torstai 10. toukokuuta 2012

Dermo-plussailua

Eilen illalla sain yllättäen tiedon MN:ltä, että Dermosilin tuotteet on tulleet ja hän kävi sitten meillä kylässä ne tuomassa. Mielestäni varsin loistavasti osasin hillitä itseni kaikkien niiden uutuuksien keskellä ja nämä vain tulivat mulle:

Purkkaa kokeiluun (tänään testasin, en kyllä mitään piristävää vaikutusta huomannut, mutta ihan hyvä hedelmäinen maku oli), uusi Saksanpähkinä-suihkuvoide (tämä ah-niin-ihana-tuoksu <3) ja vihdoin ensimmäinen vartalokuorinta Dermosililtä kokeiluun! Dermolla kun meinaa olla lähes kaikissa kuorinnoissa kuorivina ainesosina MUOVIrakeita, niin en ole niitä halunnut kokeilla :(.
Tuo uusi vaniljan tuoksuinen onkin onneksi sokerikuorinta, tänään täytyy testata :). Tuoksu ainakin on toooodella herkku !!

Sitten oon saanut kuulla parista yllätyksestä, mutta niistä sitten tulee postausta, kun saan ne käsiini ;). Sanotaan näin, että arpaonni on ollut yllättävän suotuisa taas vaihteeksi!!
Mutta josko huomenna vihdoin jatkuu se loppuneiden listaus :D. Tätä menoa ei taaskaan saa enää purkkeja loppua, jos meinaan ehtiä kaikki esitellä tämän kuun aikana :D.
Nyt suuntaan Criminal Mindsin maailmaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Hyvin pysyit ruodussa noitten ostosten kanssa.. Mäki tilasin just Dermolta kaks juttua vain, eli hyvin mullakin :D Mutta muualta onkin sitten tullut tilailtua oikein huolella, ja kuukausi vasta noi alussa.. Hieman kyllä jännittää..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sullakin sitten hyvin mennyt Dermon osalta :D.
   Ja kyllähän tuota on itselläkin tullut jo aika kiitettävästi tavaraa ja vielähän niitä ehtii ainakin Avonilta ja Oriflamelta tulla.....
   Jännittäväksi tosiaan menee tämä kuukausi ;D.

   Poista

Suositut tekstit