keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Toukokuun mahdollisia loppuvia

Nytpä tulee sittenkin ennustus-postaus, kun tänään vasta haettiin tuo mun paketti, enkä ole ehtinyt sitä vielä purkamaan :).

Tässä ovat hyvin suurella todennäköisyydellä loppuvat purkit. Kuvasin taas vaihteeksi kaikki, kun olisi muuten tullut niin sekava, jos olisin yhdistänyt edellisen ja sitä edellisen postauksen.
Sanotaanko näin, että kaikki muut ihan varmasti loppuvat, mutta nuo meikkivoiteet ovat edelleen arveluttavia :D.
Puikkomeikkivoide on siinä tilanteessa, että levitän sitä sormin, kun alkaa kuoppaantua tuonne puikon sisään :p. Miniversio taas loppuisi, jos käyttäisin sen ensin pois... Täytyy pohtia asiaa tässä miten käytän nuo.

Nämä tuotteet ovat sitten ehkä-listalla. Planet Spa kuorinta varmasti loppuisi, mutta pääkäytössä on se Body Shopin kuorinta... Tosin se on kyllä niin kiva, etten tahtoisi sitä heti loppuun käyttää, tällöin pääkäyttöön tulisi tuo Planet Spa... Vaikeeta...
Muut tuotteet sitten loppuvat todennäköisimmin, jos muistan ahkerasti käyttää, melko riittoisia kun ovat...
Tosin tuo Grape-kasvpesu ja Sebamed ovat kysymysmerkki, sillä Grape on aamukäytössä ja haluan sen käyttää pois, mutta ihoni on alkanut tosissaan kuivumaan... Sebamed on nyt parina kertana ollut käytössä ja se on hellävaraisempi... Että ehkä sen käytän ensin pois ja keskemmällä kesää sitten paremmin sopisi tuo Grape-pesu... ehkä, tiedä sitten miten iho alkaa taas käyttäytymään -,-.

Katsotaan jälleen miten käy! Jospa miinuksille taas pääsisin :).
Nyt syömään ja tv:n ääreen :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit