torstai 24. toukokuuta 2012

Kepeä työpäivä...

Joka oli pituudeltaan kepeät 11,5 tuntia... Ja tämän takia seuraavan loppuneen esittely onkin mitä on...

Eli muutama päivä sitten mulla loppui tämä Oriflame Beauty-sarjan Air Soft Powder irtopuuteri sävyssä Clear. Tätä on tullut muutama purkki vuosien varrella käytettyä, ihan kelpo kamaa siis. Itse laitan aina aamuisin irtopuuteria ja päivällä sitten korjailen kivipuuterilla. Tämä(kään) ei siis mattana pidä pärstää koko päivän, mutta ei mun ihotyypillä onneksi naama myöskään loista pahemmin.
Olisin voinut ostaa tätä taas lisääkin, vaan ihan vasta menivät tämän sitten lopettamaan ja uusi puuteri on ilmeisesti jotain "heleyttävää" lajia, niin en halua sellaista. Niinpä olenkin nyt mun jäljellä olevaa kivipuuteria sutinut siveltimellä, niin samaa vaikutusta saa sitten aikaan.
Onko kellään ehdottaa jotain halpaa irtopuuteria?? Tuota ostin yleensä 10.90e hintaan tarjouksessa, joten samaa hintaluokkaa olisi kiva saada. Tai sitten vaan jatkan tuon kivipuuterin käyttämistä siveltimellä :).

Mutta tosiaan, hirveä ja lähes katastrofaalinen työpäivä takana. Otin tehtäväksi liikaa labrahommia kuin olisin pystynyt tekemään ja sitten kaikki meinasi mennä pieleen (esimerkiksi tarkistusgeelin sain hajotettua), kun yritin pysyä aikataulussa, joka kaikkien mokien jälkeen kusi täysin. Jos huomenna ei tule yhtään mitään selkeitä tuloksia, niin vedän varmaan itkupotkuraivarit (ei ne tosin tänäänkään ollut kaukana). Tämä on taas niitä päiviä, jolloin mietin, miksi helkkarissa oonkin tälle alalle lähtenyt... Nooh, ensi viikolla taas paremmin mielin (ja paremmin suunnitelmin)!

Jotain lohtua sentään, tämä oli odottamassa mua, kun tulin kotiin ja tässä samalla mussuttelen. Kyseinen hamppari on Puokkari ja ostettu Järvigrilliltä, voin suositella :). Toinen mun lemppari-grilli on Swing, jonka Kreikka-Burger on aivan mahtavaa. No okei, ei Kauppuri 5 näille häviä myöskään yhtään :).
Jooh, hyvä ruoka, parempi mieli vai mites se meni, enää ei v*tuta niin paljoa :). Mutta alaselkä meinaa olla vähän hajalla tämän päiväisestä... Huomenna onneksi Combatia luvassa!
Mutta nyt taitaa ehkä mahdollisesti sohva kutsua (en jaksanut kuin vajaa puolet tosta burgerista syödä :D).
Huomiseen!!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Sisko tykkää tästä: http://fi.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=12807

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota kivipuuteria olen itsekin monesti katsonut ja varmasti lähtee jossain vaiheessa kokeiluun, kun tulee tarjoukseen ja kun oon saanu käytössä tällä hetkellä olevaa Oriflamen puuteria käytettyä enempi :).

   Poista
 2. Moi! Mulla on käytössä Rimmelin irtopuuteri, ajaa asiansa ihan hyvin ja on edullinen (muistaakseni alle 10euroa) :)
  -sonja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset vinkistä!!
   Tykkäsin Rimmelin kivipuuterista, joten täytyypä katsoa seuraavan kerran myös irtopuuteria hyllystä :).

   Poista

Suositut tekstit