sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Taas banskua ja kookosta loppunut

Tästä seuraavasta tuoksusarjasta on jo ollutkin täällä juttua muutaman eri tuotteen esittelyn oheessa ja taas tulee lisää :).

Eli nyt on loppunut sitten vuorostaan minun toinen Avonin Naturals-sarjan Nourishing Banana & Coconut Milk Body Lotion.
Tästähän olen kertonut jo ensimmäisen purkin loppumisen yhteydessä, eikä mulla hirveästi ole tuohon lisättävää. Aivan ihana tuoksu, mutta kosteustehot ovat yleisesti ottaen hieman heikommat näissä emulsioissa. Toki voi olla mahdollista, että kun nämä ovat olleet pidempään tuolla kaapissa, niin sekin vaikuttanut asiaan omalta osaltaan.
Kesää odotan kyllä, sillä siihen aikaan nämä tosiaan ovat mukavan kevyitä, itse en silloin ainakaan halua kovin rasvaisia voiteita käyttää. Onneksi kroppani iho ei myöskään ole (ainakaan vielä) sieltä kuivimmasta päästä, niin nämäkin vielä riittävät, kun pikkuisen reilummin laittaa :).

Ja seuraavaksi olen käyttööni ottanut jälleen Avonin Naturals-sarjan emulsion, nyt granaattiomena-mango tuoksuisena. Toivon mukaan ensi kuussa tulee tästäkin sitten juttua, kun loppuu :).

Nyt tulikin taas vähän lyhyempi postaus eilisen pidemmän perään :).
Tämä päivä on mennyt nukkuessa, laiskotellessa ja digiboksilta nauhoituksia katsoessa. Peruin illalta Pumpinkin, kun aamulla meinasi päätä vähän särkeä ja muutenkin jalat ovat kipeät eilisestä. Varsinkin nilkka tuntuu jotenkin ihmeellisen kipeältä, joten parempi oli pitää lepopäivä.

Tässä taas pitkästä aikaa kuvaa parin viikon liikkumisista. Pyöräilyn olen siis aloittanut tässä kuussa, joten sekin tuo oman lisäyksen tähän liikkumiseen, kun töihin pyöräilee päivittäin. Välillä tosin saan Mr. Insinööriltä kyydin sadepäivinä, jos hän menee töihin autolla :).
Huomennakin tulee ehkä lepopäivä, kun kaupassakin pitäisi käydä jääkaappia täyttämässä :).
Mutta nyt voisin blogit lukaista läpi ja sitten taas tuonne sohvalle löhöämään!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ^_^.
   Luinkin juuri sun omat vastaukset :).
   Täytyy yhdistää varmaan tuohon mun jo muutaman viikon työn alla olleeseen aiempaan haasteeseen :D.

   Poista

Suositut tekstit