lauantai 12. toukokuuta 2012

Sateesta aurinkoon paratiisissa

On se kumma tuon sään kanssa. Aamulla satoi täällä melkoisesti vettä ja päätin, että perun Pumpin, kun en viitsinyt lähteä polkemaan siihen sateeseen. Mr. Insinööri kun oli lähdössä kotonaan käymään, niin hänenkään kyydissä en olisi päässyt ja bussit taas olisivat menneet liian huonosti.
Niinpä tosiaan peruin sen, niin eiköhän vajaa tunti ennen jumpan alkamista sade loppunut -,-. Huoohh... Nooh, eipä siinä. Hemmottelin itseäni sitten jalkakylvyllä ja kunnon suihkulla kuorintoineen ja naamioineen :).
Kivaa oli ja sain testata uudet Schwarzkopfin shampoon ja hoitiksen. Ensimmäisellä kokeilulla ihan kelpo tuotteita, hoitoaine ehkä olisi voinut olla hoitavampi, kun käytin syväpuhdistavaa shampootakin. Testailut jatkukoon :). Ja täytyypä hehkuttaa tähän samaan syssyyn tilaamaani Dermosilin vartalokuorintaa! Taitaa olla Oriflamen Milk & Honey sokerikuorinnan asema HG-tuotteena uhattuna! Tässä oli vaan kaikki lähes täydellistä; kuorintateho tarpeeksi karkea ja mikä parasta, kosteutti ihoa samalla lailla kuin Body Shopin mango-kuorinta. Ei tarvinnut kosteusvoidetta pahemmin tuon jälkeen!
Saksanpähkinä-suihkuvoide ei ollut ihan niin kosteuttavaa mitä toivoin, mutta ihanaa oli sekin :).

Mutta sitten taas minikokoiseen loppuneeseen. Vuorossa oli tämä Escadan Pacific Paradise Eau de Toilette.
Täällä oli kerrottu seuraavaa tuoksusta:
"Escadan Pacific Paradise on vuoden 2006 kesätuoksu. Pehmeä, hedelmäinen ja iloinen tuoksu, joka vie sinut Etelämeren rannalle. Sisältää limen, kookossorbetin ja ananaksen sävyjä sekä aavistuksen trooppisia tuulia.
Ensituoksu: kaffir lime, ananas, kookossorbetti
Sydäntuoksu: lilja, orkidea ja ylang ylang
Pohjatuoksu: tonkapapu, palisanteri, tammi, ruusupuu ja vanilja"

Tykkäsin todella paljon tästäkin tuoksusta ja tätäkin jään kaipaamaan, ihana olisi tästä(kin) saada edes 30ml pullo...
Harmi, ettei ole enää myynnissä, tai onhan nuita riistohinnoin Amazon.comissa tai Ebayssa...

Nyt taidan jatkaa laiskottelua, kun sille päälle satuin :). Huomenna pääsee taas äitiä moikkaamaan!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tulipa tuosta mieleeni että minä pelkään sen Moon Sparkleni menneen pilalle..siis jotenkin tuntuu ettei se tuoksu juuri miltään =O En tiedä, samalla tavalla sitä on säilytetty kuin muitakin, tosin taitaa se olla vanhempi kuin monet muut hajuveteni. Pitää vielä testailla sitä ja jos on pilalla niin meneehän se huussituoksuna..heh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa harmillista, jos siitä on tuoksu häipynyt :/.
      Mutta sitten se täytyy käyttää tosiaan vessatuoksuna, ettei täysin "hukkaan" mene.

      Poista

Suositut tekstit