keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Vaatetta ja purkkeja

Nonniih, täällä taas. Hengissä selvisin hieronnasta, eikä ollut onneksi yhtä paha kuin mitä viimeksi. Tai noh, katotaan miten huomenna käy :p.
Mutta nyt viimein niitä uutuuksia! Suoraan asiaan, eli tilattiin työporukalla vaatteita Boden-nimisestä nettikaupasta ja mulle tuli seuraavanlainen juttu:

Tämä "neuletakki" oli nimeltään Tie Front Cardigan sävyssä Ocean ja kooksi otin UK12, joka vastaa ilmeisesti 38-kokoa. Sopi mielestäni hyvin päälleni ja tämä on kyllä kivan värinenkin kesäksi :). Hintaa oli 39£.

Sitten tilasin myös tämän Gathered Front Vest-topin sävyssä Apple, mutta siinä oli toimitusaika silloin tilatessa 2 viikkoa eli tulee sitten myöhemmin :).
Hintaa tuli 22£.
Postikulut oli tuolla 6£ ja tuo meni useampaan osaan, 0.89£/pää :). Tilaus taisi tulla reilussa viikossa muistaakseni.
Euroina mun tilaus teki vähän päälle 76e ja se tuntui kyllä hurjalta kahdesta vaatteesta, mutta työkaveri sanoi, että ovat laadukkaita, joten annan nyt mahdollisuuden :).

Sitten tähän loppuun vielä plussailua. Karvanpoistoainetta testiin (tätä en laske plussiin), käsivoidetta ja -saippuaa, huulivoidetta ja arpalipukkeella ilmaiseksi saadut silmämeikin poistoaine ja ripsiväri sekä uutuustuoksun näyte (joka oli turhan kukkainen mulle).
HEI R-rakas, haluatko tuon silmämeikin poistoaineen (kun oot sitä vanhempaa versiota joskus käyttänyt)?? Itse kun käytän vedenkestävälle tarkoitettua, niin tuota en tarvisi :).

Joo eli vähän meinaa taas lipsua tämä vähennysprojekti, mutta ehkä tässä on vielä toivoa jäljellä :p.
Nyt mä lähden syömään ja juomaan vettä, etten saa päätä kipeäksi. Niin ja Avonin tilauskin taitaa taas tänään lähteä.....
Miumoi <3


8 kommenttia:

 1. Topin väri näyttää kivan veikeältä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin odotan mielenkiinnolla, millainen tuo toppi on :).
   Aattelin tuon värin kanssa repäistä vaihteeksi ihan kunnolla, kun mulle on sanottu, että vihreä passaisi hyvin :p. Katsotaan, miten käy tuon kirkkaamman vihreän kanssa, kun tummempi ainakin passaa :D.

   Poista
 2. Tosta karvanpoistoaineesta on löydetty vikaeriä. Jos sulla on joku seuraavista numeroista tuubin laatikossa: ca2e7, ah2e7 tai ac2e7 niin pistä reklamaatio. Ei mulla muuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset tästä!
   Täytyypä katsoa, mitä näkyy omassa laatikossa ennen kuin aukaisen sen ja antaa se takaisin kaverilleni, jos joku nuista löytyy :).

   Poista
  2. Kyllä, edustaja hoitaa :)

   Poista
  3. Omassa laatikossa oli cf2e7, joten tämä on varmaan ihan ok :).

   Poista
 3. joo,voin kyllä ottaa tuon silmämeikinpoistoaineen itselleni jos et itse sitä tarvi.mulla onkin loppunut se vanhempi versio oriflamelta,nyt on käytössä lumenen silmämeikinpoistoaine joka sekin on ihan ok.-R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno juttu! Minäpä pidän sitä odottamassa :).

   Poista

Suositut tekstit