keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Jippiii \o/

Suunnitelma/toive toteutui ja tästä päivästä tuli kuin tulikin kiva :).
Pääsin nimittäin Schwarzkopfin hiusmalliksi \o/. Kiittää saan MN:ää, kun hän laittoi tietoa mulle tästä päivästä viime kuussa, kun oli saanut sähköpostia asiasta. Hän ei kuitenkaan viittinyt ottaa vapaata töistä, joten kysyi minulta ja antoi mun tiedot sinne sitten.
Tänään menin sitten klo 8 paikalle ja siellä valitsivat 6 leikkausmallia koulutukseen. Väriäkin toki tuli päähän, mutta leikkaus oli pääasiassa :). Ja tosiaan minä sitten pääsin yhtenä onnekkaana mukaan ja seuraavanlainen tulos tuli... Ja nyt tapahtuu myös mun pärstän paljastus, kun en vain tiennyt miten saada järkevästi kuva muokattua, kuitenkin kun leikkaus ja väri korostavat hyvin mun kasvoja...

BÖÖÖÖ!! Säikähdittekö ;) ?
Pärstäkuvia en aio tänne alkaa laittamaan edelleenkään muuten kuin just ehkä tällaisia hiuskuvia. Silmämeikkikuvat myöskin tulee vain silmistä :).
Nyt en vain hoksannut ottaa tarkempaa kuvaa silmämeikistä, mutta luomivärinä oli Avonin Satin Deluxe-luomiväriduo sävyssä Teal Appeal. Siitä löytyy varmaan kuvaa jostain täältä blogista... Tai laitan kuvaa joskus myöhemmin meikin kanssa, kun on yksi lemppari luomiväreistäni :).

Mutta malli on tuollainen toispuoleinen polkkatukka, en nyt millään muista sitä hienoa trendinimeä tuolle :p. Ja väriäkin sain päähäni, muistaakseni 3 tai 4 eri sävyä siinä sekoituksessa oli ja sitten 8.5% hapete. Muuta en tiedä :p. Mutta vaikka itsekehu haiseekin, niin täytyy sanoa, että tuo malli kyllä sopii itselleni, tykkään !!
Niin ja tuo paita on EMP:ltä, perusmusta pitkähihainen, jossa sitten tuo rintakehästä ylöspäin tuollainen verkkomainen pääntie. Ei tullut kokonaan kuvaan, kun en saanut kättä niin pitkälle, että olisin saanut kuvattua :p.

Ja tällaisen kiitoslahjan jokainen malli sai; Shampoo, hoitoaine ja harja eli pari plussaa jälleen, mutta nämä nyt varmasti on sallittuja ;). Onneksi ovat normaalikokoisia, niin saa joskus loppuunkin käytettyä :).

Sitten malleilun jälkeen mun piti käydä työkkärissä ilmoittamassa tuon apurahakauden alusta ja sieltä suuntasin Stockalle bussilipun lataukseen ja tarttuihan sieltä sitten Herkusta ruokaakin mukaan :).
Ja hyvää oli salaatit ja rahka, tässä samalla tuli ne mussutettua :p.

Tällainen päivä siis täällä ollut tänään.
Täytyy vaan tehdä joku viikonloppu nuo tunnit sisään töissä :).
Mutta huomenna varmaan taas päiväjärjestykseen ja loppuneiden esittelyt jatkuu, muutamana päivänä nyt kaksin kappalein tavaraa loppunut :p.
Miumoi <3

12 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! =) Ja voi hitsi, minä oon jo pitkään pähkäilly et pitäs käydä leikkauttamassa näitä kuivahtaneita latvoja ihan suht reippaasti, en vaan tiedä onko tässä kuussa varaa joten pitänee siirtää kesäkuulle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin on aina ollut tapana siirtää ja siirtää kampaajalla käyntiä :). Nyt oon sitten yrittäny Facebookin ja lehtien kautta kytätä nuita hiusmalli-tilaisuuksia, että saisi ilmaiseksi mahdollisuuden ja nyt viimein tärppäsi :).
      Onneksi itselläni on sellainen työ, että voi ottaa vapaaksi päivän tarvittaessa ja tehdä sitten tunnit sisään vaikka viikonloppuna :).

      Poista
  2. Toosi sievä tuo malli nyt hiuksissa. Suits you sire :)

    VastaaPoista
  3. Näyttää kyllä tosi kivalta ja tuo väri sopii kyllä sulle tositosi hyvin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^. Itsekin tykästyin tuohon väriin! Vielä kun tuuheutta saisi hiuksiin enempi, niin avot :).

      Poista
  4. kaunis malli,sopii sulle hyvin.:)-R

    VastaaPoista
  5. Ihana "toffee"-tukka :) ja kiva nähdä kasvot blogin takana.. :)
    -anonyyminä pysyttelevä sonja-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^_^. Tuosta tuli tosiaan tuollainen tosi kiva hunaja-toffee, vaalea, mutta ei kuitenkaan liian vaalea :).

      Poista
  6. Jeii, säki tulit sitten "kaapista ulos" jos näin voi sanoa... ;D Mutta nätti tukka kyllä, sopii sulle hyvin :) Mua on itteäni kans houkuttanu hiusmalliks mennä, mutta en uskalla tän pitkän tukan kans ettei tuu mitää lyhyttä mallia.. En kestäis :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo... Tuo oli vähän pakollinen ulostuleminen ;D. Ja kiitos, oon kyllä itsekin tyytyväinen! Tosin saa nähdä, miten mulla menee sitten aikaa myöten hermot, kun alkaa nuo latvat taipumaan itsepäisesti omiin suuntiinsa ja kuinka jaksaa alkaa hiuksia muotoilemaan klo 6 arkiaamuina :D.

      Ne kyllä aina kertoo, millaista juttua haluavat tehdä ja valitsevat sen mukaan mallit ja Värimalliksihan voi kokeilla mennä tai rakennekäsittelyihin (suoristusta/laineita/kiharaa, niitä malleja etsivät kerran Wellalla, mutta en ehtinyt niihin ilmoittautua, kiharat ois ollut kivat) :).
      Mutta nuo leikkausjutut kyllä yleensä on sellaisia, että pitäisi uskaltaa antaa "vapaat kädet", tuolla kun olin niin sanoivat siinä esittelyssä, että tasoittelemaan eivät ala, koska siinä saa vaan kritiikkiä ammattitaidosta, tosin sama juttu sitten, jos eivät tee kasvoille sopivaa leikkausta.
      Eli ei tuolla sitä vihreää irokeesiäkään tule :).

      Poista

Suositut tekstit