sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Valkoista teetäkin loppuu

Nyt taas vaihteeksi isompaakin tuotetta loppunut :). Ehkäpä tämäkin kuu vielä lähtee parempaan vauhtiin isojen loppumisten osalta, tai ainakin toivon niin kovasti :p.

Eli pari päivää sitten loppui tämä aamukäytössä ollut Avonin Planet Spa-sarjan White Tea Facial Cleanser.
Tuoksu tässä oli aika erikoinen (miltä nyt valkoinen tee tuoksuu?!), mutta ei häirinnyt ainakaan itseäni pahemmin alkukäytön jälkeen. Pumppupullosta tykkäsin paljon ja aamupesuna pesi hyvin yövoiteen jämät ja liat, mutta meikkejä tämä ei kunnolla puhdistanut, kun kerran kokeilin. Kasvovesi-lappuun jäi likaa aika paljon. Ja silmiin/silmien lähelle tätä EI MISSÄÄN NIMESSÄ kannata laittaa, kirvelee ihan helvetisti ainakin mulla...
Eli meikinpoistoon ei toiminut itselläni, mutta kevyeen aamupesuun kyllä.
En ehkä kuitenkaan tätä enää hanki uudelleen. Haluan päästä testailemaan uusia ja ehkä parempiakin juttuja :).

Jooh, pitäisi "aamupalaa" alkaa värkkäämään... Hitsi, kun en muistanut pakkasesta ottaa marjoja sulamaan, että olisin voinut Lidlin Kreikkalaisen jugurtin sekaan niitä laittaa ja syödä. Banaania tuolta löytyisi, joten ehkä laitan sitä ja appelsiinimehua sekaan :). Ja leipää ottaa kaveriksi :).
Yllättävän hyvä vointi tällä hetkellä, kovin pahaa jalkakipua ei ole ihme kyllä. Tosin eilen piti repiä ne kipeät kynnet irti parista varpaasta... Nyt on sitten laastari toisessa :p. Mä en vaan näköjään koskaan opi!
Aamupalan jälkeen ajattelin peiton alle sohvalle mennä, kyllä flussa kuitenkin yrittää edelleen hiipiä, että pääsisi iskemään täydellä teholla :/.
Tosin suunnittelin, jos olisin sitä erästä haastetta saanut taas eteen päin vastattua :D. Katsotaan :).
Miumoi <3

Edit. Unohtui sitten  laittaa kuva seuraavasta aamupesusta :p.
Eli tämä puolikas jäljellä oleva Oriflamen pesu pääsee nyt tehokäyttöön!
Eipäs mulla muuta :D.

4 kommenttia:

  1. mulla tuo valkonen tee ei toiminut sitten ollenkaan, naama hilseili irti samantien kun tuota kokeilin, melkosen kuivattavaa! jäi odottelemaan josko sitä kesällä pystyis käyttää.. pettymys oli siis..
    millanen iho sulla muuten on, kun kuivatusta et huomannut? :)
    kui sää jaksat urheilla noin kovin?!? :D
    -sonja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla iho on varmaankin sekaiho, talvella kuivuu pinnasta enempi ja kesällä puskee rasvaa ihan urakalla ja näppyjä tulee ympäri vuoden enempi ja vähempi, riippuen kuinka hyvin/huonosti syön.

      En kyllä huomannut, että tuo olisi kuivattanut mitenkään erikoisen paljon, vaikka iltakäytössäkin mulla on käytössä paljon tujummat aineet.
      Pahimpien pakkasten aikaan huomasin nenän alueelta ihon lähtevän, mutta muuten ei ole iho hilseillyt ja tuolloin olen sitten käyttänyt yhtä Oriflamen todella rasvaista rasvaa (on tainnut vilahdella välillä täällä), joka on rauhoittanut nenää ja muuta ihoa :).

      Et pysty enää palauttamaankaan tuota pesua? Onko mennyt yli 3kk ostosta? Palauta ihmeessä se, jos on vielä palautusaikaa jäljellä, siksi Avonilla on se palautustakuu :).

      Ja jaa-a, kyllähän tuota on tähän asti jaksanut urheilla, kun siitä tykkään niin paljon ja se hyvä olo on niin mahtava jumppien jälkeen :D. Täytyy vaan löytää se itselle sopiva liikunta-muoto, niin sitä tekeekin sitten mielellään :).
      Mutta tuosta mun uudesta postauksesta voit lukea, ettei mennyt ihan nappiin tuo mun spinning-suunnitelma :p. Nyt täytyy yrittää ottaa muutama päivä rennommin :).

      Poista
    2. voi kamala, ei kyllä motivoi mua yhtään liikkumaan tuo sun olotila ;D ei vaan, ota rauhassa nyt päivä-pari :)
      ja joo, on tainnu se 3kk mennä jo tilauksesta eli tuo aine pääsee sitten kesälomareissulla käyttöön, etelän lämmössä kun hikoaa/iho rasvottuu vähän enempi ku näillä pakkasilla ;)
      päätin nyt 28-vuotiaana uskaltautua kosmetologille kun naama tykkää huonoa kaikista aineista mitä kokeilen.. :/
      -sonja

      Poista
    3. Ei kannata säikähtää nuita, tämä olotila oli täysin oma vika ja huonosti suunniteltujen juttujen yhteisvaikutus :).
      Mähän jaksoin hyvin silloin marraskuussa sen 5 tunnin spinningin, mutta suunnitelmat olikin paljon paremmat ja tankkaukset onnistui, niin tällaista oloa ei tullut :).
      Tästä oppineena tosiaan kohti huhtikuuta ja seuraavaa 5 tunnin maratonia ;).

      Se voi olla, että kesällä toimii paremmin tuo putsari, mutta jos ei niin sille ei mahda mitään. Täytyy ja kannattaakin jättää käyttämättä, jos iho ärtyy.
      Pitäisi kyllä itsekin uskaltautua joskus kosmetologille, itsellä tosin ikää "vasta" 26 :D.
      Toivottavasti saat sieltä avun ihollesi sitten!

      Poista

Suositut tekstit