenkin olo ollut tänään kuin auton alle jääneellä (kiitos eilisen hieronnan) ja töistä lähtiessä meinasi auto ajaa oikeastikin päälle... Ei sitä vain kannata luottaa siihen, että vaikka yksi auto päästää suojatien yli, että myös toisella kaistalla oleva päästäisi (varsinkaan kun itse en matka-auton takaa sitä nähnyt, joka yli minut päästi...). Onneksi olen risteyksissä oppinut hidastelemaan, niin jarrutukset onnistui..

Kappas, kello onkin kohta lähemmäs 10 ja NCIS menossa, jota en oo ehtinyt seurata :D. Mutta kun lupasin tuosta Avonin tilauksesta kuvat, niin en halua lupausta pettää :).

Ensin Neffin piti saada tutkailla kyseistä laatikkoa...

...Sitten oli Siirin vuoro (en tiedä, mikä punainen pallo tuohon naaman eteen on tullut)...

...ja tietysti Neffin piti hyökätä huomion keskipisteeksi jälleen :D.

Mutta tosiaan, jälleen sain tilausta kivasti kasaan ja sain kannustelahjankin :).

Joka oli huulikiilto (kullanvärinen, jollaista en omistakaan!) :D. Sitten tilasin vessatuoksun, tyven kohotus-suihkeen hiuksille, ripsien tuuheuttajan, kylpyhiutaleita (joo, oli ihan pakko... ihan kuin ei jalkakylpy-aineita olisikaan tarpeeksi :p ), kuvastoja ja yksi miesten tuoksunäyte. 5 kpl plussaa tuli siis kertaheitolla :D.

Pikaisesti yöllä katsoin läpi tuon 17.jakson kuvaston ja järkytyin suuresti poistuvien tuotteiden määrää... Vaikka ei sen pitäisi yllättää, kun niin on tapahtunut joka vuoden lopuksi... En vaan tajua, miksi tuoda joitain tuotteita vain tyyliin 3 jakson ajaksi, mun mielestä tosi epäreilua... Esim. se Naturals-sarjan Sokeriluumu-Vanilja poistuu, ainoa tuoksu granaattiomena-mangon lisäksi, joista tällä hetkellä tykkään :(. Täytyy toivoa, että jotain uutta kivaa viimein ilmestyisi...

Muttapa mutta, tällaista tänään, nyt valtaan jälleen sohvan :). Katsotaan, jos vaikka jonkun kuva-postauksen ehtisin tehdä huomenna illalla, kun tuun 75 minuutin Spinningistä :). Muutamia kuvia kertynyt viikonlopun tunnelmasta :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Hahah :D Tuota oon saanu viime aikoina kuulla melko paljon, kun ilmoitin meneväni viikon päästä 5 TUNNIN maraton-spinnigkiin :D.
    Ja tuo 75:nen menee helposti, kun monesti käynyt :). Kesällä järjestivät ennen lukujärjestyksen vaihtumista myös 90 minuutin Spinningin ja selvisin siitäkin hengissä ;D.
    Mutta spinnaamista rakastan kyllä aivan täysillä, se on vaan mun laji <3

    VastaaPoista
  2. Ihania kissoja <3 Mua kans harmittaa vähän nuo avonin poistuvat tuotteet :( ku jotkut on kans sellasia mitä oon halunnu kokeilla mut ajatellu et joskus myöhemmin sitte :D mut pitää yrittää järjellä ajatella ettei voi mitään ja olla tilaamatta, kattoo ny kuinka hyvin onnistuu :D

    VastaaPoista
  3. Osaa nämä meidän katit ihania olla halutessaan :D.

    Pitää tosiaan järjellä yrittää miettiä, mitä ihan oikeasti haluaa tai pikemminkin tarvitsee nuista poistuvista Avoneista... Mahdotonta itse ainakaan tilata kaikkea mitä haluaisin, niin on vähän pakko priorisoida ;D. En oo edes tahtoo-listaa ehtinyt tekemään tuosta 17.kuvastosta, yhden kerran vasta pikaisesti selannut kauhistelle läpi :D

    VastaaPoista

Suositut tekstit