torstai 24. marraskuuta 2011

Pikkujoulut !!

Pikainen ilmoitus, etten teekään tänään postausta muutamasta loppuneesta tuotteesta, koska en taida ehtiä :).
On nimittäin Avonin pikkujoulut tiedossa illalla, niin menen sinne 3 tunniksi :). Sen jälkeen en jaksa enää kuvata ja muokata kuvia, että saisin ne postattua. Melkoinen väsymys ollut tänään(kin), kun oman lisänsä toi se että Mr. Insinööri konkoili puoli 4 aikaan aamulla kotiin pikkujouluista :p.
Mutta ei kait siinä. Mulla varmaan tänään/huomenna loppuu vielä yksi tuote, niin voisin koittaa huomenna illalla ne postata, jos vaan pystyn. Lähtään nimittäin kattien kanssa viikonlopuksi äitini luona käymään, saa vähän esimakua joulusta ja mulla herätys oli klo 5.55, että ehdin bussiin kun vettä satoi :D.
Mutta palataan!! Alan pakkaamaan koneen kasaan ja suuntaamaan kotiin. Hyvin edistyi hommat tänään, kun keksin nopeamman keinon vihdoin nuihin sekvenssien katsomisiin :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Hahhaha "konkoili".. :''D Voi mitä sanoja teillä siellä päin.. :'D

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen blogi sinulla! Bongasin Blogilistan kautta. :) Taidankin liittyä lukijoiden porukkaan! Itsekin käytän paljon Avonin tuotteita, ja onkin mielenkiintoista lukea arvioa tuotteista, joita en ole vielä kokeillut. Sn kylläkään ole siis itse konsultti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että uusia lukijoita tänne löytää ja jopa tykkää näistä mun höpötyksistä :D.
   Tervetuloa lueskelemaan! Kommentoida saa enemmänkin ja kertoa myös kokemuksista, jos niitä on tuotteista (oli ne sitten Avonia tai jotain muuta) :).

   Poista

Suositut tekstit