keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Vaihteeksi taas voitettu :)

Arvonnassa nimittäin! Osallistuin jokin aika sitten Determined.-blogin Arvontaan, jossa yllättäen  Arpaonni suosi! Tänään sitten sain hakea postista arvontapalkinnon ja tällaiselta se näytti:


Eli Oriflamen uuden EcoBeauty-sarjan päivä- ja yövoide sekä silmänympärysvoide. Mielenkiinnolla kyllä testaan nämä ja tässä pohdinkin, pitäisikö nykyiset käytössä olevat rasvat laittaa kaappiin ja ottaa nämä käyttöön, kun nämä ovat ilmeisesti kuivalle iholle hyvät ja tällä hetkellä tuo mun pärstä meinaa edelleen olla kuivan puoleinen. Pääsisi tosissaan testaamaan tehoja :). Ja jos tuo iho näyttää siltä, että alkaa rasvoittua enemmän, niin sitten otan muut rasvat käyttöön ja jatkan syksyllä näillä :).
Niin minä taidan tehdä!
Kiitokset vielä Hetalle arvonnasta ja siitä, että kävit vinkkaamassa tänne siitä :).

Tässäpä vielä loppuun kuvaa meijän vanhuksesta, osaa se Siirikin ottaa rennosti halutessaan :D. Eilen illalla oli sänkyyn simahtanut meitä nukkumaan odotellessaan :).
Mutta huomenna taas loppuneiden listaus jatkukoon. Nyt kyllä taisi tässä kuussa huonosti käydä, mutta vielä on tsemppiaikaa viikko jäljellä :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. mahtijuttu, että paketti tuli perille. : D jään innolla odottamaan, mikä on arvioisi kyseisistä tuotteista. bongasin muuten oriflamen uudesta esitteestä ecobeauty-sarjan meikkivoiteen. uu. : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, otin nyt eilen nuo heti käyttöön :). Pitää tässä pari viikkoa fiilistellä näitä ja sitten kertoa ensikokemuksia :).
   Mitään reaktiota ei ainakaan tullut iholle, joten hyvä alku sekin :D.
   Huomasin myös, että meikkivoidekin tullut tuohon sarjaan. Itselläni vaan nuita meikkivoiteita on ihan tuhoton määrä kaapissa eli ehkä 5 vuoden päästä pystyn ostamaan uuden, kun entiset on käytetty ;D.

   Poista

Suositut tekstit