perjantai 18. toukokuuta 2012

Savea naamaan

Heissan taas!
Oon ollu jo jonkin aikaa kämpillä, kun meninkin pyörällä sinne Combatiin :). Ei satanut enää niin paljoa, niin ajallisesti oli parempi pyöräillä :p. Ja silti tämä kirjoittelu jäi näin myöhään muita juttuja hommaillessa...
Mutta jälleen jatkuu loppuneiden esittelyt, nyt vuorossa taas vanhempaa purkkia...

Kyseinen tuubi on siis jo aikoja sitten myynnistä poistunut Avonin Planet Spa-sarjassa ollut Moroccan Rose Balancing Clay Face Cleanser. Kasvojenpuhdistusaine siis, joka sisälsi savea ja tuoksu oli ihan ok, ei mikään himojen herättäjä tosin :D. Voittekin varmaan päätellä, että todella puhdistava ja kuivattava aine siis kyseessä ja taisin tehdä ison virheen, kun otin tämän käyttöön talvi-aikaan. Kesällä oli aivan omiaan puhdistamaan hiet ja rasvat naamasta ja teki ihon todellakin narskuvan puhtaaksi.
Tämä oli myös oivallinen 2-vaiheen putsari, jos tykkää putsata naaman kahdessa osassa (niin kuin itse teen).
Kaiken kaikkiaan mua v*tutti aikanaan, kun tämä poistui myynnistä... Tämä taisi olla toinen tai kolmas tuubi, jonka ehdin käyttää...
Eli jos olisi myynnissä vielä, niin kesäajalle voisin hommata ilta-puhdistukseen tätä lisää. Tai ainakin kokeilla toimiiko paremmin kesällä...
Saa sitten nähdä tässä seuraavien viikkojen aikana, alkaako iho osoittaa taas rasvoittumisen merkkejä vai ei.

Nyt voisin alkaa viihdyttämään itseäni Facebookissa Bejeweled Blitzin kanssa, onko kukaan muu koukuttunut siihen??
Entäs onko kukaan muu ehtinyt tuota tuubia testata aikoinaan (kyllä R, sinä ainakin olet ja jemmauksesta päätellen taisit tykätä :D) ??
Oijoi, enää 3 tuntia, niin Mr. Insinööri on kotona \o/. Tänään oli sen synttäritkin, mutta juhlimiset jäi sitten sattuneesta syystä, onneksi ne isommat pyöreät juhlat oli viime vuonna :).
Palataan huomenna iltasella, päivällä eksytäänkin kaupunnille MN:n kanssa niitä mekko-vaihtoehtoja katselemaan :). Katsotaan, mitä sorrun ostamaan ;).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Tykkäilen noista Avonin Planet Spa-tuotteista yleisesti,vaikka joskus vähän hinnakkaita.

  Itse ihan koukussa Facen Vihaisiin tipuihin ja Candy crush-peliin...tulee hakattua varsinkin yöaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nuo PS:t on aika monesti tarjouksessa 2kpl 12,90e :). Sitä on tullut hyödynnettyä, jos oon jotain halunnut testiin.

   Itse poistelin jokin aika sitten melkoiset määrät pelejä (farmvillet ym. vastaavat) ja jätin vaan tuon timanttipelin ja sitten CSI:n ja pari muuta :D. Tosin CSI:täkään en oo ehtinyt pitkään aikaan pelata.

   Poista

Suositut tekstit