sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Luovun Taikasauvastani...

Tämä aamupäivä meni aika mielenkiintoisesti. Aattelin viilata, buffata ja lakata kynnet ja kokeilla yhteen kynteen äitini tilaamia paria Avonin lakkaa. Noin tunti meni kaikkinensa aikaa (siinä siis eka syy, miksen pahemmin kynsiä lakkaa) ja sitten päätin pukea vaatteet... Tässä tulos, joka kävi sille värilliselle kynnelleni:

Ja tämä oli toinen lakkaus, jonka tein siihen... Ensimmäisellä yrittämällä huitaisin kynttä toisen käden kynnellä...
Tuossa oli sitten yksi kerros Avonin 24k Gold Strength-hoitolakkaa ja yksi kerros kumpaakin seuraavassa kuvassa näkyviä lakkoja...

Eli Avonin Nailwear pro-kynsilakkaa sävyssä Sequined Turquoise ja Mosaic Effects Top Coat-lakkaa sävyssä White. Ja tuo Cracle-lakka ei edes repeillyt kuin yhdestä kohtaa (tai sitten laitoin sitä jotenkin väärin)...
Muissa kynsissä oli kerros Oriflamen Nail Shield-hoitolakkaa ja yksi kerros tuota Avonin  24k Gold-hoitolakkaa. Teen jossain vaiheessa oman tarkemman postauksensa mun kynsijutuista.
Mutta tässä siis syy, miksei multa kynsilakkoja löydy... Mutta tuo Avonin kynsilakka oli kyllä ihanan sävyinen, nyyyyh...

Mutta nyt lyhyesti siihen varsinaiseen aiheeseen. Tällä kertaa kyseessä ei ole loppunut tuote, vaan tuote, josta luovun huomenna VAPAAEHTOISESTI !!

Tilasin tämän Lushin Magic Wand Bubble Barin silloin viime joulun aikaan eli vuoden 2011 joulutuote kyseessä.
En vain ole vielä kertaakaan tätä ehtinyt käyttää jalkakylpyihin ja päätinkin, että annan tämän parilla eurolla työkaverilleni, kun hän ja hänen lapsensa ovat ihastuneet näihin Lushin kylpyjuttuihin. Ja en vain itse ehdi tätä vielä hetkeen käyttää, joten meneepähän ainakin käyttöön :).

Tässä sisällysluetteloa aikanaan Britti-Lushin sivuilta otettuna. Mitään en tosiaan osaa tästä sanoa, kun en kertaakaan käyttänyt, mutta ilmeisesti tämän tuoksu pitäisi olla lähellä Snow Fairyn tuoksua. Kuivana oli ainakin omaan nenääni paljon miellyttävämmän tuoksuinen kuin Snow Fairy.

Kyllä oon tainnut taas hivenen kasvaa tämän projektin aikana, kun pystyn vapaaehtoisesti jo jostain luopumaankin :D. Mietinnässä on myös jos antaisin yhden avaamattoman Avonin kylpyvaahdonkin samaiselle työkaverille, kun olen samaa tuoksua jemmannut käsisaippuaksi 2x 500ml ja 1x 1000ml... Jos siitä yhdestä 500ml pullosta luopuisi... Täytyy melkein ottaa töihin mukaan ja ehdottaa asiaa :).
Tällaista vaihteeksi tänne. Iltasella vielä piiiitkästä aikaa Pumppiin, saapa nähdä tykkääkö käden, niska ja hartiat siitä kyttyrää...
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Kynsien lakkailu vaatii aikaa ja hermoja. Täytyisi aina jaksaa antaa yhden lakkakerroksen kuivua täydellisesti ennen seuraavan laittamista, muuten lakat menevät ruttuun pienestäkin tökkäyksestä vielä usean tunnin kuluttua.

  Cracle-lakat toimii yleensä parhaiten kun onnistuu vetämään yhdellä kerralla keskipaksun kerroksen. Opettelemalla oppii, tsemppiä!

  *lakkailija*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noinhan se on :). Itse kun oon tottunut nuiden hoitolakkojen kanssa siihen, että ne kuivuu nopeaa, niin eihän sitä muista, että värilliset kynsilakat ovat täysin eri juttu :D.
   Ja varsinkin kun en itse omista värillisiä lakkoja yhtä enempää.
   Nuo lakat joita kokeilin, olivat tosiaan äitini tilaamia ja odottavat täällä, että saan ne äidille vietyä :). Kiva kuitenkin välillä testailla jotain oman mukavuusalueen ulkopuolelta :).
   Täytyy katsoa, ehdinkö testata nuita vielä uudelleen, kun äitienpäivänä olisi tarkoitus käydä äidin luona. Jos onnistuisi paremmin ;).

   Poista
 2. Mä en enää taitais pärjätä ilman pikakuivattajaa... =) Tulipa mieleen että joo, minäki oon tainnut kasvaa jotenkin (tai sitte oon vaan rahanahne, kjäh) kun oon viime aikoina myynyt pois mm. kynsilakkojani ja viimeisimpänä myin lakan joka oli mun TOP10-listalla, uskomatonta mutta totta! Mutta olin toisaalta kyllästynyt sävyyn (vaikka herkku se oli...) ja kun tiesin etten jaksa värkätä sen kanssa, sitä kun piti sutia liian monta kerrosta ja enhän minä sellaista jaksa. Että parempi oli laittaa kiertoon =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, en viitsi hommata pikakuivattajaa, kun niin harvoin edes lakkaan kynsiä :). Ja nuo hoitolakat kyllä kuivuu suht nopeaa, niin niihin ei tarvitse kuivattajia :).
   Ja tosiaan, se on oikeasti hyvä laittaa suoraan kiertoon tuotteet, joista ei tykkää tai ei yksinkertaisesti ehdi käyttää, turha niitä on kaapeissa pitää tilaa viemässä :).
   Meneepähän parempaan käyttöön ja itse saa hommata lisää sellaisia tuotteita, joita varmasti käyttää ;D.

   Poista
 3. Harmi että lakalle kävi kehnosti:/ Tahtoo tuo "kiire" pilata itseltäkin usein lakkoja ja ovat kärjistä monesti rutussa.. Pikakuivattavankin kyllä nykyään jo omistan mutta en oo jotenkin saanut otettua sitä edelleenkään käyttöön vaan kiroilen näiden ruttaantumisten kanssa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olisi varmaan pitänyt pukea ennen kuin aloin lakkaamaan :D.
   Eipä tuossa, eiköhän nuita ehdi joskus taas testailla, vaikka äidin luona, jos ei tällä viikolla enää kämpillä ehdi :).
   Pikakuivattaja olisi varmasti kätevä, jos paljon käyttää kynsilakkoja :).

   Poista

Suositut tekstit