perjantai 25. toukokuuta 2012

Vähän henkilökohtaisiakin juttuja loppunut

Eli vihdoin tämä Oriflamen Feminelle Soothing Intimate Mousse intiimialueiden pesuainekin loppui.
Tämä oli vaahtomaista, tai olisi pitänyt olla, itsellä ei pelittänyt kovin hyvin täydessä pullossa tuo vaahtosysteemi, vaan aine tuli aika litkuna ulos. Pullo oli varmaan väärässä asennossa, sillä sitä olisi pitänyt pitää pystysuorassa alaspäin (ilmeisesti?!) ja itsellä se oli yleensä aika vaakatasossa...
Nooh, loppuvaiheessa pelitti paremmin ja myös ravistelin pulloa, liekö se sitten auttanut myös...
Ihan kelpo ainetta oli ja ajoi asiansa, mutta en aio tätä varmaankaan ostaa enää, kun hinta on kokoon nähden (6-8e/175ml yleensä tarjouksessa) paljon korkeampi, jos vertaa Avonin vastaaviin pumppupulloihin (3-4e/300ml). Kiva oli kuitenkin testata :).
Käyttöön on lähtenyt sitten Avonin pesuaine. Kuvaa en muistanut ottaa... Eipäs, kun Täällähän onkin jo ollut juttua siitä :p.
Tuosta pääsenkin siihen johtopäätökseen, että tuo Oriflamen aine kesti noin 5kk minun käytössä. Voi odottaa, että tuo Avon loppuu sitten vuoden päästä näihin aikoihin :D. Katsotaan, miten käy!

Muuten olikin sitten vähän rennompi päivä eilisen jälkeen, mitä nyt tuli ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen riideltyä vähän Mr. Insinöörin kanssa aamulla :p. Sovinto tehty, joten eiköhän pärjätä taas seuraavat puoli vuotta :D. Täytyy sanoa, että aika puhdistavaa se välillä on, vielä kun Combatiin lähden, niin eiköhän ole loputkin ketutukset pois sen jälkeen :). Tosin jos ei eilen olisi tuo päivä venynyt niin tuhottomasti, niin tuokin riita olisi varmaan jäänyt riitelemättä...
Mutta, ei nyt ehkä täysin turhaa työtä tullut eilen tehtyä, jotain siellä geelillä sentään näkyi, vaikkei todellakaan niin kaunista ollut, mitä oon parhaimmillaan saanut :). Ehkä se tästä lähtee vauhtiin ensi viikolla!
Mutta palataanpa ehkä huomenna asiaan, pitää katsoa, ehdinkö kirjoitella tällä hetkellä viimeisestä loppuneesta sitten. Olisi ehkä Pumppia luvassa aamupäivästä ja illalla pippalot MN:n ja hänen poikaystävänsä luona :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Kuvastossakin lukee että pitää kunnolla ravistaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä huomasin sen vasta jokin aika sitten :D. Sokea mikä sokea :D.

   Poista
 2. Tulee vähän tyhmä olo kun heiluttelee sitä suihkussa :D Ihan kuin tarttis erityisen ytyä ainetta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D. Joo, kyllähän siinä vähän ihmeellinen olo tuli :D. Ja Mr. Insinöörikin monesti kysy, että mitä sä teet, kun ravistin pulloa :D. Loppuvaiheessa oli vaan hankalampi saada vaahtoa ulos purkista ja monesti se sitten lensikin seinille :p.
   Että ehkä itselleni nuo pumput sopii paremmin :).

   Poista

Suositut tekstit