torstai 3. toukokuuta 2012

Repsahdettiinpa taas vaihteeksi kunnolla...

Mutta mulla on oikeesti hyvä syy siihen ;D.

Tällainen melko pieni paketti tuli jälleen, mutta näistä onkin hieman useampi tuote minun...

Kuvastoja niin kuin joka jaksossa ja Mr. Insinöörillekin vähän jotain pientä (FullSpeed-vartalosuihke), mutta sitten tulikin itselleni 6 (!!) plussaa... Kolme tuotetta tuli oikeasti tarpeeseen eli karvan kasvua hidastava roll-on, intiimipesuneste ja aiemmin jo hehkuttamani tyveä kohottava suihke. Nämä ovat ihan pian jo loppumassa/loppuneet.
Mutta sitten nuo kolme jäljellä olevaa tuotetta; käsivoide ja -saippua sekä huulikiilto... Okei, tilaus jäi 10e:lla alle 80e, joten halusin saada alennukset ja ilmaiset postarit ja näin ollen lisäsin muutaman tuotteen, että meni yli :p. Ja niin sainkin sitten vähän yli 30e maksaneet tuotteeni reilulla 12e:lla, kun taas ilman lisäystä ja alennuksia olisin omista tuotteista joutunut maksamaan yli 20e + postarit 3,50e.
Ennemmin enempi purkkeja kuin enempi hintaa, tehän olisitte varmasti tehneet samoin ;) ??

Tuo käsivoide oikeastaan tuli myös tarpeeseen, sillä käsivoide-käyttöön mulla on enää pari tuubia odottamassa, kun 2 tuubia meni jalkavoide-käyttöön. Ja käsisaippuaahan mulla siis menee paljon, kuten olette täältä varmaan nähneet. Eli kaiken kaikkiaan tuo huulikiilto taisi olla loppupeleissä ainoa "tarpeeton" ;D.
Noooh, huomenna sitten vastapainoksi ensimmäinen loppunut tuote :).

Tänne ei mitään tämän erikoisempaa kuulu. Tämän illan Spinning piti perua, kun kroppa on eilisestä hieronnasta lievästi rusentunut... Oli taas jotain niin tuskaista ettei tosikaan, vaan jospa tuo taas hetkellisesti auttoi :). Saa nähdä tulenko koskaan näkemään sitä päivää, että voisin täysin nauttia hieronnasta. Sitä siis odotellen :).
Ja tänään aamulla taas tuntui, ettei se kesä taida tulla sittenkään. Klo 7.15 lähdin töihin polkemaan ja taivaalta satoi sakeana jotain jäätävää lunta/räntää, hitto että pisteli ilkeästi naamaan tuulen kanssa... Ja kun pääsin töihin, niin eiköhän se sitten loppunut -,- .
Olin varmaan mahtava näky, kun villakangastakkiin tarttui se töhnä melko tehokkaasti...
Nooh, hengissä selvitty :). Tällaista siis tänään, palataan huomenna taas asiaan :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Totta kai sitä pitää vähän taktikoida noissa tilauksissa. Enemmän vähemmällä, sehän on hyvä juttu ;D

    VastaaPoista

Suositut tekstit