perjantai 25. marraskuuta 2011

Loppumisia :)

Ehkä ei tämä kuukausi ihan hirveästi jää plussalle, toivottavasti vielä ehtisi jotain isompaa loppua ennen kuun vaihdetta :).
Mutta tässäpä nyt nämä muutamat loppuneet kommentteineen:

Tässä purkissa oli Lushin Big-shampoon näyte, josta riitti muistaakseni noin 7 pesukertaan :D. Ja olisi tuolla viimeisellä pesukerralla riittänyt määrä vielä yhteen pesukertaan, mutta nooh... :p
Tämä on tosiaan todella riittoisaa tavaraa, pieni määrä jo riittää, kun kastelee kunnolla hiukset. Pesee todella puhtaaksi ja takuttaa hiukset, mutta omilla hoitoaineilla/naamioilla sain hiukset selviksi. Tämän pitäisi tuuheuttaa, mutta mitään huikeaa muutosta en huomannut, johtuneeko sitten siitä, että pesen toisellakin shampoolla toiseen kertaan hiukset.
Ainoa ärsyttävä juttu on isot suolakiteet, jotka tippuvat melko helposti lattialle ja pistelevät sitten jalkapohjia. Niin ja joka pesukerralla ei kannata ehkä käyttää, saattaa kuivattaa hiuksia. Tykkään tästä kuitenkin ja aion jossain vaiheessa (lue: kun saan muut shampoot käytettyä) ostaa isonkin purkin. Ehkä tämä sitten näyttää kunnolla, mistä tämä on tehty :).

Toinen loppunut oli sitten tämä Dermosilin 2010 joulun aikaan myynnissä olleen mini-setin 30ml Chocolate Facial Peeling kasvokuorintageeli, joka oli kemiallinen (?) kuorinta eli ei sisältänyt kuorivia kiteitä. Samaan settiin kuului lisäksi naamio ja talvisalva, joita mulla onkin vielä jäljellä.
Tässä oli ihanan ihana suklaakonvehtien tuoksu (naamiossa ja salvassa on erilaiset suklaatuoksut) ja jotain tämä tuntui iholle tekevän, kun nahkean tuntoinen iho oli tämän käytön jälkeen.
Huono puoli tässä oli se, että alkoi nenän pieliä kirvellä melkoisesti, joten kovin kauaa en voinut naamalla tätä pitää (aikana oli 5-10min). Sen takia en varmaan ostaisi uudelleen, tosin tätähän ei enää myynnissä olekaan.


Kolmas samana päivänä loppunut tuote oli tämä reilut pari vuotta sitten Hulluilta Päiviltä kokeiluun ostamani 400ml Cliniquen Liquid Facial Soap Mild.
Tätä käytin 1/3 pulloa kasvoille, mutta kun ei meinannut kulua ikinä loppuun, niin aloin käyttämään tätä ylävartalolle finnejä kuivattamaan. Tämä oli kasvoille melko kuivattavaa pidemmän päälle ainakin aamuin illoin käytettynä, niin käytin tätä sitten vain iltaisin puhdistuksen toisena osana.
Kun puoli pulloa oli kulunut, niin pumppu särkyi yläosasta eikä enää pumpannut, kun ilmaa pääsi pumppuun. Mr. Insinööri laittoi reiän umpeen liimalla, mutta sekään ei auttanut pitkään.
Miten voi olla mahdollista, ettei yli 30e pulloon ole saatu kunnollista pumppua, kun 5e pulloissa kestää ne paremmin?!? Tämän takia en aio enää tätä ostaa, kun samanlaista tavaraa saa halvemmalla (se Dermosilin Kasvopesu esimerkiksi) ja pumppukin kestää paremmin.

Tässäpä tämän päivän jutut. Saan tuon yhden tuotteen loppumaan varmaan tänään, niin kirjoittelen siitä huomenna sitten :). Katotaan millanen kuva tulee, kun ollaan kattien ja Mr. Insinöörin kanssa äitini luona :). Jospa valoa piisaa tarpeeksi :).

Tänään töissä pääsi kuuntelemaan väitöksenkin, yksi entinen ryhmäläinen väitteli (en ole itse kyseistä ihmistä nähnyt) ja ihan mielenkiintoinen aihe oli, vaikken hirveästi asiasta ymmärtänyt (hermosto-juttuja lääketieteen termein) :D. Parasta antiahan on aina väitöksen jälkeinen kahvitus-tilaisuus ja jälleen oli herkullista lohi-voileipäkkua ja täytekakkua! Ja meillä ryhmäläisten kesken oli jälleen ihan naurettavan hauskaa :D. Tykkään kyllä niiiiiin paljon meidän ryhmäläisistä, ihanan hupsuja ja omanlaisensa huumorintajun omaavia ihmisiä, hyvin sopii meikäläinenkin joukkoon <3. Toivottavasti saan olla tuolla vielä piiiiitkään!!
Mutta palataanpa taas huomenna asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit