sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Hengissä ollaan!!!

Herranpieksut mä selvisin kuin selvisinkin siitä rääkistä :D. Tosin pienoisin jalkavammoin, mutta kuitenkin :D. Ihan huippu tunnelma oli, discovaloja ja screeniltä näkyi pyöräilykilpailuja ja pyöräilymaisemia, joita sai katella, jos alkoi ohjaajien tsemppaaminen puuduttaa :D.
Eväätkin riitti loistavasti, ei mennyt kuin 2 banaania ja 2 suklaapatukkaa, vettä ja urheilujuomaakin jäi vajaa litran verran kumpaakin :).
Harmillisesti alkoi oikean jalan jalkapohja mennä tuleen, kun ensimmäinen 150minuutin osio oli ohi ja nousin pyörän selästä käydäkseni hetken jaloittelemassa ja syömässä. Viimeiset 75 minuuttia (joka oli rankin Interval-osuus) menikin melkoisissa tuskissa, kun seisten en pystynyt ilman hirveää kipua polkemaan ja vasemmasta jalastakin meinasi välillä reisilihas krampata. Poljinkin sitten viimeiset 30 minuuttia istuallaan isommalla vastuksella, joten tehot sai niinkin irti :). Aika meni kyllä todella nopeaa, mistä yllätyin!!
Nyt kyllä tunteekin, että jotain tuli eilen tehtyä, jalat melko kipeät :p.

Tässäpä taas parin viikon liikkumisista kuvaa :). Nyt joutuu taas rennommin ottamaan hetken, että saa tuon oikean jalan kuntoon. Virheellisesti piti vielä laittaa nilkkurit jalkaan, joissa vähän korkoa, niin oli kyllä yhtä tuskaa kävellä syömäänkin!!

Tässäpä pitkästä aikaa asukuvaa joka oli päällä, jossa samat EMP:n farkut ja sitten muistaakseni viime syksynä/talvena Halensilta tilaamani neule.

Ja tällaista sain palkinnoksi kaiken kivun ja tuskan jälkeen Amarillossa; Chicken Bolillo ja juomana Redbull <3.
Pahoittelen kuvan laatua, uudella kännyllä huonossa valaistuksessa otettu :).

Ja tämä lahja odotti kotona Mr. Insinööriltä <3 <3 Aaawwws <3


 


Ja nyt taidan suunnata tuonne sohvalle katselemaan nauhalta Vampyyripäiväkirjoja suklaan kera!
Kirjoitellaan taas viimeistään huomenna, jos tulee jotain kirjoiteltavaa :).
Miumoi <3

3 kommenttia:

  1. Mahtava suoritus ja hyvät on palkinnotki! Tuossa kuvassa kyllä näyttää ihan niinku sun kisu ois kutistettu :D

    VastaaPoista
  2. Tuo jättisuklaalevy on sitten ihana! Viime ja edellisjoulunakin niitä oli myynnissä ja isälle ostin samanlaisen, kun on niin fazerin sinisen ystävä! ^^ Jos mä saisin tollasen, söisin suklaat ja laittaisin ton jättilaatikon seinälle! :''D

    VastaaPoista
  3. Emilia: Yritin Neffuskan ottaa kuvaan mittasuhdetta antamaan, mutta ei se täysin onnistunut :D.
    Mutta ihania oli palkinnot, kannatti tuo oikea jalka uhrata ;D.

    Käpsy: Tuo on kyllä ihana ja aion säästää tuon laatikon, kun se joskus tyhjentyy ;).

    VastaaPoista

Suositut tekstit