perjantai 4. toukokuuta 2012

Pakkelia loppunut

Nyt tulee taas aika pikainen postaus, kun meni näin myöhään ja meinaan olla melko väsy at the moment :). Tullut pyöräiltyä töihin, takas kämpille, Satsille, Cross traineria, Combatia ja takas kämpille. Ja hirvee nälkä! Vielä ei vaan muista, että taas tuo kulutustaso nousee, kun tuon pyöräilyn aloitin...

Mutta tosiaan, ensimmäinen loppunut oli tämä Rimmelin Stay Matte Pressed Powder sävyssä 005 Silky Beige, josta jämät laitoin irtopuuteri-rasiaan. Ei tuosta enää saanut puuterisiveltimelläkään pienistä muruista otettua mitään.
Tämä oli oikein kelpo tuote mielestäni, erinomainen hinta-laatusuhde! Sävy oli yllättäen sopiva, vaikka yleensä otan aina vaaleimman sävyn kaikesta. Tässä tapauksessa vaaleinta sävyä ei ollut ostohetkellä hyllyssä, mutta tämä sävy sopi itselleni myös :).
Piti ihon mattana useamman tunnin ja levittyi tasaisesti iholle. Ei oikeastaan mitään moitittavaa! Aion ostaa vastakin, hintakin aika naurettavat 5,90e oli silloin kun tuon ostin Heinäkuussa :). Ja tuosta päätellen myös riittoisaa! Tosin tuo oli mulla alussa vain meikkipussissa mukana, kotona käytin irtopuuteria ja tuo oli korjailua varten :).

Joo, mulla ei vaan ajatus pelaa enää kunnolla... Kauhea nälkä, väsymys ja käsivarsikin taas vaihteeksi kipeytyi ja niska tuntuu jäykältä, pläääh. Lihasrelaksantti täytyy varmaan ottaa :/.
Mutta palaillaan huomenna asiaan taas, paremmin toipuneena!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit