torstai 17. toukokuuta 2012

Bûche Putsaaja Putsattu Loppuun

Seuraavaa miinusta taas vaihteeksi :).
Esittelyssä siis Lushilla jouluisin myynnissä oleva Bûche De Noël Cleanser kasvojen puhdistusmönjä. Itse hommasin tämän kokeiluun 2011 joulun aikaan.

Tällaista mönjää se oli. Hellästi kuoriva ja ehkä vähän kosteutti myös ihoa, mutta omaan mieleeni oli enemmän Angels on bare skin-putsari (tai siis mitä näytteen verran olen sitä testannut), se kun oli öljyisempi ja näin ollen soveltuisi paremmin minun nykyisin talvisin kuivuvalle iholle kuin mitä tämä.
Tuoksukaan tässä ei ollut niin hyvä kuin mitä odotin... Kaiken kaikkiaan oli vähän pettymys, kun netissä olin lukenut ylistäviä kommentteja tästä.

Tässä sisällystä, otettu Britti-Lushin sivuilta. Tuossa myös oli tuota ihme "levää", jonka otin heti pois, kun purkin sain. Se kun saattaa vaikuttaa tuoksuun negatiivisesti...
En todennäköisesti enää tätä osta, mieluummin ostan sitten tuota AOBSia :). Mutta sainpahan tämänkin testauksen himon pois :p.

Tänään oli vähän kökkö päivä. Pidin työpäivän tänään, että saan korvattua ne tunnit, jotka meni siihen hiusmalleiluun viime viikolla ja samalla saisin kerrytettyä tunteja sisään lomapäiviä varten.
"Loistavinta" mennessä pyöräillessä oli se, että vettä satoi melko paljon ja sitten kun pätkä pyörätietä kulkee moottoritien vieressä, niin enköhän "hyvällä" tuurilla ollut rekan kanssa samassa kohtaa, jossa oli vesilammikko.... Joo, tuli kiva aamusuihku...
Sitten töissä tein PCR:iä, niin pitihän sen yhden sitten epäonnistua. Nooh, huomenna uusiksi. Onneksi tullessa ei satanut, mutta ilma oli painostavan kostea ja vaatetta oli liikaa päällä... Kylvin sitten veden sijaan hiessä, nam...
Ja ikäväkin meinaa olla Mr. Insinööriä, joo eilen aamullahan se lähti, mutta silti...
Että on vähän kökkö fiilis, mutta jospa sitä huomisiltaan jaksaisi. Ja huomenna menen bussilla töihin...

Kirjoittelen huomenna taas myöhemmin illalla. Combatia olisi vaihteeksi luvassa ja jos tosiaan sataa taas kaatamalla, niin bussilla pakko mennä ja tulla. Oon sitten aikataulujen armoilla, milloin kämpille pääsen.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Näyttääpä harvinaisen luotaantyöntävältä tuo putsari..öyks.

  Ikävä on toisaalta ihana tunne,sehän kertoo muistakin tunteista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo nuo ei esteettisesti mitään kovin kauniita ole :D. Mutta sinällään ihan kelpo tuote toki oli.

   Juu, se kertoo varmasti paljon jos ikävöi. Enempi pitäisi varmaan huolestua, jos ei ikävöisi :).

   Poista

Suositut tekstit