maanantai 21. toukokuuta 2012

Taas tilattuja juttuja...

Kerroinkin täällä, että tilasin pari juttua Bodenilta ja nyt tänään sain sitten puuttuvan topin:

Tällainen pirtsakan omenanvihreä se sitten oli :). Tykkäsin paljon ja sopi hyvin päälle. Nuolee kroppaa aikalailla kuitenkin, että kyllä saa jatkaa Satsilla kehon rääkkäämistä, etten näytä ihan hirveältä tuo päällä :D. Laitan kuvaa päällä sitten, kun otan tuon käyttöön. En viitsinyt töistä tullessa hikisenä tuota päälle pistää :).

Ja sitten sain taas kerran käydä hakemassa postista pienen Avonin paketin. Pelkäsin tilausta tehdessä, että karkaa taas mopo käsistä... Mutta yllätinkin itseni positiivisesti! Tilauksia ei nyt tullut hirveästi, niin päätin jättää suurimman osan himoitsemistani jutuista nyt pois ja paketin mukana tulivatkin VAIN nämä:

Kuvastot, silmien rajauskynä, päänahan hoitoaine (tämä oli nettitarjouksessa 1,90e ja kuvastosta ei ole löytynyt pitkiin aikoihin, niin pakko oli yksi tilata varastoon), tuoksunäyte (Miami Party EdT), uuden Solution-voiteen näyte ja kissa-"pyjama" (toppi+shortsit). Eli siis 2 täysikokoista ja yksi näyte (en ole nuita voidenäytteitä koskaan laskenut plussiksi) :). Eli ei paha, ainakaan tällä kertaa ;).
Katsotaan, miten käy seuraavan jakson aikana...

Tänään sain töissä kivan sähköpostin toiselta ohjaajaltani. Oli pieni kömmähdys sattunut mun apurahakauden merkitsemisessä, niin nyt mä oonkin sitten 5kk sijasta 6kk vähän pienemmällä rahalla kuin alunperin suunniteltiin. Sitten sovittiin, että lomapäiviä tulee 3pv/kk niin se kompensoi lomarahojen puutetta ja lisäksi aikovat mulle ehkä järjestää loppuvuodeksi (marras-joulukuu) rahoituksen :). Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, saatan päästä kesäkuussa pariksi päivää ulkomaille \o/. Työmatka mutta kuitenkin :D. Suuntana olisi ilmeisesti Kööpenhamina yhdessä mun ohjaajien ja syventävien opintojen tekijän kanssa (hän kun tekee samoilla menetelmillä tutkimusta samassa projektissa) :). Ensi viikolla oon tämänkin asian suhteen viisaampi, kun olisi pari palaveria sekä tuon että projektin tiimoilta :).
Jännittää jo nyt, kun pitäisi esitelmäkin sitä varten tehdä... Mutta ehkä ne mun taidot tuolta jostain alitajunnan pohjalta esiin taas tulee :).

Mutta nyt alkaa Täykkärit, joten sohva kutsuu! Tällaista siis tänne :).
Miumoi <3

10 kommenttia:

 1. En jaksanu kirjautua bloggeriin mutta katri täällä hei ;)) tulit heti mieleen kun näin yhden blogihaasteen! Sä voisit kans tehdä tän ;)
  http://passionfornails.blogspot.com/2012/05/haaste-blogikissoille.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, tuo vaikutti kivalta!!
   Pitääpä tuokin laittaakorvan taakse, jos ehtisi tekemään! Tuo olisi kyllä varsin hauska :D !

   Poista
 2. Hauskan värinen toppi,omenainen kuten mainitsitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo ei oo tosiaan sellainen väri, mitä yleensä ostan :D. Mutta kyllä sitä näköjään kannattaa välillä hypätä pois niistä kangistuneista kaavoista :).

   Poista
 3. Ihanan kesäisen värinen toppi, jotenki syötävän värinen suorastaan =P Tulis vaan ensin ne kesäiset ilmat, tänäänki sisältä käsin näytti ilma niin lämpöiseltä vaan eihän se ollu, piipahdin kaupungilla ja hrrrrr sitä tuulta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, missähän se kesä viipyy...
   Ja hemmetti, että alkaa tosissaan tuo tuuli kyrpimään vähitellen. Tuolla olisi oikeasti todella lämmin jo, jos ei tuulisi niin saakelin kylmästi !!

   Poista
  2. Se on se ihana Oulu-tuuli... ;D

   Poista
  3. Ihana ja ihana... Jos olisi se +25 - +30C lämmintä, niin silloin tuo olisi todellakin ihana ;D.

   Poista

Suositut tekstit