keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Pientä loppunut :)

Kyllä se vaan myöhäisiltaan menee nämä päivitykset :D. Tänään oli ensimmäinen "kunnon" labrapäivä ja töiden jälkeen pikapikaa kotiin ruuan tekoon, syömään ja Spinning75:seen :).
Hengissä selvisin, vaikka pari viikkoa spinnaamisesta ollutkin taukoa :). Kyllä siitä tulee vaan niin mahtava olo joka kerta!!
Tuon jälkeen käytiin mutka Kärkkäisellä ja ostin Maraton-Spinningkiä varten urheilujuoma-tiivisteitä ja kun hirveä nälkä iski heti tuon spinnaamisen jälkeen, niin pitihän se ostaa proteiinipatukkakin pahimpaan nälkään :).
Kotiin kun päästiin jälleen, niin laitettiin jauheliha-Koskenlaskija-juusto-mureke uuniin ja sitten mun tuttu tulikin tuomaan Oriflamen tavarat ja mie annoin hänelle Avonin tavaroita :D.

Kuvaan nämäkin ja teen tosiaan sen kuvapostauksen jossain välissä. Töissäkin otin kännykällä yhden kuvan, mutta se pitäisi koneelle ladata. Kello kuitenkin lähes 10 jo ja suihkuun pitäisi siirtyä.

Tämä kuva kuitenkin oli koneella ja tämä tuote mulla menikin pieniksi murusiksi, joita oli vaikea enää käyttää. Eli kyseessä on viime syksynä saamani Lushin Fresh Farmasy kasvopesu-palan näyte.
Tuosta ei valitettavasti näe mittasuhteita, mutta luullakseni se oli 5-10g painoinen. Ja tykästyin tähän todella! Pesee todella natisevan puhtaaksi, mutta ei yllättäen mulla ainakaan pahemmin kuivalta tuntunut iho pesun jälkeen. Tokihan kosteusvoiteen vaati, mutta ei kiristellyt ihoa :). Käytin tätä aamulla ja illalla toisena osana meikin poiston jälkeen. Aion todellakin tilata kokonaisen 100g palan jossain vaiheessa, joka kestää mulla varmaan sitten 10 vuotta, kun tämä näytekin kesti näin kauan :D. Tosin päivittäin en tätä käyttänyt, joten se voi osaltaan hidasta kuluvuutta selittää.

Tällaista nyt ja katsotaan mitä huomisillaksi keksin :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Sie se jaksat kirjoitella :) Tosi mukavaa siis kun nyt itsellä ei oikein jutun juurta irtoa. Liikaa stressiä ja kiirettä liian vähässä ajassa. Töistä tulee niin jumittaa koneelle lukemaan tyhmiä juttuja tai katsomaan tyhmiä videoita.

    VastaaPoista
  2. Täytyy sitä yrittää, vaikka tosiaan aika meinaa olla kortilla :D. Itse kun en meinaa edes blogi-päivityksiä ehtiä lukea, mitä nyt töissä aina odottelu-aikoina ehtii koneella istua hetken :).

    Oon huomannu, että tämä kirjoittelu on todella ollut mulle terapiaa ja tosi rentouttavaakin omalla tavallaan ja meinaa tosiaan vähän ahdistaa, kun ei oikein ehdi samalla tavalla kirjoittaa viikolla :/. Mutta viikonloppuisin pitää ottaa vahinko takaisin ja ensi viikollakin ehkä ehtii illalla paremmin, kun pitää jumppia vähentää :)

    VastaaPoista

Suositut tekstit