tiistai 29. toukokuuta 2012

Tuttuja juttuja loppunut

Suoraan asiaan tässä samoin tein :).

Tästä Avonin Advance Techniques-sarjan Volume Root-Boosting Tonic suihkeesta en ala enää mitään sen kummempia selittämään, kun olen aiemminkin tätä käyttänyt ja kertonut loppumisen yhteydessä Täällä :).
Ihana tuote ja uusi on jo käytössä. Tätä kyllä jemmaan kaappiin aina yhden pullon, ettei pääse yllättäen loppumaan :).

Mutta sitten tällä hetkellä kuun viimeinen loppunut oli tämä Avonin Planet Spa-sarjan Dead Sea Minerals Exfoliating Body Scrub.
Tämä siis sisältää ilmeisesti Kuolleenmeren mineraaleja ja tuoksukin on sen takia... mielenkiintoinen...
Mutta onneksi se ei liikaa häiritse ainakaan itseäni, sillä tämä on erinomainen vartalokuorinta! Omaan makuuni todellakin tarpeeksi karkea eli iho tulee todella pehmeäksi ja sileäksi tämän käytön jälkeen ja pienikin määrä riittää (itsellänihän on tapana "hieman" enemmän näitä kuorintoja käyttää, että kuorimistehoa varmasti on).
Tuoksun lisäksi tosin yksi miinus lisää tulee hinnasta. Normaali hinta tällä on siis 13,50e/150ml, mutta esim. nykyisessä Avonin jaksossa tämä on tarjouksessa 7,90e/kpl tai Planet Spa- tuotteet 2 tuotetta 12,90e, joka on vielä vähän parempi hinta. Tuolla hinnalla olen näitä tuotteita ostanut ja ostan vastakin :).
Ja siis tätäkin voisin ostaa uudelleen tuolla tarjoushinnalla.
Itse asiassa, voisin ehkä seuraavaksi tuolla tarjouksella ostaa kokeiluun Oliiviöljy-sarjan kuorinnan :)...

No joo, nyt lähti sitten käyttöön tämä, myöskin omalla HG-listalla oleva, Oriflamen Milk & Honey kuorinta. Tämäkään ei kyllä koskaan petä... Paitsi hinnassa ja määrässä...
Miksi ihmeessä nuo tuubit pitää tehdä liian isoksi sisältöön nähden ?!?!
Tuossakin tavaraa on vain tuohon Milk & Honey-tekstin yläpuolelle asti! Mikä vääryys...
Noh, pitipähän päästä edes vähän jostain valittamaan :D.

Jooh, muuten oli tänään vähän plääh-päivä töissä. Palaveri meni toki ihan jees ja matkaan liittyvät asiat selvisi, mutta PCR:t meinasivat epäonnistua. Eivät epäonnistuneet sitten kuitenkaan, mutta hermoja sai kiristellä tosissaan taas vaihteeksi :p. Saapa nähdä mitä huominen tuo tullessaan...
Onneksi pääsin Pilates-tunnille rauhoittumaan hetkeksi :D.
Niin joo, olinkin eilen laskenut päivät väärin! Tässä kuussahan on 31 päivää eikä 30 eli huomenna ei vielä tule yhteenvetoa :D. Täytyy katsoa, mitä huomiselle kirjoittelen. Luonnoksissa olisi jo jotain odottelemassa :).
Mutta nyt:
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit